Home Van alles wat Persvrijheid in Minneapolis

Persvrijheid in Minneapolis

14
465


De beelden uit Minneapolis worden steeds bizarder. Na het voor het oog van camera’s doden van een verdachte pleegt de politie van Minneapolis thans een aanslag op de persvrijheid. Een team reporters voor CNN wordt live gearresteerd en afgevoerd.

14 REACTIES

 1. De gebeurtenissen buitelen thans snel en hard over elkaar heen. Wat in februari ondenkbaar was, is nu realiteit.

 2. Minneapolis van the Mary Tyler Moore Show, een van de staten, die qua tolerantie, gewoonten en cultuur op Noord-Europa leek.

 3. CNN, is dat niet de anti Trump nieuwszender? Tenminste, zo moet het lijken? Wordt hier, om welke reden dan ook, niet toevallig een aardig georganiseerd spektakelstuk opgevoerd?

  Doet ergens denken aan de Arabische lente die begon in Tunesië nadat een fruitverkoper, volgens berichten, zichzelf in brand had gestoken.

  ….”Het incident dat de vlam in de pan deed slaan was de zelfverbranding van de Tunesische straatverkoper Mohammed Bouazizi, op 17 december 2010, uit protest tegen de inbeslagneming van zijn handelswaren en de vernederingen die hij onderging door toedoen van een vrouwelijke politieagent. Dit leidde tot massale protesten en de val van de Tunesische regering, waarop de instabiliteit oversloeg naar andere landen”…(Wikipedia).

  Of is het vanaf nu met het rellend en plunderend volk op straat slechts verworden tot een pot-verwijt-de-ketel-dat-die-zwart-ziet verhaal?

  • Dit zijn politieke acties en protesten, waarbij Trump degene is die rassenrellen en grote onvrede heeft veroorzaakt, tenminste volgens de mainstream media zo gepropageerd. Een aanval door demonstranten op het pro-democraten CNN nieuwsgebouw is m.i. een afleidingsmanoeuvre.

   Het is een gecoördineerd spel van de deep state, de cabal, de zionisten (fake jews), of het is een zaak tussen democraten en republikeinen en een manier van de democraten olie op het vuur te gooien of zelfs hebben ze bewust dit alles zo gearrangeerd, zelfs een arrestant ervoor geslachtofferd.

   Dit is niet “zomaar” een protest, maar goed doordacht. Van hetzelfde niveau als 9/11, ‘terrorisme’ en de wereldwijde georkestreerde corona zwendel.

   • ….De arrestant had iedere willekeurige arrestant kunnen zijn, het is in Amerika toch dagelijkse kost en prijsschieten. Zo heel moeilijk is het dan niet om discriminatie ergens aan op te hangen en rassenrellen te organiseren, het enige wat er dan nog overblijft is volk via de sociale media op de benen te krijgen. Zo werd, wat te lezen viel, ook de Arabische lente gestart.

 4. gelukkig dragen ze allemaal mondkapjes, terwijl de boel in de fik staat.

 5. Ja nu is er een opstand, veel geweld en plunderingen, maar toen de toeschouwers de kans hadden het te voorkomen deden ze niets en lieten ze die agent die man gewoon vermoorden. Ze stonden er bij en keken er naar, hier hetzelfde, waar zijn mensen bang voor? het zijn gewoon simpele kloothufters met een pet op. Zie je ze zonder uniform vind je ze het aankijken niet waard, dus waarom geeft dat uniform die angst? Komt zeker uit de oorlog toen het ook de grootste laffe verraders waren die graag geweld gebruikten tegen ongewapende mensen. 69er jaren nog te paard met blanke sabel, en hakken deden ze graag. Zonder het geweld, of met boetes aangaande die achterlijke 1,5 mtr regels zou dit achterlijke kabinet geen macht hebben. Als de politie nou gewoon hun dagelijkse werk deed maar zelf zou nadenken en geen corona maatregelen zouden afdwingen dan was er ook geen probleem. Over Boa;s enz zal ik het maar helemaal niet hebben, wat een dodo’s zijn dat zeg en die willen ze dan een vuurwapen geven, Pieter van Vollenhoven is echt seniel.

  • Waar mensen in de USSA bang voor zijn? Dat is bang voor als je zo’n geuniformeerde flapdrol op zijn gedrag aanspreekt, zij vast wel een paar gram harddrugs in je kleding vinden en je dan jaren in de gevangenis kan belanden. Tenzij je veel geld hebt om goede advocaten te betalen.

   De keren dat ik in de USSA was waarschuwden mensen mij niet in discussie te gaan met dat soort volk als je wordt aangesproken ergens. Voor je het weet zeg je iets dat je veel problemen met justitie kan bezorgen en dan is een inreisverbod van 10 jaar nog de minste van de potentiele problemen.

  • Zij zijn terecht bang voor de politie. Kunnen alles met je uithalenen als het spannend wordt doen ze dat ook. Ook in nderland, politie medewerker hoeft maar ambteed te claimen en daar ga je.
   Wat ik verbazend vind is dat jij, Willem, en anderen denken dat ze een grote mond en verdere acties (?) tegen politie kunnen ondernemen. Hoe naief ben je nou eigenlijk.
   De integere politie, mijn reet, hoef alleen maar het relaas over de vuurwerkramp in Enschede van Paul van Buitenen te lezen dat onder meer over hoofd politie Erik Akerboom een integriteits-probleem heeft, verrot tot en met de top. Ze lusten wel allemaal iftar, kansloos politiek correct gelijkgeschakeld volk met een befehl ist befehl mentaliteit en hou de (politie-)boel bij elkaar. Loyaliteit voor de baas en levenslang loonstrookje, gegarandeerd.
   Maar goed, zet je grote mond maar op, toe dan Willen, flinkert, niet te verliezen hoor!

   • Willem is z’n klootzak die vanachter zijn veilige toetsenbord dom zit te raaskallen.

Comments are closed.