Als zwarte letters op wit papier gedrukt worden, onderdrukt zwart dan wit? 

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

13 REACTIES

 1. Zwart is altijd zielig, onderdrukt en slachtoffer. Wit is altijd fout, onderdrukker en racist. In welke verhoudingen, dat maakt niet uit.

  Het boekje “In naam van de vrouw, de homo en de allochtoon” zou weer helemaal actueel zijn als de gedateerde voorbeelden en personen aan de actualiteit worden aangepast.

  • Straks zijn alle fysieke sporen van de westerse blanke beschaving verdwenen. Standbeelden, boeken, kerststallen, sinterklaas, man vrouw relaties… Alles enkel digitaal, zodat met een druk op de knop alles gewist of aangepast kan worden. Alle kennis voorgoed onbereikbaar voor de slaven, zonder kennis geen macht.

   Als ze ons volwassenen dan ook nog eens plots massaal kunnen laten verdwijnen op een of andere manier.. Zullen de kinderen nooit anders weten dan dat Big Brother er altijd al was en vrijheid zal een begrip zijn dat niemand kent of gekend heeft, uitgezonderd de uitverkoren elite. Androids zonder verleden of toekomst. 1984 en Brave new world waren geen romans maar gecamoufleerde handleidingen voor de insiders?

 2. Het gaat goed met de ‘progressieven’:
  – ‘Ontaarde’ boeken moeten worden verwijderd uit bibliotheken.
  – ‘Ontaarde kunst’ moet worden gesloopt.
  – ‘Conservatieve’ kiezers moeten opnieuw worden ‘opgevoed’.
  – Een verdeling van de samenleving in ‘übermenschen’ en untermenschen’.
  – Geweld tegen anderdenkenden.
  – En veel meer.

  Een kleine eeuw geleden was er een regering in niet nader te noemen Europees land. Daar deed men dezelfde dingen. Volgens de ‘progressieven’ hier zou dat ‘extreem rechts’ zijn geweest. Maar ik zie geen verschil tussen de progressieven van nu en de progressieven van toen. Alleen de gaskamers ontbreken nog maar dat plan is nog niet gepresenteerd door hen.

  En zoals het een progressief regime betaamt, is er ook progressieve architectuur. Voor uw wekelijkse portie cultuur: https://www.architecturaldigest.com/gallery/beautiful-examples-historic-modern-architecture-come-together

  Want waarom zou je mooie oude gebouwen restaureren als je ze ook kan onderschijten?

  • 80 jaar geleden waren dit de regels van NAZI-Duitsland:

   – ‘Ontaarde’ boeken moeten worden verwijderd uit bibliotheken.
   – ‘Ontaarde kunst’ moet worden gesloopt.
   – ‘Conservatieve’ kiezers moeten opnieuw worden ‘opgevoed’.
   – Een verdeling van de samenleving in ‘übermenschen’ en untermenschen’.
   – Geweld tegen anderdenkenden.
   – En veel meer.

   Dit rijtje past naadloos op de denkbeelden van onze huidige progressieven. We hebben niets geleerd; blijven we dit pikken?

 3. Jip en Janneke, Zwarte Piet, alles moeten verdwijnen uit het openbare leven. Dat wordt ons allemaal door de strot gewurgd door politici en statenleden van linkse partijen omdat er mensen met lange tenen zijn die zich daar aan ergeren.

  Nou, dan weet ik er ook nog wel een paar; bijv. Mein Kampf (inmiddels in beperkte mate weer toegestaan), de geschriften van Marx, Engels en Piketty omdat die aanzetten tot diefstal van andermans eigendommen, de Koran en de Bijbel omdat die aanzetten tot geweld en haat en zo zijn er nog meer.
  Maar dit laatste rijtje is heilig verklaard door de linkse partijen en daar mag je niet eens tegen ageren.
  Ik voel me niet meer thuis in dit land en zou het liefste vertrekken, maar dat gaat niet vanwege mijn achterban en mijn gezondheid.
  Dus aanhoren welke onzin links uitkraamt en je daar niets van aantrekken is het devies.

  • Het verdwijnt niet als je het zelf blijft vieren en zien zo je het zag, de buitenwereld doet er namelijk niet meer toe, die verkeert is een staat van psychose. 98% van de mensen loopt “vrijwillig” met mondmasker, dat zijn dezelfden die wc papier gingen hamsteren. iets met subliminale boodschappen middels de “smart’ phone en het werkt en vrijwel iedereen wil zo’n monsterlijk apparaat hebben.

 4. Zwart (stempel) wordt op wit gedrukt, de last ligt dan op wit, men leest de zwarte letters als woorden terwijl het witte papier onopgemerkt in meerderheid is. Toen pissen plassen werd is het gezeik begonnen.

 5. heb ik net een hele lap tekst als reactie op Chung Singh gegeven, en word niet geplaatst?

Comments are closed.