De Europese Commissie kiest voor ‘s werelds “groenste” herstelpakket – nou ja, herstelpakket. U begrijpt wel wat ik bedoel. Een paar honderd miljard naar duurzame energie, waterstof, elektrische auto’s en wat dies meer zij.

China daarentegen kiest voor “vervuilend” herstelpakket, met inzet van veel kolencentrales en zware industrie.

Maar Laurence Tubania, hoofd van de European Climate Foundation, een invloedrijke denktank, onder meer gesponsord door de Postcodeloterij, pleit in een ingezonden artikel in de South China Morning Post voor nieuwe groene wereldorde geleid door … de EU en China!

Logisch, toch?

Ik vind vooral die pandabeer leuk, uit propagandistisch oogpunt. Hadden ze voor die treinconducteur in dat blauwe uniform niet wat anders kunnen bedenken?

De EU heeft ook een plan klaar liggen overigens om 30% van alle land en zee een beschermde status te geven ter bevordering van de biodiversiteit, meldt Climate Home News. Het idee is om de landbouw op de schop te gooien.

Zodat we bij een volgende pandemie eten uit China kunnen importeren?

4 REACTIES

 1. Ja dat is de opzet en is al lang bekend, Nederland het commandocentrum en China de productie-staat,

 2. Mensen willen nog steeds niet begrijpen dat de wereldbevolking gefaseerd wordt teruggebracht naar behapbare aantallen. Uitroeiing in fases, omdat anders de stinkende lijken bij bosjes op straat komen te liggen en geen fake ziektes als virussen, maar echte ziektes zich verspreiden waaraan de cabal zijn vingers zou kunnen branden.

  Net voldoende vers vlees heeft men nodig, met een beperkte houdbaarheidsdatum van bijv. 55 jaar, een gezonde en hardwerkende veestapel en net genoeg aantallen die nodig zijn om de vernieuwde wereld te kunnen voeden en te laten draaien volgens een soort van maoïstisch boekje.

  Sowieso is 60% van ons mensen overbodige wrakvee waarvoor in de nieuwe wereld geen plek meer is. De luxe van oud worden is alleen nog voorbehouden aan de elite. De slaaf is een gebruiksvoorwerp met datum en indien kapot of versleten zal deze als voer voor de maden zijn.

  Voor de believers: droomt allen verder die niet willen horen en blijf vooral alles politiek correct uitdragen tot het moment daar is. Wat er dan ook gebeurt, vooral blijven lachen!

 3. https://eenoorlogreedsverloren.nl

  Met aan Gort in de Kelder die om de haverklap z’n ballen intrekt als Sven met een gepaste opmerking komt.

  “Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik vertel u wie u bent”.

  Were doomed: spuitje en chip en 60% bij het afval. Als kuukens door de shredder, als een strontvlieg onder de mepper. Meer zijt gij niet waard en gij slaven vraag…smeekt erom.

Comments are closed.