28 REACTIES

 1. Leuk verhaal van lieve mensen die het allemaal goed bedoelen, maar geen idee van macht, controle en organisatie hebben. Zal wel lekker vallen hier in de Libertarische babbelgemeenschap.

  Indien ze even hadden doorgedacht dan hadden ze begrepen dat de juridische basis voor hun verhaal ontbreekt in de huidige bestuursmodellen. Dan waren ze erachter gekomen waar de schoen wringt:

  – Individuele soevereiniteit grondrechten (grondrechten van vrijheid en veiligheid) zijn niet verankerd in een separaat Handvest van Burgerrechten die aan de grondwet voorafgaat. Bill of Rights in de VS. We hebben slechts te maken met een slap aftreksel als de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Vrijheid, zoals verwoord in de UVRM, wordt internationaal erkend maar heeft geen kracht van wet !! Het dient reactief om de tegenstanders uit de weg te ruimen (zoals bij het Joegoslavië tribunaal). Ook, De Helsinki-akkoorden hebben geen betrekking op veiligheid maar op mensenrechten.

  – Volkssoevereiniteit, het zelfbeschikkingsrecht van volkeren, is niet doorgetrokken vanuit individuele soevereiniteit zoals weergegeven in het Handvest van de Verenigde Naties. Dus, volkssoevereiniteit wordt niet erkend door de VN en staat daarom ook niet beschreven in het Handvest (UVRM) van de VN. Deze ingebouwde obstructie komt voort uit hun streven om de globale regering te vormen. Hierbij staat het volksgezag (het hoogste gezag in een staat) in de weg.

  – Nationale soevereiniteit. De soevereiniteit van staten wordt sinds het Congres van Wenen (1814-1815) erkend. Echter, nationale soevereiniteit is beperkt door internationale verdragen (EU en EVRM) met en verbonden (VN en NAVO). Kortom, geen extra expertise, terwijl onze nationale soevereiniteit wordt beperkt.

  Kortom, sitting ducks.

  Vraagje Seneca: wat is de status van dit artikel (informatie, beeldvorming of besluitvorming) en wat probeert u te bereiken met het over de schutting gooien van dit artikel zonder zelfs maar een inleiding?

   • Nee hoor dat hoeft niet. Beschouwt u het maar als een leermomentje (en een gratis consult).

   • Voight Kampff vind zichzelf geweldig maar is gewoon een zielig vervelend mannetje, heeft niets anders aan zijn leven dan her en der semi bijdehante opmerkingen te plaatsen, Een typische kontlikker die stiekem kliklijnen belt, ja zo is het nu eenmaal, het barst van dat soort lui en je hebt er helemaal iets aan, gewoon totaal negeren is het beste.

   • Ik las je laatste artikelen..over goud enzo maar constateerde dat reageren niet mogelijk is. Is daar een reden voor en zo welke?

    groet

    oja, toch een reactie op die fiatbubbel en goud reserves..goud koppelen aan de Bittcoins!

    haha

  • @Seneca.
   Had nog even gedacht dat u een reïncarnatie van Seneca zelf (de jonge) zou zijn, maar dat is na uw reactie volkomen uitgesloten. En dat is jammer, want we kunnen best wat wijsheid en sturing gebruiken.

  • Als Bladerunner denk ik dat Seneca een Android is!

   Of draaf ik nu een beetje te ver door?

  • @Voight-Kampff

   We zijn terechtgekomen in een mondiaal gekkenhuis en wat stellen rechten, welke rechten of wetten dan ook, voor gekken nog voor? Na de totale mondiale ineenstorting en terug naar knuppels en stenen, die ook ooit neergelegd worden, zullen er geen rechten en wetten meer gelden en alleen de logica van het gezonde verstand, nadat holle rechten en wetten door de grote zuivering zijn verdwenen.

   Rechten of grondrechten zijn uitgehold en uitgewoond en is het wachten op de andere nieuwe wereld en niet de huidige stumperige wereld of die waar de huidige machtsgeile psychopaten denken naar toe te moeten gaan. Hun huidige en nieuwe wereld zijn uiteindelijk ook maar tussenstations, waarin de ‘uitverkoren’ gekken in de komende wereld ook geen enkele betekenis meer hebben.

   Zou daarbij graag het nog willen meemaken hoe de psychopaten verdwijnen in hun eigen gecreëerde sinkhole. Beetje leedvermaak mag er toch hopelijk nog wel zijn, zo op het randje van de oude wereld?

   • @De Sjaak.
    Uw betoog; eens.
    Antwoord op uw vraag als laatste zin; Ja.

  • @De Sjaak.
   Trouwens, de handleiding voor het nieuwe tijdperk ligt al klaar; The Georgia Guidestones.

   • @Voight-Kampff

    Ook de innerlijke guidestone vrrtrlt precies waar we naar toe gaan. The Georgia Guidstones is nodig voor degene die de innerlijke guide heeft uitstaan of wel heeft aanstaan maar dat niet volgt of kenbaar uitgezet heeft uit, misschien uit angst uitgemaakt te worden voor aluhoed of een soort van Lou de palingboer die een klap van de molen heeft gehad of iets van die strekking.

   • vertelt, – uit.

    Persoonlijk ga ik altijd uit van het ergste, zeker in de huidige waanzin, en lijkt mij dat, nadat de troep is opgeruimd en het plekje is ingeklonken en een gefundeerde betonnen vloer is gestort, de plek waarop stevig gebouwd kan worden.

