Vrijspreker: Je wordt al vroeg op school geleerd om iets zinloos te doen om een doel te bereiken.

Opperdienaar: Ja, het is voor een overheid belangrijk om de oorzaak gevolg relatie zoveel mogelijk te torpederen. Dat doen we onder andere op scholen. Ik weet nog wel dat we een 24 uur les marathon kregen om de kinderen in Afrika te voeden. Of dat we rondjes rond de school gingen rennen voor schoon drinkwater. Daar was je dan heel enthousiast over en je voelde je er heel goed over. Je voelde je zelfs een beetje verheven boven andere mensen die geen rondjes rond de school renden voor schoon drinkwater. Of minder rondjes dan jij. Met je rennen zorgde jij dat de samenleving leefbaar werd.

Vrijspreker: Hoe ligt het oorzaak gevolg verband tussen rondjes rond de school rennen en schoon drinkwater?

Opperdienaar: Je ging dan naar je familie en buren toe en die sponsorden je dan per rondje voor bijvoorbeeld 10 cent. Hoe meer rondjes jij rende rond de school, hoe meer geld er was om aan één of andere dictator in de derde wereld te geven die plechtig beloofde dat hij het aan schoon drinkwater uit zou geven.

Vrijspreker: Maar die vrienden en familie zouden je dat geld ook kunnen geven zonder 24 uur les marathon of rondjes rond de school toch?

Opperdienaar: Ja en je zou ook wegen kunnen aanleggen door geld direct van weggebruikers naar weg exploitanten te laten vloeien, maar zo zijn we niet getrouwd natuurlijk. Daar moet iets tussen zitten dat nergens op slaat. Dat is de les: het belang van het zinloze instituut in het midden.

Vrijspreker: Er worden momenteel ook volop zinloze dingen gedaan voor een betere wereld.

Opperdienaar::Inderdaad, er schijnt een trend in gang te zijn gezet waarbij vrouwen hun hoofd kaal scheren voor Black Lives Matter

 

 

Iedereen valt over elkaar heen om aan te geven hoe erg hij of zij tegen racisme is, dat volgens hen overal overduidelijk aanwezig is. Nog steeds geen idee wat daar het bewijs voor is, maar net als met global warming en de Corona pandemie beginnen mensen zo snel in paniek en woede te reageren, dat het hele rationele stadium van onderzoek naar de feiten, hoor en wederhoor gewoon maar wordt overgeslagen. Direct je lizard brein inschakelen.

 

 

 

Maar je mag niet zomaar als blanke deelnemen aan de Black Lives Matter demonstraties. De organisatoren in Melbourne gaven aan dat witten geen selfies mochten maken en dat ‘als een zwart persoon zegt dat je iets moet doen, je dat gelijk moet uitvoeren zonder vragen te stellen’.

Vrijspreker: Wat als ze zeggen dat er katoen geplukt moet worden?

Opperdienaar: Doen, het is net als met centrale banken, je mag best vanwege lage inflatie in het verleden doorschieten naar de andere kant.

Een Reddit oprichter geeft zijn raad van bestuur positie op en vraagt vervangen te worden door iemand met een donkere huidskleur.

 

Verder is het zo dat ‘Silence is Violence’ de laatste interpretatie is van het Non Agressie Principe, dus als je je mond houdt ben je een agressor, vandaar ook dat icoon van de underdog Meghan Markle even herhaalt dat ‘niets zeggen fout zou zijn’. Je kunt beter onzin verkopen dan niets zeggen.

Vrijspreker: Corona lijkt bijna verdwenen te zijn uit het gedachtegoed.

Opperdienaar: Nog niet helemaal, maar grote demonstraties zijn opeens weer mogelijk, alhoewel sommigen nog wat over inconsistenties brommen. Kennelijk zijn er gezondheidsexperts die kunnen aantonen dat je niet naar buiten moet gaan, tenzij voor demonstraties, maar dan niet alle demonstraties. Het hangt van het doel van de demonstratie af hoe erg het virus zich verplaatst.

De hele situatie doet denken aan het machtsvertoon uit ‘1984’ waarbij de onderdaan met een vingerknip van de heerser opeens een andere vijand moet hebben die hij haat en een andere bondgenoot. Greta Thunderer geeft dit nog het mooist weer. Eerst riep ze ‘schande, schande’ naar mensen vanwege klimaatverandering, toen kwam de pandemie en kwam ze bij CNN bij een panel van experts over Corona en de eerste verklaringen van haar over racisme in de VS zijn nu ook al weer binnen. Terwijl in Zweden de solidariteit niet van de lucht is. Ze gaat mee als een windvaan.

Ik verwacht zelf dat Greta haar hoofd gaat kaalscheren voor BLM.

Vrijspreker: Waar zullen we morgen weer over in paniek zijn? Wie het weet mag het zeggen in de commentaar sectie.

Opperdienaar: Alle verhaallijnen vechten voor de koppositie. Het is net een paardenrace. Opeens komt team klimaatverandering weer met een expert die beweert dat er te weinig aandacht is voor ziektes die door klimaatverandering komen. Straks natuurlijk racisme door klimaatverandering en pandemieën die door racisme komen of klimaatverandering door racisme. Het is een spannende race.

