20 REACTIES

 1. George Carlin zet postuum de crybabies inclusief overheid en de zichzelf kastijdende onderheid (ja, dat bent u waarschijnlijk) te kakken. Get a fucking life, morons.

  • Ja maar zo als Carlin het zegt zo hebben velen het al uitgelegd de laatste 30 jaar, men lacht en klapt en geeft ze gelijk maar als puntje bij paaltje komt kruipen ze toch weer in hun angstputje en gehoorzaamheidsmoraal. De waarheid verkondigen of je het nu serieus brengt of niet dringt niet door, leugens daarentegen wel, dat is de weg van de wereld waar we in op leven. Zelf doe ik ook niet mee aan deze gekte, ik begrijp het niet eens, zelfs mensen waarvan je niet verwacht dat ze zo slaafs zijn en dom doen er aan mee. het is een verloren zaak.

  • Ja dat is hetzelfde stukje als wat André plaatste Perspectief, heb je wel gekeken?

 2. De ouwe Carlin heeft nog gelijk ook. De ergste gevallen van Covid-19 schijnen ziek te worden van hun eigen immuunsysteem dat hysterisch reageert op het virus.

 3. Top stand-up speach! Geweldig George Carlin.
  Met d66 bloed red je het niet, : “no 3 strikes out shit, germs, first offence and wham-bam, down to the colon you go”. Precies dat.

 4. Het veelal links New Yorkse (idem Californië) publiek wat daar zo hysterisch zit te applaudisseren zijn precies degene die Bill Mengele Gates in de reet kruipen en graag een Gates vaccin in zich laten jassen. Waardeloos volk.

  En godverdomme, we zijn door mensen als Gates Mengele gegijzeld en gevangen gezet met een totale mentale en economische faillissement in het vooruitzicht. Alles verachtelijk en waardeloos volk.

  Rutte sprak één keer de waarheid: Wereld van vóór coronacrisis keert niet meer terug!

 5. En helemaal vies is Nederland met z’n halfslachtig beleid. Zaken moeten dicht, mensen zonder werk, maar hordes lui die nog vrolijk op straat hangen en in parken elkaar in het gezicht blaffen, rijden politieauto’s rond met kabaal uit de luidsprekers en het liedje “1.5 meter afstand” van een gekochte walgelijke knuffelmarok.

  In Spanje totale overspannen vergrendeling op Franco niveau het hoaxvirus bestrijden en Zweden alles open en laat de ‘natuur’ vechten met het hoaxvirus. Dat laatste helemaal mijn ‘dingetje’, hoewel Zweden politiek gezien ook een linkse misbaksel is, maar laat de ziekte in ieder geval uitrazen.

  De alles of niets regel, maar daarentegen marchandeert gereformeerd en slap Nederland weer eens ergens daar tussenin. Nederland met het belerende meesterlijke vingertje richting de kleuter Nederlanders met halfslachtig beleid en het volk en de ondernemers totaal totaal finaal kapot, typisch Nederland.

  Der weisse engel komt ons ongevraagd toevallig redden en blies voor jaren terug al de bazuin dat een virus een wereldomvattend programs behoeft …. https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5081421/bill-gates-bouwt-voor-de-zekerheid-zeven-fabrieken-voor-coronavaccin

  Wie is onwelriekende Onkel Bill die ons gaat vertellen dat we gevaccineerd en daarbij ook 100% zeker onderhuids gechipt verder mogen?

  https://www.ad.nl/binnenland/bill-gates-gul-nederland-is-een-engel~a45c4f1d/

  • Onkel Bill heeft een agenda. Een eugenistische agenda. Hij is all-in nu, dit misbaksel, die neukfout.

   Als je even wat verder terug gaat in de geschiedenis, en je verdiept in de frauduleuze geschiedenis van wat de witjassen met een stethoscoop rond de nek bungelend “geneeskunde” noemen, dan valt alles nóg veel beter op zijn plaats. Bij mij wel in ieder geval. Dingen zijn niet zoals we geleerd hebben. Waar kennen we dat van ?

   • @Andre

    De complete agenda gaat hoe dan ook uitgerold worden. Met een ’toevallig’ voorbijkomend coronaatje wat precies op het juiste moment de kop opsteekt en met hartelijk veel kaba(a)l wordt ontvangen is de uitvoering van de agenda een inkoppertje. De zoete vruchten zijn rijp om geplukt te worden.

