Cruciale verkiezingen

6
We hebben nu nog zo’n 2 weken tot aan de Amerikaanse verkiezingen tussen twee kandidaten voor het presidentschap van de Verenigde Staten.
Donald Trump is de huidige president die tegen Joe Biden strijdt om dit presidentschap vanaf 2021.

De inleg is hoog, omdat beide kandidaten elkaars tegenpolen zijn. De republikein Donald Trump wil de Deep State vernietigen en daarvoor in de plaats een compleet nieuw economisch stelsel opzetten met een vorm van goudstandaard daarbij ingesloten. Joe Biden vertegenwoordigt de Democratische partij alsmede de Deep State (de schaduwregering die achter de schermen de lakens wil uitdelen). De Democratische partij is in feite geen politieke partij, maar blijkt een crimineel syndicaat van uiterst corrupte politici, die zichzelf behoorlijk hebben verrijkt ten koste van het Amerikaanse volk en daarbuiten.
Via inlichtingenbronnen konden we zien hoe de kinderen van deze politici zich ook enorm hebben verrijkt, zoals o.a. Hunter Biden, de zoon van Joe Biden, die op een directieplaats zat van een oliemaatschappij in de Oekraine genaamd Burisma. Er zijn veel meer daden bekend van deze politici, maar dat is een hele lange lijst. Overigens wordt Hunter Biden nu ook zelfs in verband gebracht met prostitutie in China en de Oekraine.

Hunter Biden
Ook wil Donald Trump een einde maken aan de mensenhandel in de wereld, met een bijzondere aanpak van kinderhandel en –misbruik. De onthullingen met betrekking tot het pedo-eiland, oftewel Little Saint James van de Amerikaanse Maagdeneilanden, van Jeffrey Epstein zijn enorm schokkend en onlangs is er een complete lijst uitgekomen van bezoekers aan dit pedo-eiland, waaronder Bill Clinton, prins Andrew van Engeland en nog veel meer toppolitici, mediamagnaten, filmsterren en anderen. Velen vlogen ook mee met Epstein op de zogenoemde Lolita-expres, waar jonge kinderen zouden zijn misbruikt door de bezoekers.
De reden dat het zo lang verborgen kon worden gehouden was vanwege het zwijgen hierover door de Deep State media in de VS. Deze behelsen de televisiezenders van CNN, MSNBC en ABC, alsmede de kranten New York Times en Washington Post. Geen van deze media deed ooit onderzoek of verslag van de handel en wandel van Epstein en co. De oplagen en kijkcijfers zijn dan ook ingestort in de Verenigde Staten vanwege de vele leugens, propaganda en misleiding die deze media hanteren.
Het blijkt eveneens dat de grote internetbedrijven, zoals Google, YouTube, Twitter en Facebook meedoen aan het verdoezelen van de vele misdrijven die de Democraten op hun geweten hebben. Zij censureren nieuwsartikelen, video’s en andere informatie op hun desbetreffende platforms.
De verkiezingen zijn op 3 november en nu is het plan van de Democraten om allerlei trucs te introduceren om de verkiezingsuitslag te kunnen manipuleren. Een van deze manieren is het gebruik van stembiljettenverzameling (ballot harvesting), die is goedgekeurd in een aantal Democratische staten zoals Californië.
Dit betekent dat aanhangers van Democraten naar verzorgingshuizen, ziekenhuizen of andere oudereninstellingen kunnen gaan en daar de ingevulde stembiljetten kunnen ophalen. Onderweg kunnen bijvoorbeeld de stembiljetten voor de tegenpartij worden weggegooid, waardoor deze stemmen niet meer meetellen.
Het klinkt voor ons Nederlanders heel bizar, maar om te stemmen hoef je in 17 Amerikaanse staten geen identiteitsbewijs te laten zien, dus is het mogelijk om meerdere malen te kunnen stemmen bij verschillende kiesbureau’s als men deze biljetten in handen heeft. Dat is de primaire reden waarom de Democraten de stemming per post willen laten geschieden, want dan kunnen meerdere stembiljetten worden verzonden naar een adres, waardoor deze persoon of personen meerdere malen kunnen stemmen. Met andere woorden de fraude is derhalve enorm bij elke verkiezing.
Hieronder zijn de staten die een identiteitsbewijs vragen en de staten waar het niet hoeft:
The NCSL categorizes state-level voter ID laws as follows:[21]
Photo ID required (strict): Georgia, Indiana, Kansas, Kentucky, Mississippi, North Carolina, Tennessee, and Wisconsin.
Photo ID requested (non-strict): Arkansas, Alabama, Florida, Hawaii, Idaho, Louisiana, Michigan, Rhode Island, South Dakota, and Texas.
Non-photo ID required (strict): Arizona, North Dakota, and Ohio.
Non-photo ID requested (non-strict): Alaska, Colorado, Connecticut, Delaware, Iowa, Missouri, Montana, New Hampshire, Oklahoma, South Carolina, Utah, Washington, and West Virginia,.
No ID required to vote at ballot box: California, Illinois, Maine, Maryland, Massachusetts, Minnesota, Nebraska, Nevada, New Jersey, New Mexico, New York, Oregon, Pennsylvania, Vermont, Virginia, Wyoming, and Washington, D.C.
Het is verbijsterend dat men daar niet over bericht o.a. in de Nederlandse media, maar ja, deze krijgt haar propaganda namelijk van de eerdergenoemde Deep State media in de VS, dus komt dit nooit aan het licht. Staatsroeptoeters zoals de NOS en RTL zullen hier evenmin over berichten. De verwachting is toch dat Trump met een behoorlijke meerderheid, zo’n 2/3 van het kiescollege gaat winnen en dat de Democraten opnieuw een gevoelige nederlaag gaan lijden.

