Biden coronavirus task force doctor says 4 to 6 week lockdown could control the pandemic.

Nog niet eens president, maar nu al zijn macht (sgebruik) aankondigen: Total Lockdown.

U kent onze mening over lockdowns en onvrijheid, maar dit gaat toch weer sneller dan ik had dacht.

En dan zijn de lijstjes van complotdenkers nog niet eens afgevinkt.

5 REACTIES

  1. De kiezer “verdient” een overheid die ze zelf heeft “gekozen” ! kiezers hebben altijd gelijk.

  2. Vaccinatie-weigeraars hebben straks wel een probleem. De vaccin-gelovigen die op fanatische wijze de Corona God vereren worden natuurlijk razend als je hen aan het twijfelen maakt over hun geloof. Ik heb die Corona-griep al gehad in maart, waarom zou ik een vaccin moeten? Mijn intuïtie vertelt mij dat er iets helemaal niet in de haak is met dat zogenaamde killer virus en Het Vaccin. Ik verbaas me erover hoeveel mensen vrijwillig een masker opzetten.

    • Intuïtief voel ik aan dat alles rond dat zogenaamde virus en vaccin kwaadaardig is. Rationeel weet ik dat het met leugens, leugens en leugens in de markt is gezet. Als zowel je verstand als intuïtie alle alarmbellen laten rinkelen, dan kun je die Corona-God en Het Vaccin maar beter buiten de deur houden.

Comments are closed.