no comment, met dank aan Larissa die op deze video wees

19 REACTIES

 1. Tis maar media hypnose ..flikker flikker..tik tik…op de ic ic…dood dood..oma oma…doe ’t voor een ander zet die mondkap op …laat je testen…huh…testen tetsen tasten toetsen teotsen Wel een leuk filmpje!

 2. Ik trok mij er al niets van aan. Maar even zo goed dank voor de tip.

 3. Het is me nog steeds niet helemaal duidelijk waar ze nou naartoe willen met dat Covid-gedoe. Verhalen over een wasmachine laten bezorgen als je een wasje wilt draaien of het huren van je kleding, ik denk niet dat dat het gaat worden. Het zijn gewoon onzin-verhalen met een hoog idealistisch gehalte.

  Ondertussen maakt half Nederland zich druk over niet werkende testen en mondkapjes. Het idee daarachter is dat als je aantoont dat het virus niet heel gevaarlijk is, de testen en mondkapjes nergens op slaan, dat ze er dan mee stoppen. Maar dat gaat niet gebeuren natuurlijk. De meeste mensen gaan voorbij aan de omvang van dit project. Het is wereldwijd, misschien enkele regio’s uitgezonderd, maar daar hoor je niks over.

  Kortom: ze hebben een plan, en de aap moet nog uit de mouw komen. Dat het Grote Plan met angst en leugens in de markt is gezet, dat het allemaal zo lang duurt en een opstap lijkt te zijn voor iets groters, zijn geen goede tekenen.

  Waar gaat dit naartoe? Waarschijnlijk is het gewoon een financieel dingetje. Hogere belastingen, een deel van je pensioen verdampt, herstructurering van overheidsinkomsten en uitgaven. Je mag niet dit en je mag niet dat, moet dit en dat. Herstructurering van financiƫle instellingen, enz.

  Maar ze kunnen ook te ver gaan. Zodra ze beginnen met verplichte vaccinatie of als ze aan de voedselvoorziening komen zal er op de rem getrapt moeten worden.

  Sommigen zijn zich al aan het warmlopen, Dr. Andrea Noack: https://www.youtube.com/watch?v=9GHd45G7I4I

  • Willem is de aangewezen persoon om op de rem te trappen, zodra dat nodig is. Er is een goede kans dat dat ook gaat gebeuren, zodra het nodig is. Willem kan het parlement (tijdelijk) naar huis sturen en staat boven iedere wet. Dan zijn in Nederland de problemen opgelost maar hebben we een externe vijand, de lui die dit wereldwijd aansturen – want die pikken het natuurlijk niet als je afhaakt. Dus dat is een afweging, waar ligt het omslagpunt om mee te doen aan dit spel? We wachten het af.

   • Op de rem trappen is vooralsnog prematuur. We moeten natuurlijk wel door de transitie heen.

    Er zullen nogal wat mensen rondlopen die denken dat we terug kunnen naar hoe het was. Dat kan niet. Voorop lopen in de transitie lijkt me het slimst, omdat je dan ook een beetje de koers kunt bepalen.

    Veel dingen die op de lijst staan zoals duurzaamheid en circulariteit zijn prima voor Nederland. De robots komen er aan, veel mensen gaan hun baan verliezen, anderen profiteren. Dat is ook niet te stoppen. Dat is nu eenmaal ‘de vooruitgang’.

 4. het is alleen maar een mondkapje;
  het is alleen maar een injectie zodat je niet meer ziek wordt;
  het is alleen maar het implanteren van chip voor je eigen gemak;
  het is alleen maar het volgen van iedereen voor ieders eigen veiligheid;
  het is alleen maar het herverdelen van bezit zodat iedereen hetzelfde heeft;
  het is alleen maar de opvoeding van jouw kinderen tot modelburgers zodat jij voor ons kunt werken;

  Hoogste tijd om ondergronds verzet op te bouwen.

