7 REACTIES

 1. Ik vraag me af hoe dit gaat aflopen. Een jaar of 20 geleden was dit soort kennis slechts bij een enkeling aanwezig. Dankij het internet is dit soort weetjes nu toch redelijk wijd verspreid. Dat moet toch ergens zijn sporen nalaten zou ik zo denken. Maar waar (en wanneer?)

 2. Ik denk eigenlijk dat ze heel ver gaan komen met hun globalistische agenda en dat ze uiteindelijk tegengehouden worden door de onzinnigheid en onmogelijkheid van hun eigen agenda. Niet door een eventuele opstand of contrarevolutie. Zelfs niet door massaal op populistische partijen te stemmen, aangenomen dat verkiezingen eerlijk verlopen. Mensen zijn niet zo van vrijheid en zelfbeschikking.

 3. Nee, die ziekte is er wel en er zijn ongetwijfeld hele nuttige vaccins. Het is niet allemaal gelogen. Wat ze doen is de situatie buiten elke proportie opblazen omdat ze daar voordeel uit menen te kunnen halen. Meer specifiek, hun globalistische agenda versneld uitrollen.

  • Kan op basis wat ik heb gelezen @NWO alleen maar gelijk geven.

   Er zou eens een helder en zuiver debat gestart moeten worden door of in de mainstream media. Echter, de mainstream maffia is net als de politiek, WHO, de farmaceut astrazeneca en centrale banken in handen van de cabal. Natuurlijk word je bij dergelijke uitspraken meteen in de rug aangevallen als comlotgek, maar als je vraagt naar het werkelijke bestaan, isoleren en het aantonen van virussen en wat deze precies zijn, komt er geen open discussie opgang, waarbij de verschillende wetenschappers hun woordje mogen doen.

   Het vaccin met allerlei vreemde inhoudsstoffen die ons niet bekend zijn en welke bijwerkingen het zal geven wordt niet als belangrijkste vraagstuk meegenomen. Bijwerkingen zijn voor de ‘patient’ Irrelevant, overbodig om daarover uit te weiden.

Comments are closed.