Met dank aan Gerard de Boer.

Het volgende valt te lezen onder het Youtube filmpje:

“De betekenis van onze vlag staat voor rood voor het volk, wit voor de kerk en blauw voor de adel en de elite. Door nu het blauw bovenaan te voeren wordt de minachting van de elite voor het volk gesymboliseerd en opgeroepen zich hiertegen te verzetten.”

Het zou me niet verbazen gezien de gebeurtenissen van de laatste tijd en de arrestaties van vandaag dat we dit vaker te zien zullen krijgen.

PS bezoek ook eens de website van Gerard de Boer voor andere interessante geschiedkundige feiten.

13 REACTIES

 1. Ik zou even naar de instellingen vanhet thema kijken, de berichten die uit de feed komen hebben geen sidebar.

  • Het thema is technisch niet stabiel. Ik zie best vaak pagina’s op volle schermbreedte in plaats van ‘boxed’.

 2. De overheid en politiek en de gecontroleerde media openlijk de strijd begonnen tegen de bevolking en ondernemers, niet tegen een simpele en door de overheid, politiek en media buiten alle proporties opgeblazen verkoudheid.

  De bevolking wordt van hun vrijheden en rechten beroofd en door een illegale lockdown, de Ausgangssperre, van hun gezondheid en zelfs van hun leven beroofd en ondernemers die zelfstandig en op eigen kracht, vaak met bloed, zweet en tranen over jaren of zelfs over decennia iets hebben opgebouwd worden nu massaal door de overheid en politiek eventjes zonder blikken of blozen kapot en met de grond gelijk gemaakt (kaltgestellt).

  Wie protesteert of zich verzet kan rekenen op een overheid en politiek die zijn demonische gezicht laat zien. Waarschijnlijk krijgt, tot overmaat van ramp, het protesterende en niet goedgelovige deel van de bevolking en ondernemers ook nog de hoon van het grootste deel van de lethargische bevolking, de bruikbare idioten en geestelijk beperkten, over zich heen.
  Politici zijn daarbij in mijn optiek gelijk aan afgeschreven kwartje pooiers en verraders en moordenaars van de nederige landen.

  Deze corrupte en moorddadige politici werken als marionetten voor hun grootmeesters, hun opdrachtgevers, en daarmee tegen het volk en hadden allang voor een lange reeks misdaden te worden veroordeeld.

  Corona is één van de grootste mondiale zwendels uit de geschiedenis van de rechtoplopende mens.

  • De bevolking wordt van hun vrijheden en rechten beroofd en door een illegale lockdown, de Ausgangssperre,

   Het zou mij vrede geven , als u eens ophoud met het spuien van de term “illegale” , uw GEZAG doet niets wat men niet bij DECREET ( heeft de kracht van wet ) verordonneert .

   Nu een stukje grof taalgebruik:

   Je mot eens je harses uit je aars trekken , en wat papierwerk gaan nalezen , dan zult u leren begrijpen wie of wat het GEZAG behelst.

   Zijt u bevrijd….of veroverd ?

   Sweet dreams.

   • @Raimond V.

    Het is voor de staat nu vooral zaak de illegale lockdown stilletjes om te buigen in een legale. Schijnbaar trappen velen daar zonder nadenken in en laten ondernemers een forse schadevergoeding liggen.

   • …..Nog eventjes en de moorddadige regeringen (wereldwijd) en hun dappere leeghoofdige soldaatjes die hebben deelgenomen aan false flag oorlogen in het Midden-Oosten beweren ook nog dat deelname aan deze oorlogen legaal was.

   • @Bertuz

    Lol. Nog even wat bakkeleien met bruikbare idioten, wie heeft daar nog zin aan, in deze verhelderende tijden. Ze mogen blij zijn dat er nog eten op tafel staat, zover zijn we al heen.

 3. corr…De overheid en politiek en de gecontroleerde media -zijn- openlijk de strijd begonnen…allang voor een lange reeks misdaden -dienen- te worden veroordeeld.

  De gehele wereld onder hysterie van criminele machthebbers. Hoe krijgen ze het voor elkaar? Heel simpel, zo dus!

 4. Ik ken de website van Gerard de Boer, met name mbt WOII geeft hij uitstekende informatie. Een aanrader.

  • Inderdaad, feitelijke en interessante informatie mbt WO2. Dank voor de tip.

Comments are closed.