Tsja, zo gaat dat intussen. Video verwijderd. Is er een correlatie tussen de miljardenboetes die de EU onder meer aan Facebook en Google heeft opgelegd en hun toenemende politieke correctheid? Ik weet het niet. Een video die een paar maanden geleden toen ik dit artikel schreef nog beschikbaar was, die is intussen verwijderd. Dan maar een andere video via Bitchute, deze woedende reactie van Pim Fortuyn moet bij iedereen bekend zijn.

UPDATE: U kunt vanavond via deze link vanaf 18:05 de live stream volgen van de herdenking op de begraafplaats het Westerveld. Vanaf 18:06 twee minuten stilte, daarna een toespraak.

17 REACTIES

 1. En toen was er weer dat verdraaide zwarte scherm: video niet beschikbaar, Joeptjoep kanaal beëindigd.

  Ik heb het al een paar keer eerder gezegd: zorg dat je videos die je belangrijk acht zelf op je computer opslaat want voordat je het weet is de video in de geheugenkliko gedumpt.

  Downloaden kun je (o.a.) met: https://youtubedownloader.com/en/

  Helaas zie ik de video niet op archive.org; was het deze ? https://www.youtube.com/watch?v=usQqLkn5_Lk

  En ja, ik heb deze nu in mijn bezit.

  • Ja wat kun je nog zeggen over Pim Fortuyn……niets eigenlijk, alles is al gezegd en geschreven. Wel raar dat het YouTube kanaal is beëindigd maar ik denk dat je de goede hebt Andre

   • Dat was klare taal, ben blij dat je hem toch nog gevonden hebt Vrijspreker, zo spraken (Janmaat) en spreken nog veel mensen, voornamelijk burgers die er dagelijks mee worden geconfronteerd, politie en burgemeesters die al die Marokkaanse en Turkse gasten hun gang laten gaan, het zijn feiten en geen discriminatie. het gaat namelijk nooit over de afkomst maar om het gedrag.

   • U: “het gaat namelijk nooit over de afkomst maar om het gedrag.”

    Reactie: graag voeg ik daaraan toe dat het in staatsverband gaat om ‘staatsrechtelijk gedrag’ ofwel ‘staatsrechtelijke cultuur’.

    Iedere heterogene cultuur gaat op termijn ten onder aan broederstrijd. M.a.w. een cultuur dient homogeen te zijn om op termijn te overleven. Dit zegt dus niets over kleur, ras, geloof maar alles over gemeenschappelijkheid; broederliefde.

  • @Andre. Het was volgens mij niet de video waar je de link van toonde. Maar ik heb dit vele maanden geleden ingepland dus ben niet helemaal zeker. Dank voor de tip van de youtube downloader, die tool werkt snel en goed.

   • @Andre

    Oeps, is Geert ,(idem Rutte, Idem Asscher, Idem Yasser Klaver, idem Jetten, idem Grapperhaus, idem Baudet) een gecontroleerde zionistische puppet? Moge dat wel geopperd worden vanuit de streng puriteins gehersenspoelde wereld en is dat geen complotdenken en antisemitisme?

    Het zal mij verder alles worst zijn hoe men het tuig labelt, maar na Pim Fortuyn is de politiek verder weer ‘gewoon’ onder totale controle van de cabal.

    Jammer, Pim Fortuyn was een prachtige en geweldige pro volk minister president geweest. ’n Treurig gegeven dat we Fortuyn nooit in volle actie hebben mogen ervaren en dat de man z’n leven heeft moeten opofferen en plaats moest maken voor de gecontroleerde psychopaten wat nu ons laatste beetje vrijheid om zeep gaat helpen.

    De zionistische cabal dankt z’n macht slechts aan het ombrengen van obstakels en spelen het verrotte spel weer verder.

   • @IIS
    Geen idee wat de motieven zijn van deze of gene, maar een rat is een rat en het percentage ratten tussen politici is bovengemiddeld. Een rat is te herkennen aan de dwangmatigheid waarmee ze a) hun shit aan de man brengen op het moment dat men verwacht wordt naar de stembus te gaan en b) de categorische hardnekkigheid waarmee ze gedane “beloften” terzijde schuiven want dit dat zus en zo. Wat mij betreft mag iedereen alles zeggen en zeker over deze ratten alhoewel ons (persoonlijk en als organisatie zoals Vrijspreker) dat ten dele verboden wordt. Wij zijn niet vrij om te zeggen wat we denken, hoe (on)zinnig hetgeen er gezegd wordt ook moge zijn. Ik kan me nog heugen dat een boer jaren geleden een niet zo majestueuze uitspraak over mevrouw van Amsberg (of hoe die muppet ook precies moge heten) deed en daarvoor werd bekeurd en/of de dakpannen moest verleggen zodat de uitspraak onherkenbaar was. En als je wil protesteren tegen laten we zeggen de roverheid om maar iets te noemen, vanwege het feit dat men anders niet wil luisteren naar de wensen van een belangengroep (uiteraard altijd ten koste van een andere groep, dat dan weer wel) dan dien je dat eerst netjes aan te vragen bij de ongekozen burgemeester.

    Kortom: we leven in een bananenmonarchie en daar hoeft geen complotdenken of “complotdenken” aan te pas te komen, je kunt het zien gebeuren voor je ogen. Tenzij je je ogen in je reet hebt.

 2. Pim Fortuyn was volgens mij misschien zonder het zelf te weten een libertariër?

  Zijn broer Maarten heeft nog geprobeerd het dunnetjes over te doen, maar die heeft de cabal gelijk laten opsluiten in het gekkenhuis met pilletjes, waar de man na een ontsnappingspoging by accident van geluk onder een auto kwam.

  • Marten Fortuyn woonde in Hoogstraten.Hij was getrouwd en had uit dit huwelijk twee dochters en een zoon. In 2016 werd Fortuyn vanwege zijn mentale gesteldheid opgenomen in een gesloten psychiatrische afdeling. Hij overleed op 73-jarige leeftijd, nadat hij gewond raakte toen hij probeerde de kliniek waarin hij was opgenomen te ontvluchten. Hij had eerder bepaald niet gereanimeerd te willen worden. (Wikipedia)

   Het is maar een idee, maar kun je mensen met ongewenste politieke ideeën ook met pilletjes krankjorum maken en daarna opsluiten?

   • Als je de macht hebt wel. Dat is het voordeel van de macht hebben. Het nadeel is dat je er naast kunt zitten met je ideeën en de daarop gebaseerde acties. Als je om je heen kijkt dan zie je het resultaat.

    Centralisatie van macht is een slecht idee. Een heel slecht idee.

Comments are closed.