5 REACTIES

  1. De vrijheidsberoving zit hem misschien niet eens in deze directe vormen van maatregelen. Door NL zo in de schulden te steken, wordt de burger op voorhand in zijn bestedingspatroon beperkt. Hij weet nu al, zonder de hoegrootheid ervan te kennen overigens, dat hij meer kwijt zal zijn aan belastingen en minder overhoudt om vrij te besteden. De gemiddelde student start zijn loopbaan al met een (studie)schuld. Hij/zij moet geld meebrengen bij de koop van een huis. Wat hij waarschijnlijk niet heeft. De overheid gooit daar nog een sausje schulden overheen.

  2. Jaap van Dissel en Ab Osterhaus, twee naar pis stinkende (whisky zuipende) alcohollisten, c.q. surrogaat pooiers, bepalen het beleid in Nederland, waarbij charlatan Rutten MP af is en niets anders meer is dan wat hem wordt opgedragen, loopjongen. En dan dat softe gelul er omheen van het klootjesvolk en de hoeren van Babylon (TV-BN’ers en journalisten) allemaal geschikt voor een clownsneus.

    • Vergeet niet dat de arrogantie van al deze stinklappen voorkomt uit het feit dat ze weten dat ze hebben gewonnen en feitelijk heel Nederland heeft verloren en zij hebben overwonnen. Daarom lachen ze ons ook recht in het smoelwerk uit en kijken daarbij alsof ze afgoden zijn. Hugo de Jonge heeft het al openlijk gezegd: het vaccin staat vast, voor heel het klootjesvolk! Hé Nederlanders: V A L D O O D! Dat is de gedachte van al deze loopjongens van de macht.

Comments are closed.