Central planning is a beautiful thing.

21 REACTIES

 1. En dan nog het leger dat in bepaalde delen van Duitsland langs de deuren gaat en je verplicht test op dat nep virus, dit is ons voorland.

  • VOORLAND……..welk VOORLAND ?

   U leeft er al een tijdje in.

   Ik heb hier al genoeg over geschreven , maar niemand wil luisteren , nu niet en toen ook niet.

   En ik ben er klaar mee….geluk ermee.

  • Is niet waar. Is ontkracht. Plaats Gütersloh, waar men vrijwillig de dna test kan doen, en niet onder dwang.
   Aanvangs had ik mij er ook haast in laten tuinen, maar was achterdochtig.
   Dit mag grondwettelijk helemaal niet.

   Ook op alternatieve, of “politiek incorrecte” sites worden zaken vermeld, die onder een loep dienen genomen
   te worden.

 2. Ook destijds met de vuurwerkramp in Enschede werden er mensen uit het ziekenhuis in Enschede geweerd omdat burgemeesterprutser Mans het nodig vond om aan slachtoffers van de ramp voorrang te geven. Slachtoffers die i.h.a. onder de schrammen zaten en zeker geen levensgevaarlijke wonden hadden. Mensen die dringend geopereerd moesten worden werden het bos ingestuurd. Minimaal één van hen is daardoor overleden en achteraf als slachtoffer van de ramp aangemerkt. Burgemeesterprutser Mans zijn enige doel was de belangrijke meneer uithangen.

  De geschiedenis herhaalt zich in het groot.

 3. @Andre Ik mailde onlangs iemand.
  Eigenlijk zou Andre hier wat vaker positieve berichten moeten schrijven. Want jij staat ook dicht bij Ron Paul toch? Mensen hier lijken toch weg te zakken in ellende. En iedereen roept om het hardst. Wie de meeste ellende kan benoemen.

  Zou dat niet iets zijn voor jou om op te pakken?
  Misschien een leuk stuk over libertarisme? Even back to basic? Veel mensen hier kennen het volgens mij geeneens…

  En wellicht een stukje persoonlijk over wat het voor jou betekent? Om het nog wat meer te laten leven?

  NB Heb je nog eens verdiept in de ijsbaden?

 4. We zouden struikelen over de corona lijken, er zou een grote en verschrikkelijke slachting onder mensheid plaatsvinden, het killer virus zou geen spaan van ons heel laten. De maatregelen die de overheid moest nemen om tig- of honderdduizenden zieken, coma-patienten en doden in juiste banen te kunnen leiden waren van een nooit eerder geziene grote. Ondernemingen moesten dicht om ieder contact tussen mensen te vermijden en gaan daardoor tot op heden ondernemers failliet en persoonlijk kapot.

  Maar, maar, waar zijn de honderden miljoenen doden die ze ons hebben ‘beloofd’?? Waar zijn de duizenden miljoenen zieken, waar is het killer virus dat hel en verdoemenis zou brengen, waar is de massa slachting?? Het enige wat gebeurde is de economische en maatschappelijke catastrofe die de politiek en overheid over ons heeft gebracht en was het niet een virus, maar zij die een massa slachting heeft aangericht.

  ‘Mensen zonder coronaklachten testen is belangrijk om verspreiding in de kiem te smoren’ https://www.oogtv.nl

  WTF?? Een killer virus wat een massaslachting zou laten plaatsvinden, geeft geen klachten??

  En zo staat alles rond het corona virus bol van de leugens, bedrog en manipulatie. Het enige wat echt is is de grote ellende die over ons is gekomen en nog zal komen is de ellende die de overheid, politiek en hun cabal meesters over ons brengen.

  En ja, Hugo de Kankerjonge is frauduleus op zijn CDA troontje geholpen. De weg naar het teken van het beest is grenzeloos.

 5. De lockdown is zogenaamde noodwetgeving. Ook noodwetgeving heeft een wettelijke basis. Misschien staat het je niet aan, maar de basis is er. Of de genomen maatregelen de beste zijn dat weet ik niet of ze genomen hadden moeten worden of dat ze nuttig zijn dat weet ik niet, maar ze zijn legitiem genomen.

  • Grondrechten die kaltgesteld kunnen worden om wat voor reden dan ook. Zijn de naam niet waard.

   Een libetariër die het schorsen van grondrechten legitem vindt kan per definitie niet bestaan. Dan is hij namelijk de facto geen libertariër.

   Libetrariërs zouden ieder zijn eigen verantwoordelijkheid laten nemen. Ieder zelf laten beslissen hoeveel risico hij wil lopen. Geen lockdown of 1,5m. Wie bang is blijft thuis met zoveel mondmaskers als hij wilt. Desnoods draagt hij een algemeen afgesproken zichtbaar symbool dat aangeeft dat hij wilt dat anderen afstand houden. Met een uitkering.

   En dan hebben we het nog niet over de clash met de mensenrechten.

   • Frits en Bertuz, we weten allemaal wel inmiddels dat het een hele grote
    “Schweinerei” is met die Corona. Maar om te willen reageren op jullie
    discussie, wat hebben u beide met dat Libertarisme eigenlijk? Wat denkt
    een van U wat dat nu moet oplossen, en is dat wel en oplossing? Zo , denk
    ik is de meeste mens niet op een bepaalde groep na. Wat wil je nu bereiken?
    Ik doe wat mij zélf goed doet, en ik vertik zo’n stom mondmasker. Het doet mij
    niet goed. En dat is een eigen beslissing, zonder een volgen van….

 6. @FritsSpits Dat vind ik nou ook. Ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Ik doneer wel wat mondkapjes zelfs. En zo’n button heb ik inderdaad ook eens bedacht. Dan zijn we er wat mij betreft.

  Overigens zegt u
  ‘Een libetariër die het schorsen van grondrechten legitem vindt kan per definitie niet bestaan. Dan is hij namelijk de facto geen libertariër.”

  Daar ben ik het wel mee eens. Alleen. Dat kun je alleen zo stellig zeggen als de grondwet rechtstreeks verbonden is aan je natuur rechten. Zoals in Amerika veel meer het geval is.

  Want van mij mogen alle rechten hier komen te vervallen. Niks hier in de wet voegt iets toe aan mijn zelfbeschikkingsrecht.
  Als mijn natuurrechten gerespecteerd worden heb ik verder niks van niemand nodig.
  En zo geredeneerd zegt dat dus niet dat ik geen libertarier ben. Integendeel.

Comments are closed.