Surinaamse staatsschuld sterk opgelopen door wanbeleid van Bouterse. De Surinaamse staatsschuld is wel € 24.000 per inwoner! Afschuwelijk dat wanbeleid.

Hoe zit het eigenlijk met Nederland?

Nou hier een veel beter (wan) beleid, want de schuld is slechts € 23.395 per inwoner en € 46.000 per belastingbetaler. En in die schulden zijn niet de AOW etc. omslagverplichtingen meegeteld.

Direct volgt de oproep dat Nederland Suriname moet gaan helpen met haar financiële probleem: en ja toch, tov Suriname hebben de Nederlanders nog heel veel ruimte per persoon.

En tegen de tijd dat Suriname met haar bauxiet- goud- (drugs) en olie-opbrengsten haar schuld heeft afgelost, en wij nu al nauwelijks aardgas opbrengst hebben, zal Suriname ons ongetwijfeld  financieel gaan steunen.

8 REACTIES

  1. Suriname maar weer koloniseren, alleen onder de blanke heerschappij kan Suriname weer gezond worden.

  2. Mededeling: delen van de site zijn tijdelijk down geweest, er is een back up teruggezet van 08:15 uur hedenmorgen waardoor data toegevoegd na dit tijdstip verloren zijn gegaan.

  3. De overheidsschuld loopt op tot 63,1% bbp, ofwel 491 miljard euro. Volgens de raming min van fin: dat wordt dan ca 29.000 pp. Ik was uitgegaan van de huidige stand. 386 miljard schuld. Maar als je de andere verplichtingen als AOW etc meetelt, kom je nog veel hoger uit.

Comments are closed.