8 REACTIES

 1. Het is maar een kleine groep lieden die gekwetst willen leven en zielig willen zijn, komt omdat ze zielloos zijn en totaal geen doel hebben dan zeiken en zeuren en krijsen. Heel zielig allemaal, maar ja wat doe je er aan, ja negeren en gewoon je leven leiden net als nu wanneer je alle maatregelen aan je laars lapt. Als ik dit niet had gedaan van het begin af aan was ik allang zwaar depressief geweest en nu ben ik gewoon depressief zo ik altijd ben 🙂 maar ja kijk om je heen en wat moet je anders zijn?

  • Tja, veel wijsheid geeft veel verdriet. 🙁

   Deze wereld is niet erg vriendelijk voor verstandige mensen met een goed hart en empathie.
   En de wereld op zich is nog zo mooi, landschappen, dieren, bossen, heide, bergen, rivieren..

   Er zijn ook nog goede mensen, maar die geraken niet aan de top.
   Veel menselijke ellende wordt door mensen() gecreëerd.

 2. Goelag? FEMA?

  Art. 47 Vlaams decreet preventieve gezondheidsbeleid: “De ambtenaren-artsen, bedoeld in artikel 44, § 3, 2°, kunnen:
  1° personen die aangetast zijn door een dergelijke infectie en die een bijzonder gevaar van besmetting vormen voor andere personen…

  …verplichten een gepaste medische behandeling te volgen om die besmettelijkheid te bestrijden en/of deze personen, evenals personen die een verhoogd risico hebben om deze infectie te hebben opgelopen, het bevel geven tot tijdelijke afzondering…

  …in een door de ambtenaren-artsen bepaalde ziekenhuisafdeling of een andere gepaste plaats. Die verplichte afzondering verloopt zodra de persoon aan wie het bevel gegeven is niet meer besmettelijk is of zodra het gevaar op besmettelijkheid is geweken…

  https://twitter.com/FKeuleneer/status/1285185734958252033

  Melbourne Police Salivate: We will smash your windows, we will arrest you, we will detain you
  https://www.youtube.com/watch?v=c-rCQi7jOEI

  Melbourne Lockdown: Police Can Enter Homes Without a Warrant to Carry Out ‘Spot Checks
  https://www.youtube.com/watch?v=hVBd6z7n4Fs

 3. En ondertussen effent de kuch.. ‘oppositie’ zoals De Hond en ‘Engel’ het pad om mensen uit hun huis te halen en in geïsoleerde detentie te plaatsen, en daar ‘medisch te behandelen’ wegens niet voldoende ventilatie in de eigen woning.. Met hun aerosol bedenksel… Goed voor de leiders, dat het volk niet kan denken..

  Voor virussen die niet bestaan buiten het lichaam..
  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.niburu.co/binnenland/15394-nu-nl-opent-mainstream-aanval-op-onze-aantoonbare-griep-corona-doden

  Agenda 21; de opmars naar een nieuwe wereldorde.
  https://www.youtube.com/watch?v=GHEbNLvQ_MY

 4. Jammer dat je de “weg gemodereerde” reacties op alle kranten en alternatieve nieuwssites niet kan zien. Want je leest enkel één soort mening, terwijl er toch veel mensen andere meningen hebben. En deze zijn dikwijls zeer gemotiveerd om hun mening overal te plaatsen. Maar je ziet ze niet op de grote nieuwssites.

  Ook jammer dat je niet zelf kan checken of de view tellers van van nieuwsartikelen en video’s op alternatieve sites zoals 9fornews, alternatieve video sites en youtube wel kloppen.

  Stel dat iets in werkelijkheid +2 miljoen views zou hebben, maar de teller geeft maar 20 duizend aan. Dat zou je perceptie van de publieke opinie behoorlijk beïnvloeden. Tja de nadelen van digitale gecentraliseerde communicatie.

  Voedseltekorten of sensationeel alarmisme ?
  https://www.youtube.com/watch?v=MnKKeyhi_Wc

 5. “It is a scientifically proven fact that all scientifically proven facts have originated from original and thereby unproven theories.”
  — Silvia Hartmann

  “…science knows no boundary for those to whom it will serve.”
  — Donald Stabile

  “If you want to expel religion from our European civilization, you can only do it by means of another system of doctrines; and such a system would from the outset take over all the psychological characteristics of religion—the same sanctity, rigidity and intolerance, the same prohibition of thought—for its own defence. You have to have something of the kind in order to meet the requirements of education. And you cannot do without education.”
  — Sigmund Freud (The Future of an Illusion)

  Democratie en andere sprookjes: https://www.goodreads.com/author/quotes/98317.Hans_Hermann_Hoppe

 6. Tegen domheid is niet te vechten, evenmin tegen een verzonnen vijand…

Comments are closed.