Wellicht nemen we onszelf op vrijspreker wat te serieus. De complotten van gisteren blijken soms de waarheden van morgen te zijn. Vrijspreker moet niet een complotdenkers site worden. Ik zal daarom mogelijk op mijn kop krijgen, maar probeer met dit artikel de concurrentie met niburu aan te gaan. Ik zal wel falen, zoals wel vaker gebeurt. Maar laten we samen op reis gaan. Onder meer naar het Amerika van de jaren 40 tot 70 van de vorige eeuw. Maar ook naar andere gebieden. Het wordt een ontdekkingstocht naar bizarre verhalen uit het verleden. Zijn deze waar gebeurd? Heeft men plutonium ingespoten in mensen? Is er radio actieve tandpasta verkocht? Hebben Amerikanen de teelballen van gevangenen bestraald?

1] Plutonium injecties in mensen. We reizen naar 1945. Het Manhattan project. Veel medewerkers waren in aanraking gekomen met plutonium. Men wist niet genoeg over de giftigheid van dit element. Dierproeven gaven inconsistente resultaten. Men wou weten wat de veilige maximale dosering was. Men zocht 18 mensen uit met een beperkte levensverwachting en injecteerde plutonium. Variërend van 2 tot 98 keer de verwachte maximale hoeveelheid. Is dit fake news? Nee, helaas is dit waar. Negen van de achttien man waren binnen drie jaar dood, enkele anderen leefden nog twintig jaar. Meer lezen?

2] Radium is goed voor u. Radium is radioactief en kan dodelijk zijn. Begin vorige eeuw dacht men er anders over. Er was radium water, er was radium tandpasta. Er was radium chocolade drank. Als iemand toen waarschuwde dat radium gevaarlijk was, dan werd hij uitgelachen. Hij zou als fake news brenger zijn weggezet. Als er Facebook en Youtube bestonden hadden ze zijn berichten verwijderd. Of van een waarschuwing voorzien zoals nu bij mensen die kritisch staan ten opzichte van vaccins. Helaas is dit geen fake news. Zie onderstaande advertenties:

Als u Pasteur Fraudeur wil roepen, dat mag onder dit artikel gerust. Doe het alleen niet onder ieder artikel op vrijspreker.

3] Injecties met uranium nitraat in mensen. De wetenschappelijke nieuwsgierigheid is eindeloos. Rochester, Verenigde Staten. De prangende vraag welke dosis uranium nitraat de menselijke nieren beschadigt stond in 1946 op het punt beantwoord te worden. Een zestal mensen met redelijk goede nierfunctie kreeg uranium nitraat toegediend. Dit is geen fabeltje. Het pakte voor tenminste 1 deelnemer niet zo best uit.

4] Radium likkende fabriek arbeidsters. We reizen naar 1917. Er is een grote behoefte aan horloges voor de soldaten aan het front. Men had ontdekt dat radium lichtgevend is in het donker. De oplossing? Fabriek arbeidsters kregen een klein kwastje. En verfden de radiumverf op de wijzerplaat. Voor een optimaal resultaat werd de “lip”, “dip”, “paint” routine gevolgd. Met de lippen een tuitje maken aan de kwast, de kwast in de verf dippen, en dan schilderen. Waarna de routine herhaald werd door weer een puntje aan je radiumkwastje te zuigen. Men wist dat dit schadelijk was. Toch heeft de fabriekseigenaar en zijn geschoolde personeel gelogen over het gevaar. Is dit een fabeltje? Nee. Waren de dames maar iets achterdochtiger geweest. Zoek op internet op “Radium Girls”.

5] Menselijke teelballen bestralen met hoge doses Röntgen straling. Het is 1963. De Atoom Energie Commissie stelt ruim 1 miljoen dollar onderzoeksbudget beschikbaar. De onderzoeksvraag was wat er met de menselijke vruchtbaarheid zou gebeuren en de teelballen als ze met hoge doses werden bestraald. Men was van mening dat de resultaten van dierproeven niet zomaar konden worden vertaald naar mensen. Dus zocht men vrijwilligers en vond die in de Oregon State Prison. Maar liefst 67 vrijwilligers lieten zich bestralen. Om zeker te zijn dat deze mannen geen nageslacht produceerden werd aan het einde van de proef vasectomie uitgevoerd. Dan kregen ze 100 dollar beloning. De veilige dosis voor geslachtsorganen is thans 5 röntgen per jaar. De vrijwilligers kregen doseringen van 8 tot 600 röntgen. Is dit waar gebeurd? Wel degelijk! Sterker nog, men heeft meer dan een half miljoen onderzoeksbudget vrijgemaakt voor een soortgelijk onderzoek in de Washington State Prison. Waar de maximale dosis 400 röntgen bedroeg.

