6 REACTIES

 1. Pas maar op. Het is een kwestie van tijd dat WordPress een clausule aan de gebruiksvoorwaarden toevoegt over ‘haat’ en je website werkt niet meer als een zuurpruim je rapporteert. Killswitch via een achterdeurtje en voila.

  Dit is de staat van het internet momenteel waar extreemlinkse idioten telkens hun zin krijgen want niemand durft ze tegen te spreken. Ik wel. In dat anti-blanke-mensen-manifest dat van de week gepubliceerd werd onder een iets andere noemer, kwam ik namen tegen van mensen die ik ken. Ze hoeven niet meer langs te komen bij mij. Stelletje ‘bigots’ dat het zijn.

  • En de bemoeizucht zit er nu al in. Ik spel W o r d p r e s s altijd met een kleine p want een grote P tijpen midden in een woord vind ik teveel gedoe en ook niet nodig. Kijk eens wat de automatische censuur er dan van maakt: WordPress, net met een kleine p getijpt.

   • WordPress ….Bij mij blijft het gewoon een kleine p. Maar jij gebruikt net als iedereen ook een smart of i phone natuurlijk. Begin er eens mee die weg te gooien ik kan het niet vaak genoeg herhalen, zinloos want iedereen zit er aan vast en wil van alles maar doet er niks voor. Offers brengen is iets onbekends in dit verblijf van het gekken instituut. Denk na Niko, nog 2 maanden en je herkent Nederland en de wereld helemaal niet meer. Al die camera;s langs de weg zogenaamd om mobiele bellers op te sporen zijn voor gezichtherkenning, spitsrijden is een excuus om je te volgen en ze zijn er al jaren mee bezig. 5G 6G en 7G koken je hersenen straks, de nanochip in het verplichte vaccin plus het stofje dat iedereen steriel maakt en jaren van je leven af neemt. De uitvoerders in de regering die dit in opdracht doen zijn, gesteund door een psychopathische politiemacht, in staat tot alles. Beseffen niet dat ze er zelf en hun familie als eerste aan gaan omdat ze teveel weten. Er gaat nog veel meer ellende komen en als je beseft dat de helft van de bevolking het ziet maar dor de andere helft van de bevolking wordt tegengewerkt en verraden dan zie je dat het hopeloos is allemaal. Er zullen veel doden vallen, door het vaccin, door ellende, ziekte en zelfmoord en daarbij door de troepen die volgend jaar wanneer de Naziistaat compleet is (er komen geen verkiezingen meer) gaan handelen naar het verdrag van Lissabon waar letterlijk in staat dat schieten met scherp op demonstranten toegestaan is dus dan zullen er ook standrechtelijke executies zijn. Ver gezocht? Kijk eens hoe ver we zijn afgegleden in 3,5 maand. Dit is een heel groot probleem en we staan machteloos, daarom blijf ik herhalen en blijf ik bellen en mailen naar overheden en instanties en blijf ik mensen aanspreken, hoewel ik merk dat er steeds meer mensen in mee gaan met deze waanzin, de eerste 2 maanden vonden veel mensen het ook waanzin maar nu? Velen houden weer afstand, velen houden angstvallig zijn/haar smartphone in de gaten, gaan vrijwillig voor een temperatuut meter staan, laten hun kinderen hersenspoelen en temperaturen op scholen en luisteren en kijken naar perverse lieden en vieze dansjes leren en leugens in die kleine onschuldige mooie koppies proppen. En iedereen pikt het, de aanstichters kunnen vrij over straat en worden niet eens aangesproken, sterker nog ze worden bejubeld. Het is mijn wereld al een tijd niet meer, ik benijd de jeugd niet want dit is een ware hel.

 2. @Willem: Je zit gevangen in je aannames. Internet bezoek ik zo veel mogelijk op een laptop met de spellingscorrectie uit. In jouw reactie ook met hoofdletter P en dit soort ongevraagde ‘correctie’ is nergens voor nodig en illustreert mijn punt.

  Een of andere dwangneuroot moest dit zonodig programmeren in WP en niets weerhoudt zo’n type en zijn collega’s er van om het uit te breiden. De dwangneuroot had zijn tijd ook kunnen besteden aan het repareren van foutjes en problemen.

 3. assimileer of sterf ! ‘T gaat niet om ‘de sterkste’, genetisch gezien, maar om de ‘best aangepaste’. Oftewel dat je ’t best aangepast bent aan de situatie op aarde. Als je daarvoor dom moet zijn, dan overleeft domheid.
  Bijv. ’t is ‘dom’ als je een condoom met een gaatje gebruikt, maar je krijgt er wel een kind door en dus nageslacht. Die (oorzaken van die) domheid wordt dan (gedeeltelijk) doorgegeven in de genen.

  • Uitstekende conclusie; overleven en aanpassen.

   Hiermee kan deze discussie voor eeuwig worden afgesloten.

Comments are closed.