6 REACTIES

 1. ” De republikein Donald Trump wil de Deep State vernietigen en daarvoor in de plaats een compleet nieuw economisch stelsel opzetten met een vorm van goudstandaard daarbij ingesloten.”

  Daar was weinig van te merken de afgelopen 4 jaar. Of is het de 4D chess van Trump? Enorm de schuldenberg en begrotingstekorten laten oplopen, 1,8 T $ bailouts ( Trump: ‘ go big or go home’ ) de dollar laten klappen en dan goud standaard invoeren? Not holding my breath.

  Als hij het al zou willen proberen om de Deep State en de Fed aan te pakken, dan doet hij waarschijnlijk een ” JFK-tje” Zou me niets verbazen als elke nieuwe president bij aanvang van zijn termijn dat even duidelijk wordt gemaakt.

  • Trump is de deep state. Bewijs: hij is en was al persoonlijk bevriend met al die lieden. De 6 triljoen corona hulp (getekend met grijnzende bankiers op de achtergrond) en promotie videos voor big pharma (“hun werk is een geschenk van god”). Het verschil tussen hem en Biden is dat de laatste op volle toeren het globalisme in gaat Trump doet dat op een verdekte manier, en langzamer. Niet een echt goed artikel Albert.

 2. In het beste geval heeft Trump de intenties om de Deep State te vernietigen maar een slechte neus voor het uitkiezen van de juiste “adviseurs”, iets waar hij in ieder geval in het begin van zijn termijn last van heeft gehad gezien het hoge gehalte aan neocons.

  Voorlopig gaat die dollar echt niet klappen en die goudstandaard is een gepasseerd station; welke politicus (buiten Ron Paul) vindt het niet geweldig om zich niet aan de begroting te houden en gratis geld uit te delen om te voldoen aan de vraag van de mensen die zonder ook maar één vraag te stellen anderszins met plezier een muilkorf aandoen en zich er veilig achter voelen.

 3. “De republikein Donald Trump wil de Deep State vernietigen en daarvoor in de plaats een compleet nieuw economisch stelsel opzetten

  Doet me denken aan Klaus Schwab, de transhumanist van WEF. Persoonlijk heb ik niets met mensen die mij willen dwingen om me te gedragen volgens hun regels. Fuck’em.

Comments are closed.