6] Varia. Vliegen door nucleaire paddenstoel wolken. Ik kan u alvast verklappen, in 1956 heeft men tientallen keren B-57 vliegtuigen door de nucleaire paddenstoel wolken laten vliegen, zowel de hoed als de stam. Tritium opname door de huid, de longen en oraal. Tritium is een proton met twee neutronen, het is een niet stabiele variant van waterstof. Diverse experimenten zijn uitgevoerd op mensen. Strontium injecties in terminaal zieken. Strontium ontstaat bij kernfusie. De wetenschappelijke vraag was hoe dit werd opgenomen in het lichaam. Tien terminale patiënten kregen dit toegediend, de meesten stierven tussen 3 uur en 124 dagen na toediening. Daarnaast is er Desert Rock.

Zoek zelf verder op “plumbbob” en “smoky”. Het ziet er enger uit dan het is. Er is een hogere mortaliteit bij “smoky”, iets dat met de socio economische achtergrond van deze rekruten te maken kan hebben.

Verder lezen. Ik wil wijzen op twee documenten die de Amerikaanse overheid heeft opgesteld met betrekking tot het uitvoeren van testen van radio actief materiaal op mensen. Eerste document. American Human Guinea Pigs: Three decades of radiation experiments on US citizens.  In dit tweede document wordt vermeld dat er 425 experimenten zijn uitgevoerd in de Verenigde Staten waarbij mensen bewust zijn blootgesteld aan radio activiteit. Wikipedia meldt dat er duizenden radioactieve tests in Amerika zijn uitgevoerd op mensen. Veel leesplezier.

SLOTWOORD. Vind u dit te gek voor woorden? Dat is het ook. Maar dit heeft allemaal plaatsgevonden. En niet in nazi Duitsland, of in het imperiale Japan. Gewoon in een democratie. Met ambtenaren en onderzoeksinstituten. Vrijspreker moet geen complot denkers site worden. Edoch. Als de gekte uit het verleden een maatstaf is voor het heden dan houd ik mijn hart vast.

Of topic reacties uit andere berichten kunnen naar deze pagina worden verplaatst. Heeft u inzicht in de gekte van het heden? Deze pagina is een podium voor uw favoriete complot. Zolang een mening niet strafbaar is, is deze als reactie welkom op deze pagina.

Dank voor uw aandacht

95 REACTIES

 1. Off topic

  We gaan richting gedwongen vaccinatie of indien niet gevaccineerd, afgesloten worden van openbare gebouwen, winkels of zelfs de openbare weg en leven. Niet ondenkbaar, misschien zelfs van huis worden gehaald om te worden opgesloten in kampen of ‘rusthuis’ als men weigert zich met een lichaamsvreemde substantie in te laten spuiten.

  “Om opties te kunnen zien heb je je verstand nodig”, maar welke opties zijn er in dit geval nog onder macht van een (totalitaire) regiem? We zullen hoe dan ook gedwongen worden, direct of indirect met een vaccin waarvan niemand kan zeggen welke uitwerking het heeft en al helemaal niet welke rampzalige bijwerkingen het heeft op termijn.

  Dit is niet langer een complot en zou thema rond verplicht vaccineren hoog op de agenda moeten staan van iedere alternatieve site. Het mag toch helder zijn dat het hier allang niet meer gaat om het bestrijden van een zogenaamd killervirus, maar er een heel andere agenda uitgerold wordt. Stille genocide en gezonde mensen veranderen in zieken, per spuit, het lijkt een twilight zone verhaal, maar voltrekt zich toch echt voor onze ogen, open en bloot. Wachten, niet reageren en achteraf kunnen bewijzen dat het een feit was, als het te laat is. Politiek correct gehandeld, mooi voor de poëzie album, zeg maar, is de zachte heelmeester.

  Utstinkt enorm.

  • Theoretisch controlled opposition concept.

   Nederlandse tektst: https://www.redpillinfowar.com/2017/04/18/controlled-opposition-your-friend-might-be-your-enemy-truth/

   https://politicalnewsreport.com/featured/controlled-opposition/

   Theorie Hegeliaanse dialectiek: In feite een slimme methode om jouw gewenste verandering er op ‘slinkse’ wijze door te drukken. De filosoof Georg Wilhelm Friedrich Hegel bedacht begin 19de eeuw het dialectisch systeem waarbij je door het confronteren van these en antithese tot een nieuwe synthese komt. Je weet wat je wilt bereiken, vervolgens bedenk je een probleem of crisis die je in scene zet en uitvergroot in de media. Je wakkert via eigen gesubsidieerde ngo’s of zelf opgezette protestbewegingen de roep naar een oplossing aan. Vervolgens kom je dan met je “oplossing” in de vorm van de verandering die je wou bereiken, maar die de massa zonder je dialectisch spel nooit had geaccepteerd.

