Luister Vrijheidradio via:
Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons:
Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio hebben we Yernaz Ramatarsing te gast en behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter en Johan

9 REACTIES

 1. Bij “Hoe links Molyneux afschilderd” staat “afschilderd” zo pontificaal met een D gespeld dat zelfs een blinde nog ziet dat het een T moet zijn. Ik zeg het maar als typotopper.

  Toch is dat afschilderen als “extreem/alt rechts” en anderszins als abject iets om alert op te zijn. Een jaar of wat geleden deed een of andere rukker van NSB Handelsblad een poging om libertariërs onder een noemer met nazi’s te plaatsen in een ranzig stukkie.

 2. ‘Kabinet past coronaspoedwet aan na kritiek vanuit Kamer, app sneuvelt’ Maar de ergste maatregel die alles en iedereen naar de donder helpt blijft, de 1,5 meter “wet”. Heeft iemand een idee hoevel bejaarden er al maanden niet meer de deur zijn uit geweest door de leugens van deze corrupte regering, bij mij in het flat zo al 6, die zitten al 4 maanden opgehokt en de kinderen brengen boodschappen en houden die angst levend want die zijn net zo achterlijk. In gesprek gaan heeft geen zin, vaak geprobeerd, ze zijn er heilig van overtuigd dat je als 86 jarige beter kunt verrotgoren in je flatje dan je verstand te gebruiken. Nu zijn mensen opgelucht, oh gelukkig de app en het binnenvallen komt er niet in te staan, nee dat hebben ze bewust gedaan zodat die 1,5 meter makkelijker wordt geslikt door de achterlijken in deze (en andere) vreselijke samenlevingen. Maar gooi je smartphone niet weg hoor, stel je voor dat je een appie mist of geen pokemon kunt vangen of een geo schat kunt vinden, wat zou je dan met je leven moeten. Nog een week of 6 dan worden alle websites met een tegengeluid verboden, diegenen die dan overblijven (zoals Jensen misschien) horen dan bij de club. De rest zal ondergronds moeten en wanneer ze dan gepakt worden gaan ze tegen de muur, tegenwoordig een 5G “beam” en denk je dat je het zover niet zal komen? Dat dacht men vlak voor de 2eWO ook.

 3. Oei, oei, oei, hondt Tommy ies meshandeldt med policie, ies nie kosje, ies nie haram miet die rokwors in die hema ook.

  Kan in het algemeen goed ‘over de weg schieten’ met honden, maar het volgende bericht van grotere importantie zou toch standaard iedere dag erin gepeperd moeten worden, naast het nieuws natuurlijk over verplicht dood en ziek vaccineren en labelen met chip van mensen als vee.

  Kabinet dat steun levert/leverde aan terroristen en dus volkerenmoord pleegt/pleegde in o.a. Syrië wordt geen strobreed in de weg gelegd en kan zich opnieuw bloedschuldig maken aan oorlogpraktijken in landen waar ze westerse Bilderberg democratie wil brengen. We worden geregeerd door satana sektarische eyes wide shut psychopaten….En die willen ons ‘gezond’ spuiten?? Tsss, welke mainstream useful idioot gelooft nog in dergelijke goedbedoelde praktijken? De nazi’s en de Mao’s kwamen ook ooit goedbedoelde vrede, gezondheid en vrijheid brengen en hadden het helemaal voorzien op ’s volks vrede en veiligheid.

  …..”Ontluisterend. Kabinet dat steun leverde aan terroristen Syrië wordt geen strobreed in de weg gelegd om zich opnieuw schuldig te maken aan dergelijke praktijken. Zie onderstaand draadje
  @milenaholdert
  Adviescommissies geven kabinet groen licht voor nieuwe regime change acties…..”

  https://mobile.twitter.com/beek38/status/1276644982091403265

  • ….Zouden politici, die huurlegers steunen in het MO met van ons geroofd geld, zich realiseren dat ze groot gevaar lopen, omdat ze mede verantwoordelijk zijn voor het ombrengen van moslims? Politici lopen groot gevaar en zouden eigenlijk beschermd moeten worden tegen henzelf.

   https://twitter.com/i/status/1282221935867420672

   • Is er al een proces verbaal van Akwasi opgemaakt door justitie?
    Akdwaaszien die dreigt bij een eerste de beste ontmoeting op straat de kindervriend zwarte piet in z’n gezicht te trappen! En zijn verdere toespraak op De Halsema Dam was ook niet helemaal een vredesboodschap, maar eerder een sterke oproep tot geweld tegen blanken!!

    Slaapt justitie??

    Bij de boeren- en anti-vaccinprotesten allerminst!!

    Waar ADHD actief ingegrepen wordt en geüniformeerde, met wapens uitgeruste, landverraders een allerminst te verwaarlozen levens- en economische-ader, de agrarische sector, moet worden doorgesneden en protest daarom niet geaccepteerd wordt.

    Waarom bij politieke anti blank protesten met een 1.5 mieterse intelligente lockdwang is justitie zo oorverdovend stil en mak en is samenscholing door gekochte sorosiaanse kakkerlakken niet arrestatie-waardig? Waarom heeft politie niet opgeroepen om te vertrekken, waarom heeft Halsema niet de samenscholing van 5000 of misschien zelfs 10.000 ‘mensen’ verboden?

  • @GeenNL

   Wie zou de corrupte politie/rechterlijke macht/justitie en hun bazen/werkgevers kunnen arresteren voor hun misdadige praktijken en criminele activiteiten in deze en zoveel andere zaken? No one! Daarom!

Comments are closed.