  • Het is alleen maar wat aluminium
   Het is alleen maar wat kwik
   Het is alleen maar wat squalene
   Het is alleen maar wat MSG
   Het is alleen maar wat dierlijke kankercel
   Het is alleen maar een stukje geaborteerde baby
   Het is alleen maar wat formaldehyde
   Het is alleen maar wat wc-ontstopper
   Het is alleen maar wat hersenbeschadigend
   Het is alleen maar wat kankerverwekkend
   Het is alleen maar wat depopulatie
   Het is alleen maar wat chemische sterilisatie
   Het is maar wat selectief kweken van een slavenras door migratie en vaccinatie
   Het is alleen maar wat gendervernietigend hormoon
   Het is alleen maar wat vrijstelling van aansprakelijkheid
   Het is alleen maar wat brainwash
   Het is alleen maar wat god spelen
   Het is alleen maar wat propaganda
   Het is alleen maar wat anti-leven
   Het is alleen maar wat slavernij
   Het is alleen maar wat camera’s om de terroristen te volgen
   Het is alleen maar wat vrijheid inleveren zodat je je vrijheid kan behouden
   Het is maar een beetje censuur
   Het is maar om je te beschermen voor de waarheid
   Het is maar om te verbergen wie de wereld bestuurt
   Het is maar wat dood en verderf zaaien
   Het is maar je ziel verkopen voor waardeloos papier of digits
   Het is alleen maar het uitvoeren van satans plan

   Censuur in 1, 2, 3 ….

   • Wat er precies in Het Vaccin zit schijnt staatsgeheim te zijn. Je moet dus maar gewoon vertrouwen op de overheid.

    Iets dat met angst en leugens in de markt is gezet, hoe kun je dat vertrouwen?

 5. Heerlijk al die toneelstukjes,vandaag weer gewoon met de trein op stap geweest zonder mondkapje,ze zien het niet eens!!!! al die assholes zien het niet!!!!! Geweldig hoe al die social media drollen bezig zijn met het zien van onzin op phoontje! Komt conductrice langs lopen ik kijk haar recht aan en ze ziet NIET dat ik geen mondkapje op heb! Of ze ziet het wel en weet niet wat ze moet doen! Het is allemaal toneel!

  Het is allemaal toneel en speel het spelletje mee, gewoon jou ding doen, niet bang zijn …..en weet je …..het werkt!
  Het is allemaal maar theater kijk hoe deze vrouw GEEN prik krijgt,wat kan mij het ene fuck schelen of ze premier van een of ander kanker land is, let gewoon op hoe de mouw alles verbergt en let ook op dat de huls nog om de naald zit(ja ja gewoon neuken met condoom) en kijk ook hoe die snol die naast haar zit.de prik niet door duwt,ze Prik geeneens: https://www.youtube.com/watch?v=OBuldDbt3gk&feature=emb_title

 6. Vele decennia lang riepen de politiek en de overheid: “regeren is vooruit zien”
  In de jaren ’70 van de vorige eeuw zei cabaretier Wim Kan al in zijn oudejaarsconference: “tegenwoordig is regeren voor je uit schuiven”.
  Nu hoor je continu alle politici en overheid roepen: “met de kennis van nu…”; “regeren is nu verworden tot afschuiven”.
  En Den Haag maar volhouden dat ze voor ons aan het werk zijn; niet dus!

  • Ik heb Sars Cov 2 vrijwel zeker gehad halverwege maart dit jaar. Vrijwel zeker heb ik aantoonbaar antistoffen in mijn bloed. Waarom moet ik een masker dragen of een vaccinatie? Half Brabant heeft Sars Cov 2 gehad, en dat weten ze. Hier is heel iets anders aan de hand.

   • Het is tirannie gebaseerd op zogenaamde wetenschap, op onzichtbare zaken, die enkel bestaan in het hoofd van gehersenspoelde androids. Onzichtbare dingen die zogenaamd enkel de elite kan vaststellen via labo’s en apparatuur waarover jij niet kan beschikken. Dus je bent een speelbal van hun ’tests’. Hun ondoorgrondelijke tests bepalen jouw lot.

    Zoiets als DNA, waar ze zogenaamd alles uit kunnen lezen, maar ik zou wel eens een test willen zien van een groep mensen met verschillende kleur ogen, haren en verschillende lengtes. Die hun stalen labelen met een geheime code en dan zien of ze hun beweringen kunnen waarmaken en werkelijk kunnen zeggen welke kleur haren en ogen ieder heeft en hoe groot ze zijn.

    Niet vergeten, de bedenker van de helux van DNA bedacht deze structuur tijdens een LSD trip. En jaja, later kwam er “wetenschappelijk bewijs”.. Ik heb hier nog een brug te koop..

    Zoals Kissinger al zei “het maakt niet uit wat de waarheid is, wat telt is wat de bevolking aanneemt als waar”.

    Maar je moet niets geloven wat ik vertel, want ik ben slechts een gestoorde gek.

Comments are closed.