  • WHO – Een organisatie die pretendeert zich bezig te houden met de gezondheid van de wereldbevolking, zou in eerste instantie ervoor dienen te zorgen dat fundamentele basisvoorwaarden vervuld zijn voor de bewoners van derdewereldlanden. Een daling van de sterfte aan infectieziektes zou daar, net als bij ons 150 jaar geleden, vanzelf uit voortkomen. Waarom kiest de WHO ervoor om de onderliggende oorzaak – extreme armoede – in stand te houden en het gevecht tegen het gevolg ervan – ziekte – aan te gaan? In de praktijk lijkt het erop dat de WHO een verlengstuk is van de industrie. En de donaties van de belanghebbers zijn kennelijk niets meer dan een investering?

   “Stel je hebt een vuilnisbelt. Dit trekt ratten aan. Nu heb je twee keuzen: je kunt op ratten gaan schieten, of het vuilnis opruimen. Het opruimen van vuilnis is een fundamentele oplossing van het probleem: geen voedsel, geen ratten. Maar het levert geen geld op. Voor het schieten op ratten zijn geweren nodig en ammunitie. Er zullen er altijd ratten overleven en zich weer vermenigvuldigen zolang ze eten kunnen vinden. Je kunt dus tot in de eeuwigheid doorgaan met het schieten op ratten. En rijk worden van de verkoop van geweren en kogels.” De WHO heeft helaas voor de geweren en de kogels gekozen. Lees verder: https://stichtingvaccinvrij.nl/wereldgezondheidsorganisatie-wolf-schaapskleren/

  • oudere reactie ingevoegd
   nietzovrij 18-11-20 at 17:07

   Ik heb zelf de mazelen gehad, net als iedereen van mijn school, was niets speciaals indertijd. Paar dagen thuis met wat stripboeken en klaar. Zero doden of gehandicapten. Dus ja, het ziektebeeld van mazelen bestaat.
   Maar het Duitse hooggerechtshof heeft Stefan Lanka in het gelijk gesteld dat er geen bewijs voor het bestaan van een virus is aangedragen door zijn uitdager.(2017). Dit als gevolg van een premie van 100.000€ die Viroloog Lanka had uitgeloofd. hij moest bijgevolg dan ook niet uitkeren. Dus ik zuig niet zomaar “gestoorde dingen” uit mijn duim..
   Je kan ook hoofdpijn krijgen of tandpijn, dat wil niet zeggen dat er een hoofdpijnvirus bestaat. Je kan dat theoretisch wel bedenken en er een perfect sluitend verhaal rondbouwen maar erg wetenschappelijk is dat niet. Degelijke wetenschap is herhaalbare experimenten met steeds dezelfde uitkomst. Niet wat semi-filosofische theorieën onder het motto, ‘wat kan het anders zijn’.. En er is ook nog zoiets als Koch’s postulaten, waaraan ook geen enkel ‘virus” voldoet.

  • De mensen die door de NS naar Auschwitz werden gebracht waren net zulke gewone mensen als wij zijn, Gewone gezinnen, gewoon werken huis huren en noem maar op. Ook zij konden niet geloven wat er gebeurde. We staan nu voor hetzelfde feit.
   Ach het is maar een gele ster, ach het is maar een treinreis, ach het is maar een zomerkamp, ach het is maar een douche.
   En nu? Ach het is maar een mondkapje, ach het is maar een prikje et cetera……

  • Dat denk ik ook wat u schrijft. Het is nóg een discussiepunt, maar zal hoe dan
   ook geprobeerd worden door te drijven. Wellicht volgens een punten systeem
   gaan leven?.
   Welkom in communistisch regime. China wat is daarmee sinds de booming
   aldaar? Globalisten, de super rijken? men bijt zich niet. men handelt.
   En waarom zo stil met Rusland?
   Bovenal; Die vaccin is de duivel in een spuit zeg ik.

