Orange man bad, geriatric patient good. De toekomst ziet er goed uit dunkt me.

Geen betere overheid dan geen overheid.

11 REACTIES

  1. Bij Biden kan zijn ‘running mate’ nog wel eens van groot belang worden. Stel dat die demente opa wordt gekozen en zo dement wordt dat hij niet meer handelingsbekwaam is of gewoon overlijdt tijdens het presidentschap, dan zal nummer twee de nieuwe president worden. Volgens mij wordt de naam van kameraad nummer 2 al lang verborgen gehouden. Zou het Hillary Clinton zijn? Dat zou de klucht compleet maken. “De lamme en de demente”.

    • Dat denk ik ook. Ik vraag mij ook al af hoe lang de ‘hoerenmadam’ van Epstein blijft leven nu zij is opgepakt in Amerika. Die weet veel te veel over de Clintons.

  2. Zou eerlijk gezegd,gezien zijn verleden,niet door hem geregeerd willen worden

    • Dat kun je wel willen, maar in het kader van het democratisch proces zou je daar helaas tóch toe gedwongen worden.

Comments are closed.