1 REACTIE

  1. Tja, illegaal op straat op de wereld waar je op geboren bent en dan illegaal noemen, een miljoen mensen wil protesteren maar één domme lelijke kut, Merkel, zegt nee dat mag niet, waarom wordt die lelijke trol niet opgeruimd? Dat zooitje hier is ook niks maar die kop en dat baggerlijf van Merkel, zum kotsen. Ze knallen je af voor een gram crack maar dat tuig terroriseert alle mensen en sluit ze op slaat ze in elkaar en mensen worden en zijn vermoord door die “maatregelen” maar toch blijven ze vrolijk over straat lopen en niemand doet ze wat. Kijk, demonstreren waar dan ook heplt niks, kijk naar Hongkong, Rusland Frankrijk daar zijn ze jaren bezig, verandert helemaal niks, ze zetten leger en politie in die schieten graag op jun medemens en dat doen ze hier ook vanaf volgend jaar dan is de nazistaat compleet, geen verkiezingen meer, verdrag van Lissabon in werking waarin staat dat er met scherp zal worden geschoten op demonstranten en dwarsliggers dus maak jullie borst maar nat. Hier doen ze aan petities, 2 maanden terug had men hier 500.000 handtekeningen, grootste petitie ooit, in ontvangst genomen door o.a. Baudet (waar je ook al 2 maanden niks meer van hoort) en wat is er met die petitie gebeurd? In de hofvijver getieft, hebben ze gewoon schijt die zakkenvullers. Nee het is een afgelopen zaak mensen, kies voor een vaccinatie dan ben je je ziel kwijt, neem hem niet dan blijf je mens maar dan knallen ze je waarschijnlijk af of sluiten ze je op. Mij best allemaal, mensen zijn gestoord, merendeel wil mondkapjes en “gelooft” de overheid, stelletje randdebielen, die verzieken alles, verklikken iedereen en de bruinemden en gestapo komen je graag lastig vallen of je kinderen weghalen hoor, zitten ze niet mee, vinden ze lekker om te doen namelijk die honden.

Comments are closed.