Voor sexwerkers geldt de 1.5m regel niet, dus nodig wat sexwerkers uit, of zeg dat je er zelf een bent…

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

4 REACTIES

  1. Wie heeft dat woord sekswerker verzonnen, moet wel een enorme eikel geweest zijn. Net zo raar als jongerenwerker, zie ik altijd die bebaarde geitenwollensokken red de waddenzee types voor me. Die hele 1,5 regel is er voor heel andere doelienden en als mensen er zelf geen maling aan krijgen stopt het nooit. Als schapen naar de slachtbank zoals de Joden, zigeuners en homo’s in de 2rWO als schapen naar de treinen van de NS gingen, naar een concentratiekamp en soms de gaskamers. Hoe was dat mogelijk vroeg je je af, nu zie je hoe het gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in