Weet je wat een goed idee is?  Snel een vaccin in elkaar laten flanzen door een bedrijf, dat vaccin verplicht maken (direct of indirect door het te eisen voor fundamentele dingen als reizen, naar school gaan etc.)  EN dat bedrijf ook nog eens uit te sluiten van enige aansprakelijkheid mochten er bijwerkingen zijn.  Het is zo briljant, dan kunnen alleen uw heersers bedenken.  Temeer omdat de meeste mensen al een basis immuniteit hebben voor corona en verwante virussen.  Gezonde mensen massaal onnodig inenten en niet de gevolgen dragen.  Kassa!  Cui Bono? Hebben onze heersers wel eens van een moral hazard gehoord? Je zou toch zeggen van wel na de banken bail outs. 

Maar uw heersers hebben heus het beste met u voor hoor,  een normaal medicijn dat potentieel uw leven kan redden houden ze tien jaar op, of ze werpen zoveel regels op dat het medicijn er nooit komt.  De overheid heeft hierdoor vele vele doden en eindeloos lijden op haar geweten.  Death by Regulation.  Maar ja, overheid is nagenoeg immuun voor aansprakelijkheid en het zijn ‘onzichtbare’  doden,  dus het drama blijft maar doorgaan.  Hoe meer er fout gaat, hoe meer belastinggeld bureaucraten naar binnen hengelen.  Immuun voor de economische wetten die voor de vrije markt gelden. 

En nog zijn er mensen die met droge ogen beweren dat we een overheid nodig hebben om ons te beschermen tegen de vrije markt.  Je verzint het niet.  Hoe immuun voor de werkelijkheid kan je zijn?  “It’s all about incentives’   Wat is daar zo moeilijk aan te begrijpen?’  Maak je agenten immuun voor rechtsvervolging dan krijg je meer George Floyd zaken.  Alhoewel meneer Floyd ook niet echt brandschoon was en de arrestatie niet zo verliep als in de MSM wordt geschetst.  Geef je ambtenaren strafrechtelijke immuniteit dan kieperen ze vervuild slib in het Pikmeer.    

De Sovjet Unie is niet voor niets berucht om haar enorme milieuvervuiling.  Chernobyl was ook niet bepaald een schoolvoorbeeld van een private onderneming in een vrije markt.  In veel landen is de aansprakelijkheid van de kernenergie producenten gecapped.  Anders zouden ze niet te verzekeren zijn.  Dus men zou kunnen beweren dat in een vrije markt er geen of alleen hele veilige kerncentrales zouden zijn.  Dankjewel overheid, goed geregeld!  Maar Greenpeace zie je nooit demonstreren tegen de Staat. Die willen alleen maar meer overheidsingrijpen, met alle kwalijke gevolgen van dien.  En ze willen hun subsidie niet verliezen.  Lijkt verdacht veel op: “It’s all about incentives”.  Zouden ze het nu wel snappen, of zijn ze immuun voor logica? 

Hijseenberg,  Augustus 2020

11 REACTIES

 1. Dit is waar de overheid voor is: limitatie van aansprakelijkheid, collectivering van kosten en winst voor de in-club.

  Meest is het iets minder opvallend, maar op zich niets nieuws.

 2. Er is al jaren een obsessie met vaccineren. Zelfs baby’s en de trend leunt naar zwangere vrouwen.

  Waar mensen vroeger hooguit een poliovaccin kregen en dan rustig 80, 90 jaar of ouder werden. Worden mensen nu gevaccineerd voor 1001 “virussen” om vervolgens voortijdig te sterven aan MS, ALS, dementie en diverse soorten kanker.

  Hoe zijn we ooit ‘overbevolkt’ kunnen geraken zonder vaccins?

  Kijk eens hoeveel gezondheidszorg er vandaag is, het stikt van de medische instituten, farmabedrijven, ziekenhuizen, medische beeldvorming. Waar je vroeger een klein hospitaal had en een huisdokter is het nu een triljarden industrie geworden. Met de staat als grote pusher.

  En zijn de mensen nu gezonder dan 70 jaar geleden? Integendeel, iedereen lijkt wel iets te mankeren, allergieën, slepende ziektes. Zou er een verband zijn met de gifstoffen die in vaccins zitten?

  Hoe dikwijls worden pinguins, meeuwen, walvissen, krokodillen, herten of everzwijnen gevaccineerd? Juist ja nooit! En die zijn er ook nog steeds in grote aantallen! De creator heeft de natuur en ons heel goed ontworpen en voorzien van een immuun systeem. Satans wens is om alles te vernietigen. Vaccins beschadigen ons immuun systeem en onze organen. Aluminium, kwik, bijtende zuren en dierlijke kankercellen horen niet in ons bloed! Wie denkt van wel is knettergek!

  Vanwaar die obsessie van de staat met uw ‘gezondheid’? Over uw pensioen zijn ze in ieder geval niet geobsesseerd. Is dat niet vreemd?

  • Nee dat is niet vreemd, u bent toch ook niet bezorgd over mensen aan de andere kant van de stad? Gaat er iets mis dan kun je net als overheden doen uw steun betuigen en zeggen dat je meeleeft maar dat zijn altijd leugens. Gaat u maar rustig slapen uw regering waakt zei Colijn begin 1940, 3 dagen later stonden de Duitsers aan de grens.

 3. “Gradually, by selective breeding, the congenital differences between rulers and ruled will increase until they become almost different species. A revolt of the plebs would become as unthinkable as an organized insurrection of sheep against the practice of eating mutton.”

  “Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible.”

  Bertrand Russell, The Impact of Science on Society (1953) p. 49-50

  Meer liefs op: http://www.globalistagenda.org/quotes.htm

 4. Drie keer neen, nu niet, dan niet en nooit niet!
  Alle vaccin s mislukken door de variabiliteit!
  Vb te over, griep, aids etc

Comments are closed.