    En stinky Onkel Bill timmert aardig aan de weg richting een vaccin wat vergezeld gaat van een digitaal certificaat met an invisible quantum dot ’tattoo’ that could be used to ID vaccinated kids. Chip dus en niet alleen voor kinderen. En natuurlijk met chip die ervoor zorgt dat men kan kopen en verkopen zoals zelfs in boeken ooit werd beschreven.

    Breed gezegd: alleen de gewillige, impotent en gesteriliseerd gespoten burger komt nog de deur uit, want zij die weigeren gevaccineerd/gechipt te worden blijven electronisch gevangen. Geen reisjes en wandelingen, geen toegang meer tot voedsel en drinkwater of geld. Zonder een geïmplanteerde chip over en uit!

    En natuurlijk iedereen -moet- z’n DNA afstaan, de reden daarvoor zal net zo simpel worden gevonden als de simpele reden waarom iedereen gechipt -moet-. De slaven zullen als makke schapen gewillig richting slachthuis gaan, onder druk van twee opties: afgemaakt in de kist of gechipt en verder leven in een controlestaat. Meer dan 90% procent hoeft deze keus niet eens worden gegeven, die laten zich soepel en zonder morren inspuiten en chippen.

   • @IIS
    Terwijl ik ondertussen zoek naar redenen waarom je ongelijk zou hebben, vrees ik dat je gelijk hebt..

    edit: schiet me ineens te binnen dat Onkel Neukfout in november of daaromtrent scenarios geoefend hebben in ik meen New York die verdacht veel leken op wat zich nu voltrekt, en dat Onkel Neukfout in maart definitief afscheid heft genomen van Microschoft. Verder heeft Onkel Neukfout in een TED lezing op niet mis te verstane wijze aangegeven dat vaccinaties een oplossing zijn om voortijdig mensen tussen zes plankjes te doen verwijderen, heeft hij zwaar geinvesteerd in de vaccin producerende medische industrie, is de op één na grootste geldschieter van de WHO. Men moet wel een enorm dikke plank voor de kop te hebben om dit alles als filantropie te beschouwen. Alleen het feit al dat deze neukfout zich inzet voor vaccinaties, zou al reden genoeg moeten zijn om je achter de oren te krabben betreffende het echte doel van vaccins en of dat gezond voor je is (nee dus is het antwoord).

    En ondertussen slapen de schapen verder ter meerdere eer en glorie van Oprutte en consorten, die nog niet zo lang geleden quasi in het afvalputje lagen. We zien hetzelfde gebeuren als destijds in nazi Duitsland: de schapen hobbelen achter een zichzelf profilerende leider aan. Dit gaat niet goed aflopen voor de meesten.

   • @Andre

    Geloof het of niet, maar ik loop al bijna 20 jaar rond met het diepgewortelde unheimliches gevoel dat er iets aanstaande was, iets groots en ik niet kon verklaren wat het precies was, nu weet ik het.

    Mijn omgeving verklaarde mij voor vreemd. “Hé lul, ga feesten” mijn zinloos antwoord: “hé massa, denk na”.

    Uiteindelijk ben ik gestopt met rondzingen dat ik iets groots voelde (‘zag’) komen en dat het theater waarin zij zich ophielden een bulltrap was en men zich niet moest verheugen op eeuwige of onbegrensde vrijheid en blijheid. Alles wat ik links en rechts las paste precies bij wat ik feitelijk al wist. Het vervelende was dat dit in sommige opzichten mij 20 jaar bezig heeft gehouden.

    Alles wat ik heb geweten en gevoeld komt nu uit. Heel triest, maar schijnbaar noodzakelijk en zal dit uiteindelijk achteraf de weg naar bevrijding zijn, maar bevrijding pas nadat we door een heel, maar dan ook een heel diep dal zijn gegaan, een hel voor vrede- en vrijheidlievende mensen en waar velen van ons niet zonder kleerscheuren doorheen komen.

    We zouden dit verschrikkelijke dal kunnen overslaan als alle mensen zich gezamenlijk en eendrachtig en vooral krachtig tegen de criminele en misdadige machten/organisaties/overheden zouden verenigingen, maar kijk en luister alleen al eens in de omgeving hoeveel simpelheid, verdeeldheid, tweestrijd en belangenafweging, maar vooral een verlammende angst er is, daarmee is duidelijk dat we door een heel, heel diep dal van treurnis en geweld zullen gaan.

