10 REACTIES

 1. Dit stopt nooit meer hoor medemens die dit leest, dit stopt alleen als iedereen alles gaat negeren en gewoon zijn/haar leven weer oppakt, boa’sweer de bijstand in gaan en de politiemacht een debriefing krijgt. Men kan oeverloos doorgaan over Pcr testen en ventilatie en weet ik wat nog meer maar het gaat helemaal niet om een killervirus dat is al 8 maanden duidelijk. Dus wetenschappers, artsen en verzin maar wat zullen niets veranderen aan wat er is en komt. Overheid komt met de grootste misdaden weg, ze blijven gewoon zitten en een groot deel van je medemensen doen er aan mee en verraden je, vallen je aan als je geen niet werkend mondkapje op hebt tegen een virus dat minder is dan griep. Deze waanzin stopt nooit, iedereen met een smartphone (ook kamerleden enz) is door die dingen geĆÆndoctrineerd en iedereen klampt zich er nog steeds aan vast. Is het dan einde verhaal? Ja het is einde verhaal, komt
  er actie? Nee er komt geen actie op wat halfbakken demonstraties na die direct de kop ingedrukt worden door politie en straks ook leger, 17 November de boeren weer op pad, het leger en een grote politiemacht met pantservoertuigen zal weer klaar staan en de mensen zullen het weer zien en het normaal vinden al dat geweld.

 2. Even een paar maal een Amerikaanse spuit in je gezonde lijf en het wordt vrede en rust daarbinnen, in dat lijf. Geen ziekte, geen pijn, geen ellende, geen zorgen meer. De dood is een mooie bijwerking.

  Op aards Niveau: “….bij het beest en de valse profeet, daar zullen ze dag en nacht worden gepijnigd”.

 3. Op het moment dat ik het artikel aanklikte, was de video verwijderd.
  Uit de commentaren concludeer ik evenwel dat het interessant geweest moet zijn.
  Is er egens een backup op Bitchute of zo?
  Indien ja, dan graag een link.
  Dank bij voorbaat.
  Groeten uit een “achterlijke” tijdzone šŸ˜‰

Comments are closed.