Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons:

Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps


In deze aflevering van vrijheidradio behandeln we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi, Daniel en Johan

3 REACTIES

  1. Haha, lol die gast Noel weigert resoluut een verstikkende mondkap. Niet het recht hebben op zuurstof ademen en zelfs beboet (= belasting) worden voor het niet dragen van een masker die fatsoenlijk ademen onmogelijk maakt? Ja, het kan tegenwoordig allemaal. Nog even en je wordt verplicht een Bill Gates vaccin (= genocide spuit) in je bloedeigen lichaam te laten jassen. En hordes idioten staan er nu al voor in de rij en zullen zelfs graag zien anderen verplicht hetzelfde te doen.

  2. Rutte klapt even uit de school en laat ietsjes meer de ware aard zien. “Maul Halten”. Of in beschaafd Nederlands “bek houden”. (Rutte over voetbalsupporters: gewoon je bek houden).

    Geeft aan dat Rutte zo overtuigd is van z’n winst en dat van de werkelijke machthebbers, de Kosher Nostra, dat Rotte eindelijk zijn masker kan laten vallen? Wel een stoer en genoeglijk optreden van deze Rotte in de kast, het genoegen is aan mijn zijde bij de gedachte dat al deze jongens ooit als doorsnee sterveling ook in het gras bijten. Niet’s voor eeuwig, remember ’33 – ’45?

    Niet juichen, niet dansen, geen plezier maken, alles moet kosher en halal. Anders gaat u allen deud of anders uw omaatje misschien wel.

    Hopelijk gaat Rotte zo door, ben ervoor dat politici zich vrij uitspreken en dat op het niveau van hun gedachte; “bek houden”…”slaven en achterlijk gepeupel”, “Ik pedo jullie allemaal recht in de bek” enz.

Comments are closed.