Humor: in Stuttgart is langs de snelwegen het fijnstof alarm afgeschaft.

Maar let op:

ondanks het fors lagere verkeersvolume is het stikstofdioxidegehalte in Duitse steden nog steeds relatief hoog. Soms zelfs hoger dan voor de corona maatregelen. Uit cijfers van de overheidsdienst milieu blijkt nu dat er geen rechtstreeks verband te vinden is tussen de fijnstofconcentraties en de verkeersdrukte roetzooi

En in België: Verkeer daalde, NO2-waarde piekte!  auto55.be

Met andere woorden, het ligt niet aan de diesels!

En dan dus de vraag: Hoezo 100 km per uur?

Waar blijven de objectieve meetresultaten van RIVM en Milieudefensie?

Wanneer het virus een beetje is neergedaald, kunnen we wat stof doen opwaaien en claims indienen omdat we onterecht onze diesels hebben moeten opruimen, steden niet in mochten en diesel boetes kregen.

15 REACTIES

 1. Claims indienen? Bij wie, bij diezelfde gasten die dit opgelegd hebben? Is bij voorbaat al een verloren zaak zoals deze hele “samenleving”.

 2. En voor je plezier in een trein is uit den boze…U kleuterbevolking zal sl helemaal niet meer reizen voor uw plezier! https://www.ad.nl/politiek/minister-tijd-van-volle-treinen-is-voorbij-voorrang-vitale-beroepen-lonkt~a7004d7b/

  Wie niet meer in de trein mag(!!!) en denkt dan voor z’n plezier wat te kunnen autorijden?….Let op: binnenkort autorijden voor uw plezier zal ook worden abgeschafft! De anderhalve meter lullen maatschappij zal dit niet langer tolereren.

  Wat werkelijk toch echt ongelooflijk geweldige en een geniale uitvinding, zo’n corona ding. Zo simpel en toch zo verdomd effectief in te zetten bij alles wat anders nooit zou kunnen veranderen……corona is the Kingdom of Judea Kroon op het werk van de werkelijke overheersers. Daarom ook “CORONA”.

   • Binnenkort iedereen verplicht gechipt (gaat 100% gebeuren en plaatsvinden) en het door de overheid en telecom zogenaamd ‘veilig’ verklaarde 5G netwerk is daar een wezenlijk onderdeel van.

    Als ik vooruit denk dan denk ik zelfs dat in de toekomst, als blijkt dat 5G schadelijk is voor de gezondheid er in de onderdrukte wereld waarin de tirannie en overheersers macht hebben het helemaal niet meer uitmaakt dat de overheid en telecom fout zaten en ze in de toekomst daardoor ‘gewoon’ vrijuit kunnen gaan.

  • Prachtig: met de juiste achtergrond check en de door ons bepaalde vitale beroepen check, ‘krijg’ je een Ausweis om te mogen reizen in het OV dat je al betaald had via je belasting.

 3. Btw, is de anderhalve meter maatschappij niet een heel discriminerende omschrijving voor bijv. lilliputters of zelfs voor mensen zonder benen? Deze mensen hebben het misschien niet zo op met een dergelijke omschrijving of voelen zich daardoor misschien zelfs achtergesteld of miskend als volwaardig mens? Zwarte Piet, negerzoenen en moorkoppen zijn toch ook zulke shockerende en vreselijk kwetsende itempjes.

  • Anderhalve meter, 6 voet, twee meter. Het virus discrimineert zelf ook.

   Dan is de volgende onduidelijkheid hoe een persoon e.e.a. dient te verstaan: gaat het over de hartafstand, of afstand tussen dijen of schouders, of oren ? Met of zonder kleren ?

   Alleen oliedomme bureaucraten kunnen zoiets doms verzinnen.

  • Wat ik van Vrijland niet kan waarderen is dat hij een medestrijder afvalt door hem dit te noemen:…..”staatspionnen als Jensen gekoppeld wordt aan Donald Trump”….

   Het verhaal van Vrijland is oké, maar deze zinsnede doet afbreuk aan zijn eigen geloofwaardigheid

   • Vrijland is gewoon jaloers op Jensen omdat die in korte tijd in staat is gebleken om daadwerkelijk mensen wakker te maken én T-shirts te verkopen. Misschien moest iemand aan Vrjjland vragen waar hij het bewijs heeft voor zijn beweringen, bij gebreke waarvan hij net als de MSM fake news is. Ik houd het voorlopig op het laatste; die man is niet helemaal dicht.

 4. de robots gaan het overnemen, chips zijn helemaal niet nodig de gehele klere zooi stikt de moord en dan komen ze het overnemen van planeet tot planeet van zonnestelsel tot zonnestelsel van sterrenstelsel tot sterrenstelsel…van universum tot universum……….

  • Robots zijn er al lang, en helpen de welvaart te vergroten door werk te doen wat anderen niet willen of kunnen doen voor hetzelfde geld. Er komen er steeds meer bij, en dat kan ook niet anders want de incentive om te dure minimumloon hamburgerflippers te vervangen is ingebouwd. Ik zie het probleem niet.

Comments are closed.