3 REACTIES

  1. Inderdaad, er mist een rationele kijk op de situatie. Of als die er is krijgt deze te weinig aandacht. Hebben wij hier inderdaad te maken met een hype doordat politici zich opeens bemoeien met medische zaken waar zij normaal buiten blijven? Die indruk heb ik al een hele tijd. Als een gewone seizoensgriep dezelfde aandacht zou krijgen als het China-virus dan zou de wereld ook in paniek zijn.

    • Ik hoop touwens niet dat deze dokter binnenkort ook psychiatrisch ‘behandeld’ wordt. Overigens wat voor kwakzalvers van psychiaters werken mee aan het krankzinnig verklaren van dissidenten? Het lijkt net de oude DDR zo.

      • Dat soort dingen gebeurt al lang hoor Niko, als je niet mee werkt met een onteigening en je wind je op dan spreekt zo’n betweter van de partij die je je huis wilt afnemen zijn “bezorgdheid” uit over je geestelijke gezondheid en of je geen gevaar vormt voor jezelf en/of de omgeving. Dan ben je 4 weken weg en als je weer vrij komt ben je je huis kwijt onder hun voorwaarden.

Comments are closed.