Vrijspreker: U denkt dat als we het verleden domweg extrapoleren naar de toekomst, dat de nieuwsvoorziening en wat mensen bezighoudt, steeds meer fake wordt.

Opperdienaar: Dat denk ik wel. De voorbeelden zijn er nu al te over. Sommige van die voorbeelden zijn zo kunstig met heftige emoties versierd, dat het tijden duurt om er achter te komen. Ik weet zelf nog dat ik de torens van het WTC zag instorten en direct geloofde dat er gebeurd was wat mij verteld werd. Toen wees iemand me op WTC7 en keek ik naar met een ingenieursoog naar. Of misschien werd je eerder wakker toen je hoorde dat Saddam Hoessein massavernietigingswapens had waarmee hij ons elk moment kon opblazen. Een invasie en vele doden en dollars later zag je GW Bush lachen over het niet kunnen vinden van deze massavernietigingswapens.

Misschien begon je pas te twijfelen bij Covid19, de pandemie waarbij opeens de hele economie moest worden opgeblazen voor iets met minder doden dan de griepepidemie van 2018 die geheel aan mij voorbij was gegaan.

Als met al kunstig verzonnen verhaallijnen die stuk voor stuk geloofwaardig klonken op het moment dat je ze hoorde, maar later kunstig verzonnen leugens bleken naarmate de tijd verstreek. Wie wel eens wat achtergronden zocht over de verijdelde terroristische aanslagen, kwam vaak tot de ontdekking dat FBI agenten een mentaal instabiel persoon meer dan een jaar richting een aanslag hielpen en dan claimden een aanslag verijdeld te hebben.

Daarna werd de hele wereld wijsgemaakt dat Russen de Amerikaanse verkiezingen gehackt hadden. Daar werd 2 jaar onderzoek naar gedaan, waarna het hele verhaal in elkaar stortte. Na het ‘Russen onder mijn bed’ verhaal, zitten er nu opeens racisten onder je bed.

 

Natuurlijk wordt iedereen in gareel gehouden met ‘conspiracy theorist’ of aluhoedje, maar het wordt steeds moeilijker om de inconsistenties niet te zien. Desondanks wringen mensen zich in de meest onmogelijke bochten om te blijven geloven dat het allemaal klopt wat ze verteld wordt.

Cultuur

Een nieuwe trend hierin is om een hele cultuur verzinnen. Dan neem ik even de VS als voorloper. Moesten ze daar eerst geloven in een verkrachtingscultuur, waarin verkrachting de norm is, nu is het een systematisch racistische cultuur.

We moeten geloven dat de hele VS vergeven is van witten die zwarten aan een strop willen knopen. Dat resulteert er dan in dat mensen een verzinsel als dat van Jussie Smollet en Bubba Wallace geloofden. Zit je carrière in het slop? Verzin een strop.

 

Alle racers van de Nascar race liepen mee met Bubba naast zijn auto uit solidariteit. Nieuwsankers pinkten een traan weg. Vreemd zo’n eensgezindheid als die cultuur werkelijk zou bestaan.

 

Het doet mensen ook geloven dat het vermoorden van een zwarte door een blanke, bewijs is dat het in de cultuur zit dat blanken zwarten willen vermoorden. De statistieken wijzen echter op iets heel anders. Zwarten worden meer vermoord door agenten (in verhouding), maar ze plegen ook meer misdaden. Zwarte agenten vermoorden ook meer zwarte onderdanen. Mannen worden ook meer vermoord door agenten dan vrouwen. Dit betekent echter niet dat er een cultuur van seksisme is bij de politie: mannen plegen gewoon meer misdaden.

Nog meer fake paniek bij de grootste terroristische aanslag in Canada die gelijk tot een wapenverbod leidde.  Het lijkt er op dat de dader een gefinancierde politie informant was. Vlak voor de aanslag ging hij een grote hoeveelheid contant geld opnemen bij een Brink’s warenhuis. Een methode gebruikelijk bij de politie om anoniem informanten te betalen.

Reservemunt. Fake, New York Times paper of records. Fake. Universiteiten. Fake. Racisme. Fake. Diversiteit. Fake. Anti fascisten. Fake

Alles wat respect heeft verdiend, trekt charlatans aan totdat het verpest is. Zoals een bull markt zwendelaars aantrekt in haar laatste crescendo.

Vrijspreker: Maar hoe kan het nog meer fake worden?

Opperdienaar: Laat ik eens een gooi doen. Een compleet verzonnen invasie van buitenaardse wezens, daar zou ik niet meer van op kijken. Iedereen sidderend van angst. Je knalt een paar satellieten met lichtjes in een baan om de aarde. De heersers zeggen dat ze helaas een aantal vervelende maatregelen moeten doorvoeren, maar niet anders kunnen vanwege de buitenaardse overmacht. ‘Ik volg alleen maar orders op’ als verdediging.