    We (de strijdbare, de soevereine, de onafhankelijke, het weldenkende verstand) gaat ten onder aan het geweld van de domme, goedgelovige en de zichzelf simpel houdende massa. De massa is meer te vrezen, dan de machten die ons dicteren

   • @IIS 06-04 11:21

    Klopt alweer als een bus. Eerlijk gezegd denk ik dat dat de realiteit beter weer geeft dan wellicht de op hoop en tegen beter weten gebaseerde uitspraak die ik hier beneden doe dat we die neukfout wel door hebben. Het groepje bestaande uit “wij” is veel te klein om iets op te kunnen lossen. We kunnen thans alleen voor ons zelf zorgen, degenen om ons heen en degenen met wie we ons verbonden voelen en gemeenschappelijke waarden delen. In dat kader ben ik blij dat er hier een aantal mensen zoals jij zijn. Bedankt voor je bijdrages.

 6. Bill Mengele is vergeten dat een vaccin niet geïnjecteerd hoeft? Een vaccin is simpel met een orale of nasale spray zo toegediend en dat alles ook nog eens zonder chip. Niet meer doen dan een neusspray halen bij de apotheek of drogist, een paar keer sprayen en klaar is de massa. En wie niet wil is niets verplicht en neemt het risico voor zichzelf en mocht je alsnog ziek worden dan is het jou lichaam dat ziek wordt en mensen die zijn ‘gesprayed’ kunnen niet ziek worden van iemand die dat niet is.

  Doei, Scorpio Bill!

  • Natuurlijk zal Bill hoog en bij laag beweren dat een orale of nasale spray minder effectief is, maar die these is allang niet meer valide en door concullega’s van Bill allang onderuit gehaald.

 7. Kinderen die een levend griepvaccin via een neusspray krijgen toegediend, worden aanzienlijk minder vaak geveld door griep (153 gevallen) dan kinderen die een traditioneel geïnactiveerd griepvaccin geïnjecteerd krijgen in arm of been (338 gevallen). Dat blijkt uit een studie van onderzoekers van de Amerikaanse Saint Louis University School of Medicine, die vorige week is gepubliceerd in The New England Journal of Medicine. Bij het dubbelblinde onderzoek waren 8475 kinderen van tussen de zes maanden en vijf jaar oud uit zestien landen betrokken.

  Robert Belshe c.s. verklaren de hogere effectiviteit uit een krachtiger immuunrespons. De neusspray stimuleert namelijk niet alleen antilichamen in het bloed, maar ook in de neus: de plaats waar het griepvirus meestal het lichaam binnendringt.De neusspray met levend vaccin lijkt niet geschikt voor kinderen jonger dan een jaar. Kinderen van die leeftijd belandden in de zes maanden na toediening vaker in het ziekenhuis dan baby’s uit de controlegroep. Vooralsnog wordt ook afgeraden de spray te gebruiken bij kinderen onder de vier jaar die last hebben gehad van astma of een piepende ademhaling.

  https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/griepvaccin-in-neusspray-effectiever.htm

  Denk dat het Billy de vaccin cowboy meer te doen is om de duizenden miljarden en vooral een alles controlerende onderhuidse vee-chip

  • Was er toevallig ook een controlegroep die dat gif niet ingespoten kreeg ?

   Vaccins zijn waanzin, en het toedienen daarvan aan kinderen al helemaal.

   Onkel Bill (of is dat Van Bill met Jeffrey Epstein) is een gevaar voor de mensheid, en zoveel heeft hij zelf letterlijk gezegd. Onze Lieve Heer heeft mensen als Onkel Bill waarschijnlijk op de aarde gezet om ons lesje te leren, waarvan akte. Caveat emptor dus. En caveat venditor want we hebben je door, mispunt.

   • Vaccins zijn waanzin, maar nog waanzinniger is vaccins met lichaamsvreemde en levensbedreigende inhoudsstoffen (bijwerkingen korte en lange termijn) direct te injecteren in het lijf. Dit is m.i. de meest onnatuurlijke en meest risicovolle wijze van toediening en wordt alleen gif van planten en dieren in de natuur zo doelgericht toegediend als afweer of om vijanden en prooidieren te verlammen of te doden.

Comments are closed.