   • Ga van het ergste uit daar zelfs een zwak schaap verzet zal plegen tegen de wolven en de massa zogenaamde heldere geesten nog minder dan verzet tonen van een zwak schaap. Het is te ziek om te zien, te horen en te lezen hoe mensen in deze tijd zich zelfs nog inzetten voor de wolven en begrip tonen voor hun gedrag en deze, tot overmaat van ramp, steunen of nog gekker, willen kroelen en aanbidden. Zelfs een schaap is nog niet zo geestesziek.

    De mens is het meest hopeloze en niet te bevatten meer cellige wezen in het heelal.

 2. Ach ze hadden het ook op 1000 en 1 nachten kunnen baseren..is vor mij net zo geloofwaardig.

  • tja vor is natuurlijk veur of normaal, voor,..ben mezelf aan het indekken voor komende zware tijden, m’n vrouw is net afgereisd richting Japan..inkopen doen.. https://youtu.be/EnjtQQQaDKo terwijl ik met de geitjes door het land trek.

  • @MvL Momenteel druk de verkiezing van Pieter te fixen dus, wanneer dit lukt zal de vertrouwensboog ongekend zijn. Hij danst nu al op commando de horlepiep…later meer.

 3. “That all rational creatures are created equal”

  Self evident?

  Wel daar ontspoort het dus al. Ik zie dit namelijk in het geheel niet. Ik heb al en probleem met “rational”. Laat staan “created”. En bij “self evident” lig ik al haast dubbel van het lachen.

  Hoe verzinnen ze het?

  Ik heb nog nooit twee gelijke mensen gezien. Nooit.
  Wij zijn ook niet gecreerd, maar zijn het product van evolutie die steeds kleine wijzigingen aanbrengt om te zien welke richting het beste zal zijn.
  En wat is “self” evident? Dat is geheel subjectief. Hangt volledig af van wie het zegt. Wat voor de een zelf evident is is voor de ander compleet onbegrijpelijk.

  • Ik heb dezelfde problemen als jij met genoemde uitspraken. Het doet me denken aan Rousseau die in ‘Du contract social’ simpelweg stelt dat de mening van het volk niet verkeerd kan zijn. Blijkbaar kan hij zich niets anders voorstellen. Evenmin kan hij zich voorstellen dat er meerdere, tegenstrijdige inzichten kunnen leven onder het volk. Maar goed, het klakkeloos napraten van Rothbard’s ‘For a new Liberty’ uit de jaren 70 van de vorige eeuw, alsof er sindsdien geen voortschrijdende inzichten geweest zijn, is wel de makke van deze site en eigenlijk van het libertarisme in Nederland wat steeds meer een karikatuur van zichzelf begint te worden. Mensen zijn niet gelijk. Kunnen we het daar over eens zijn?

   • Nee..de Ik identificatie met het denken is in deze de verstorende factor door jezelf in een stroom van fantasie te laten meesleuren op een door anderen verzonnen rivier dan is het onmogelijk te beseffen wie ‘Ik’ is. Allen zijn gelijk echter verschild het bewustzijn, zeg maar hoe de dingen in het verstand binnenkomen.

    De manipulatie zit zo doordrenkt in alles, dat de mens zichzelf verloren heeft in gelijk geschakelde groepen die uitgespeeld worden. Door dit gordijn is het moeilijk om de eigen kern te zien laat staan die van anderen, zeker als gelijken, tot die tijd zit je gevangen. Mogelijk omdat je het jezelf toestaat de energie van anderen te tappen voor eigen nut en/of makkelijk hebben.

    https://www.bitchute.com/video/wBCIYF7I7mVm/

 4. Kijk zo doen ze dat, alles omdraaien en dan de schuld bij de ander leggen terwijl ze zelf de ellende zijn begonnen met stikstof en veevoer maatregelen,
  “Toch vindt een groot deel van de Tweede Kamer het verbijsterend dat de minister gisteren rechtsomkeert moest maken. Kamerlid Jaco Geurts (CDA): ,,Het kan niet zo zijn dat een minister, of welke politicus dan ook, het werken onmogelijk wordt gemaakt. Dat vind ik ontoelaatbaar.’’

  Tjeerd de Groot (D66) stelt zelfs dat de politie het werkbezoek alsnog mogelijk had moeten maken. ,,We leven in een prachtig land met het recht op demonstratie, maar daar kleven ook spelregels aan en boeren moeten zich daaraan houden. Ze dienen respect te tonen voor de wet. Dit loopt de spuigaten uit.’’

 5. Kijk naar de wereld die hierna komt en zie hoe wanhopig men hier nu aan het vechten is tegen de grote ineenstorting en het nog geestelijk hopeloos willen verblijven in de oude wereld. Laat los en alles wat je hebt geleerd of denkt te weten wat belangrijk is, was een illusie.

  Zelfs een goed gevulde kelder met blikvoer is niet meer de redding. Zodra de stekker eruit getrokken wordt en het licht uitgaat, zal het werkelijk ieder voor zich in een eindspel zijn.

 6. Ein reines Geschwafel über Menschlichkeit. In 4 minuten had ik het voor gezien gehouden.
  Love and Peece. Het bestaat niet als enige. Leer de mens kennen zeg ik. Ons brein, het
  hoogste in de aardse evolutie, kent kanten waarvan het scheid van Instinct.
  Oppertunisme, wat in alle bestaande leven voorkomt, geldt ook voor de “mens”
  Echter waarom is ons brein zover ontwikkeld? Waarom is Menschkind zover gekomen? Ik vindt
  dit veelal amerikaanse gemoraliseerde gedoe een ietwat utopisch klinkend geheel. Mooi als het
  waar kon zijn, maar uiteindelijk is het; Eten of Ge-eten worden.
  De roep om fysiek de sterkste overwint geldt al lang niet meer. het is door het brein de slimste geworden.
  De evolutie van leven, en toekomst bestaat niet.

Comments are closed.