Vrijspreker: Dat zou wel een meesterlijke prestatie zijn waar ‘Wag the dog” bij verbleekt

Opperdienaar: Maar als je het eenmaal bedacht hebt, is het eigenlijk te gaaf om niet te doen. Als de hele tent naar de mallemoer gaat vanwege vervormingen van de economie en je wilt geen wereldoorlog, dan kun je er nog een crescendo op zetten op die manier.

 

6 REACTIES

 1. En zo is het, maar op het moment dat het wtc/911 tegen de grond ging wist ik gelijk al dat het opgezet spel was, ja slim he van mij. Het is een gave 🙂 911 zijn ook rare nummers, er is heel veel mis gegaan op die specifieke nummer zoals hier op 9 november, ook 9-11 en als je wil weten wat er allemaal gebeurde op zo/n specifieke datum hoef je het maar te googelen, google eyes zijn van die bewegend poppen ogen trouwens. Maar ook is er een “golden ratio” dat verhoudt zich als 1 tot 1,6 weer twee die 1 en een omgekeerde 9 en het is de wereld op zijn kop dus ook dat kan. Alles is natuurlijk, een buitenaardse invasie, nou er is genoeg wat de meesten niet zien maar een invasie is totaal overbodig, we worden al sterk beïnvloed door onze boeren boven en onder ons met de veedrijvers in de vorm van politie enz hier op aarde, weten ze zelf niet. Ons leven is hier niet voor bedoeld. Je hele leven lang sappelen, een beetje aardigheid maar veelal is het ellende en verdriet en zorgen en regels en meer regels en je komt niet meer aan leven toe op dit laboratorium wat aarde genoemd werd. Hoever kan men gaan tot de mensheid ontploft en voor zichzelf kiest was de opdracht, nou heel ver dat is wel duidelijk. Jullie mogen niets meer, na een tijdje jullie mogen weer een beetje, wij, ja we zijn zo blij terwijl we met ketting en bal van 1,5 meter rond “lopen”. Maar we kunnen toch nergens heen, de aarde is maar klein, waar moet je heen? Iedereen vast aan dat domme smartfoontje, heet niet voor niks smart want de meeste hersenen zitten daar in. Het IQ is minder geworden, mensen worden dommer, lespakketten zijn aangepast, ja goh hoe zou dat nou komen. Mensen doen het zelf omdat het merendeel zich laat sturen door elke gek die op fv komt als zijnde een autoriteit en of het nu een miezerig mannetje met een brilletje is of een baardaap maakt niks uit, dat is voor velen nog de baas en siddert. Lachwekkend he allemaal, welkom op aarde,

 2. Tegenwoordig is er geen nieuws meer, geen wetenschap, geen gezondheidszorg, geen economie, geen schulden etc etc.
  Het is allemaal ideologie geworden.

  U doet er niet meer toe, ik doe er niet meer toe, zelfs politici doen er niet meer toe (met uitzondering van Trump).
  Het is allemaal ondergeschikt aan (globale) ideologie.

  De liberale democratie in zijn eindstadium. En wij mogen het meemaken! Geniet van deze show!

 3. @Willem…
  En zo is het, maar op het moment dat het wtc/911 tegen de grond ging wist ik gelijk al dat het opgezet spel was, ja slim he van mij. Het is een gave ? 911 zijn ook rare nummers, er is heel veel mis gegaan op die specifieke nummer zoals hier op 9 november, ook 9-11 en als je wil weten wat er allemaal gebeurde op zo/n specifieke datum hoef je het maar te googelen, google eyes zijn van die bewegend poppen ogen trouwens.
  Lekker wakker… Het was 11 september 2001….

  @Vrijspreker…
  Niet zo moeilijk met die satellieten. I.v.m. 5G moeten DUIZENDEN van die dingen worden gelanceerd.
  Blijf ik me afvragen HOE die “aliens” dan in godsnaam door de Van Allen Belt (Zeer hoog radioactief) komen..(Misschien dat ze daarom juist groen worden afgebeeld?)

 4. NOS journaal is de brenger van wereldwijd belangrijk en groot nieuws, toch? Waarom moest er dan in het NOS journaal, alsof het een plaatselijk sufferdje betrof, het bericht verschijnen dat er in China ergens op een warenmarkt een virus was opgedoken wat van dier op dier ging en een week later het bericht werd verkondigd dat het kon worden overgedragen van dier op mens en van mens op mens.

  Waarom zou een NOS journaal het belangrijk vinden om in eerste instantie ons te vertellen wat in China op een lokale warenmarkt is gebeurd en wat dagelijks wereldwijd overal gebeurd? Daarbij moet ik opmerken dat uit (eerdere) alternatieve berichtgeving duidelijk is geworden dat virussen maar moeilijk tot helemaal niet zijn aan te tonen en de Chinezen (op wiens advies?) doelbewust wilden of moesten aansturen op een voor de mens zogenaamd gevaarlijk virus.

  Het eerste NOS bericht maakte mij duidelijk dat hier iets anders en meer aan de hand was dan alleen maar het brengen van een berichtje over een lokale warenmarkt in China en het dus later bleek het een voorbereiding was om van iets onbenullig kleins, iets immens groots te maken.

Comments are closed.