19 REACTIES

 1. “Wij zijn tegen racisme” en dan iedereen die er staat of zit “Jaaaa wij zijn tegen racisme” ja en dan? We scheren ons hoofd kaal (voor of tegen want het verschil weten ze vaak niet) tegen racisme, we gaan knielen tegen racisme we gaan klappen op het balkon voor de zorg, we gaan …………..
  Mocht er een bewoonbare planeet ontdekt worden geef ik me op als vrijwilliger want erger dan in dit gekkenhuis kan het niet zijn. Protesteren/demonstreren, zo ik al eerder schreef het is zinloos, allemaal lieden met dezelfde opgelgde mening die bij elkaar komen en dan één opper demonstrant die roept “wij zijn tegen racisme” en dan de hele meute “ja wij zijn tegen racisme” ja goh anders ben je daar niet. Snappen racisme niet want er racisme, maar niet van blank naar zwart, nee van moslim naar Jood, van moslim naar homoseksuelen, van moslim naar niet moslims, van moslims naar vrouwen enz, daar zit het racisme maar altijd de vinger wijzen naar blanke mensen die meer als slaaf werden en worden gebruikt dan welk ras dan ook. Alles om deze oorlog op te doen laaien, er zit een heel grote organisatie achter en ook de politiek zit er achter, niet alleen hier maar er zal ellende komen er moet oorlog komen. Bel en mail en ga de straat op en ik spreek mensen aan (ja ook boa;s en agenten) en dat wordt zo zachtjes aan erg vermoeiend, heb het hier nog niemand zien doen ook niet na het plaatsen van links waar je alleen maar even een mail hoefde te versturen, nee niet anoniem want dat gaat niet, is dat het misschien, dat er ook hier angst heerst om ellende te krijgen met de overheid, maak je daar maar niet druk om want dat bezorgt de overheid je toch wel.

  • En voordat er commentaar komt met “een religie/ideologie is geen ras en een homosexueel is geen ras enz, dat weet elk kind, maar het gaat om het principe van onderdrukking en uitbuiting.

 2. Antwoord; UFO.

  En daarmee gaan we een omslagpunt bereiken en gaat het volk zich vervolgens richten op de elite.

  • @Voight-Kampff

   Lol, zou mooi zijn, maar dan graag geen door de saatsi geënsceneerde rotzooi, zoals corona of de racismecaust.

   Heb zelf ooit een schemerige oranje bal gezien die met een vliegtuig mee vloog en kort voor de landing van het vliegtuig verdween in de wolken. Ging alles zo onverwacht en snel dat ik mij niet goed realiseerde wat ik nu precies had waargenomen.

  • De buitenaardse invasie heeft al enkele jaren terug plaatsgevonden en velen hebben een hersenspoeling mogen genieten, althans daar begint het steeds meer op te lijken…..

 3. Wie/wat zijn die ‘witte’ mensen/personen/wezens toch? Ik zie er nooit eentje op straat lopen. Is een ‘witte’ zo’n albino uit Malawi? Ze maken zich er nogal druk om bij Hogeschool (eerder kleutersgool) Inholland. En al die gekkies op straat natuurlijk.

  Vroeger kon je ‘witte vloei’ kopen bij de sigarenboer. Zou het daarmee te maken hebben?

  Rare website, dat ‘withuiswerk.nl’. Op ‘zwarthuiswerk.nl’ draait er geen website met moralistische praatjes. Is dat nu ‘hoger’ onderwijs anno MMXX?

 4. De productie van dwangdeugsels/dwangdeugers. Greenpeace doet dat ook. Je bent voor de aarde of je bent tegen. En dat allemaal op de basis van een drogreden. Diploma’s kan je vandaag de dag net zo goed cadeau doen corona of niet.

 5. De einde der tijden komt met totale waanzin.

  Recht zo die gaat en mag toch aannemen dat al deze mensen begrijpen dat de planeet storten in waanzin en chaos het moeilijk overleven is en wat zij doen vooral een door de cabal georkestreerde afleidingsmanoeuvre is van werkelijke problemen en het verplicht vaccineren en onderhuids chippen richting totale slavernij.

  Hebben ze al voorzorgsmaatregelen getroffen met hun moffenkapsels, de hoeren van Babylon, de slaven van de Romeinen? Een strop, een drie liter sterke drank, wat pillen, een koolmonoxidevergiftiging doet wonderen voor de verbetering van de planeet.

  • ‘Het grote Babylon, moeder van alle pedo-hoerlywood en van alle gruwelijkheden ter wereld’.

   Madonna, quavo
   https://youtu.be/VG3WkiL0d_U

   Stampvol infantiele symboliek, met New York aan gort en de tekst van het lied is interessant.

   Ga zo maar even de hond Blacky van mijn buurman uitlaten, Blacky’s live matters, hij moet poepen, wel natuurlijk eerst even knielen en het riempje omdoen.

   • ttps://www.youtube.com/watch?v=Sq_jmrbh40Y

    Het heeft zoiets…eh….tja hoe zal je dat nu zeggen…….

 6. En mocht u nog op het racisme paard gewed hebben , nou dan heeft Padre Abrahamus nog een lekkere frikandel gedraaid…….houzee.

  Vader A. – Wat doen we met die Arabieren hier
  https://www.youtube.com/watch?v=tr9fCdoUYEY

  Wel even onze Geert vastbinden op de Sofa van mien….anders is ie niet te houwe.

  • Lol, briljant die vader Abraham!

   Blm : voorbij aan het einde der domheid.

 7. Vroeger werd Nazihoeren de kop kaalgeschoren, nu doen Antifahoeren het alvast zelf.

 8. Age of fools !
  1 ras = homo sapiens !
  Pigment = bruin !
  Roet = zwart !
  Belasting = diefstal !
  AI = deep learning !
  Arbeid adelt maar adel arbeid niet !

Comments are closed.