4 REACTIES

  • Common sense! Ja, dat is iets daar kun je onze overheid niet op betrappen. Wat een losers!

 1. De wereld wordt geregeerd door figuren die anderen wijs maken dat zij voor de belangen van die anderen opkomen; dat is het argument om je aan hen toe te vertrouwen.
  Dat je daarom wordt misleid, voorgelogen en bestolen, daar hoor je ze niet over; dat is immers allemaal in je eigen belang, toch? Wat zijn we toch onnozel dat we dit zonder slag of stoot laten gebeuren!

  Degenen die deze ellende in de wereld gebracht hebben zijn de dictators uit de Volksrepubliek China.
  Ik wil het niet hebben over de oorsprong van Covid-19 want dat kun je zonder hun medewerking niet aantonen.
  Maar wat wel een aantoonbaar feit is, is dat de eerste besmettingen al in November 2019 in China bekend waren en dat China tot Januari 2020 heeft gewacht om dat de rest van de wereld te waarschuwen; de eerste arts die Corona in China vaststelde werd meteen opgepakt en is uiteindelijk overleden.
  Intussen was het normale verkeer van personen en goederen tussen China en de rest van de wereld gewoon doorgegaan.
  Je kunt China dus wel degelijk verwijten dat het schuldig en aansprakelijk is voor deze wereldwijde pandemie. Toch houd men in het Westen China de hand boven het hoofd. Waarom? Omdat China heel veel geïnvesteerd heeft het Westen. Protesteren kan dus problemen opleveren met China.
  Daarom boycot ik als privé persoon alle producten en mensen uit de Volksrepubliek China, zoals Huawei, etc. Als onze overheid niets doet, moeten we het zelf maar doen.

Comments are closed.