Op feiten gebaseerde argumenten brengen onder andere verheldering.

Dat is mooi te zien in deze video die Hijseenberg in zijn artikel uit de hoge hoed tovert:

Aan de andere kant heb je dan weer mensen die feiten niet zo belangrijk vinden; argumenteren heeft in dat geval weinig zin:

Systematische domheid zou je zoiets kunnen noemen.

 

15 REACTIES

 1. Dat dit heerschap vanaf zijn jeugd niks anders gedaan heeft dan making money, en of dat zo kies was betwijfel ik ten zeerste na al die verhalen over hem?

 2. Zo, wat een opgefokt volkje zeg, kunnen zo bij de politie.

  Zouden mondkapjes daar de oorzaak van kunnen zijn?

  En hoe mooi overlappen corona en Black live mattress elkaar en dan vooral die timing ook.

 3. Video van Larry begint op 00.49 seconden. Jammer, want het begin is ook interessant.

  Een vraag aan willekeurig donker volk wat zegt gediscrimineerd te worden of ze voorbeelden kunnen geven waar ze worden gediscrimineerd en als ze al worden gediscrimineerd wat daar dan eventueel de oorzaak van zou kunnen zijn.
  In meeste gevallen zullen ze het antwoord denk ik schuldig blijven.

  Helemaal beschamend is het volk wat zegt in Nederland gediscrimineerd te worden en trekken daarbij geregeld aks voorbeeld de zwarte pieten- of de etnisch-profielerenkaart. meer niet!? Geen land in de wereld wat kleurlingen en andere culturen zo verschrikkelijk in de watten legt als het gekke Henkie land Nederland.

  • Bedankt voor de opmerking. Dat was per ongeluk, heb ik verbeterd. Video begint nu bij het begin.

   “In meeste gevallen zullen ze het antwoord denk ik schuldig blijven.”
   Verwacht reakties identiek aan die in de tweede video. Als je een stilte krijgt in plaats van verwensingen met schuttingtaal en bijbehorende handgebaren dan mag je blij zijn dunkt me.

  • Ja zoiets. Het is alsof deze mensen op een andere planeet leven. Ik vraag mij overigens wel af of er mensen waren die wél met een antwoord kwamen en eruit geknipt zijn.

   Psychiater DDr. Raphael Bonelli (Uni Wenen) heeft het over een “freak show” als hij de mensen met een muilkorf voor in het OV ziet.

   Walgelijk.

 4. …”Ik vraag mij overigens wel af of er mensen waren die wél met een antwoord kwamen en eruit geknipt zijn”…

  Reken maar, knip- en plakwerk is een standaard bezigheid bij de diverse media en geeft geen goed of objectief beeld. Is natuurlijk kwalijke journalistiek en doet meer kwaad dan goed.

 5. Misschien voelen veel negers of kleurlingen zich in Nederland als minderwaardige mensen of als uitschot behandeld en betrekken dat op racisme of discriminatie.

  Het goede slechte nieuws is dat bijna iedereen in Nederland, ongeacht de kleur van de huid of culturele afkomst door de politiek en overheid worden behandeld als minderwaardig en als uitschot van de maatschappij.

  Er wordt door de politiek en overheid gelogen, gemanipuleerd en keihard opgetreden en kansen ontnomen, ook al werk je hard en sabbel je maar door, bij praktisch iedereen wordt zeker op dit moment je alles ontnomen of onmogelijk gemaakt te overleven.

  Kijk wat de politiek en overheid ( incl. genadeloos optreden politie) voor verschrikkelijks heeft gedaan, heel Nederland in lockdown, waarbij ondernemers van de diverse disciplines worden kapot gemaakt en honderdduizenden mensen hun banen wordt afgepakt. Als deze mensen worden/laten zich behandelen als minderwaardig uitschot en dat alles zonder aanzien des persoon, kapot en afgemaakt. Reken maar dat de politiek en overheid daarbij geen onderscheid maakt tussen blank en zwart en ons letterlijk vernietigd en met de grond gelijk maakt.

  De kleur van de enveloppe is blauw en kent geen lockdown. De minachting en behandeling van de politiek en overheid is daarbij voor blanken hetzelfde als die van negers en kleurlingen. Niemand wordt gespaard.

  Jullie (protesterende) mensen krijgen dezelfde waardeloze en diep trieste behandeling als blanken, als iedereen en heel misschien worden jullie zelfs beter behandeld, omdat jullie je schijnbaar niet druk hoeven maken om banenverlies en op straat gezet te worden bij dreigende werkeloosheid of faillissement.

  • ….Al, vernietigt

   Vraag mij af of de zogenaamde gediscrimineerde mens zich slaafs zal laten vaccineren, slaafs zich zal laten chippen en slaafs zich verder zal laten onderdrukken door de overheid en politiek.

   • De gediscrimineerde mens en proxies daarvan zie je in de Pow video gemuilkorfd rondlopen met inachtname van de voorgeschreven minimale afstand van 1.5 meter. Ik vermoed daarom dat het antwoord op je vraag van bevestigende aard dientvte zijn…

 6. “Als je toch een poging wilt doen zulke mensen te bereiken met rede, logica en argumenten dan zit de kracht in korte vragen of boodschappen blijven herhalen. Er zullen nog meer trucjes zijn. Ik denk dat technieken die ze gebruiken om gehersenspoelde sekte leden te deprogrammeren ook in de buurt komt.”

  Prima idee. We hebben het dunkt me over een gehersenspoelde sekte.

  • @MvL

   Ongevraagd mensen informeren sorteert i.h.a. inderdaad weinig effect, het is alsof je aan een veter duwt. Pas als mensen zelf op zoek zijn, en dus letterlijk voor rede vatbaar zijn, heb je een kans. Dat is althans mijn ervaring. Wat velen van ons vergeten, is dat onze uitgangspunten en de daaruit volgende consequenties erg ver af staan van de belevingswereld van de massa’s. Onze proposities zijn een systeemshock voor hen. Ze slaan dicht als je ze teveel informatie ineens geeft. Minimale doses toedienen en vragen opwekken die hopelijk in het onderbewustzijn doorknagen bij degenen die daarvoor vatbaar zijn, is denk ik de beste aanpak, naast zelf het goede voorbeeld geven uiteraard.

Comments are closed.