 2. warning: off topic

  Gaap, wat een wappies, wat een complotgekken, beetje off topic protesteren en voor je leven en vrijheid strijden. Godverdomme, het is maar een spuitje, met herhaalrecept, hoor!!

  https://youtu.be/fc8v3y63FN4

 3. Off topic

  Quote:
  Aangezien Bin Laden, het hoofd van het beweerde al-Quaida (wat in het Arabisch gewoon ‘de weg’ betekent), niet gevonden is en niets meer van zijn organisatie werd vernomen sedert de warme sanering van de instortingsgevaarlijke wolkenkrabbers in New York, voorts bij Saddam ook geen massavernietigingsmiddelen zoals pokkenvirussen waarvan werd gesproken aangetroffen zijn, die reden vormden voor de tweede Irak-oorlog en nu opnieuw over een dodelijk virus wordt gesproken, zou helder moeten zijn wie in werkelijkheid de terroristen zijn en wie in werkelijkheid de zelfmoordcriminelen: Zij die de viruspaniek veroorzaken of daaraan meewerken!

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

 4. In de toeslagen affaire hebben ministerie van sociale zaken en de fiscus samengespannen om een dusdanig over en weer rookgordijn te leggen, dat niemand meer kan ontwarren wie die benadeelde burgers heeft gepiepeld. Dit is overigens standaardwerk in de overheid: zorg voor meerdere instanties, zodat er niemand verantwoordelijk is. Maar dit zal wel een complot idiotie zijn.

  • Precies. In wezen IS de overheid zelf het ultieme complot.
   Nog wel open en bloot: de belastingdienst heeft informanten die bij uw werkgever weten wat u verdient en bij uw notaris achterhalen of u een huis aanschafte (hey, met welk geld? hebben we de afgelopen jaren een of andere inkomsten niet gezien?) en of u erfde of een schenking ontving (of deed) en bij uw bank en broker willen ze weten hoe groot uw roerend vermogen is. Vervolgens willen ze geld van u en als u niet “vrijwillig” betaalt, dan is er de gewapende tak van de overheid (de politie), die het overneemt na een schijnproces door een “onafhankelijke” rechter (evenwel in dienst bij de overheid, net als de luitjes van de fiscus en de politie). M.a.w. overheid = complot.
   Maar diezelfde lui willen ontkennen dat er complotten op deze wereld bestaan en maken wetten tegen “hatespeech” m.a.w. tegen het objectivistisch analyseren van de feiten wat uw toehoorder logischerwijze doet kotsen van de schurken die hij voordien niet als dusdanig herkende.

   Natuurlijk is dat niet het enige complot maar het is wel de olifant in de kamer.

   Dus als iemand beweert dat samenzweringstheorien onzin zijn, zou je gewoon moeten reageren met: “Oh, dus de fiscus en de politie werken niet samen met banken, notarissen en je werkgever om jou te doen dokken voor allerlei zaken waar jij vrijwillig geen cent aan zou bijdragen?”
   Ik denk dat dit een heel krachtige eye opener is.

  • Ja, is het duidelijk genoeg inmiddels. een jungle een nevel van….Niemand is
   schuld, blijft rondgaan en het dooft uit eindelijk. terug naar orde van de dag

 5. @Ratio: “Alle kinderziektes uitbannen zou wel eens contra productief kunnen zijn.”

  Is dit niet de oorzaak van veel allergieën? Kinderen worden te weinig ziek of besmet, spelen te weinig in troep en viezigheid buiten. Waardoor hun afweersysteem weinig te doen heeft en in actie komt tegen ongevaarlijke stoffen. Dat wordt dan allergie genoemd.

  Ik heb zelf een paar allergieen die niet heel erg zijn maar niet te negeren soms. Sinds ik mijn suikerconsumptie (ook alcohol en bepaalde koolhydraten) flink verminderd heb, zijn deze reacties ook veel minder. Zelfs als ik de hele dag tussen de vermeende allergenen gezeten heb.

  • @Niko. Het zou inderdaad best de oorzaak van allergieën kunnen zijn. En die troep en viezigheid hebben hun nut. Waarom wel het lichaam fysiek trainen met gymlessen, maar het afweersysteem geen kans geven zich te trainen?

  • Zou de oorzaak van de groeiende pandemie van autisme, autoimmuumziektes en allergieën niet eerde te zoeken zijn in de verplichte vaccinatieprogramma’s wereldwijd. Met in sommige landen tot 40 vaccinaties per kind?

   40 dosissen met kwik, aluminium, formaldehyde, wc-ontstopper(ja echt!), squalene, MSG, dierlijke kankercellen, geaborteerde baby weefsel en nog veel meer van deze neurotoxische stoffen, die zenuwstelsel, hersenen en organen aantasten? Stoffen die je lichaam nooit meer afgevoerd krijgt, omdat ze via een naald al je natuurlijke afweersystemen omzeilen? Aluminium eten is nog iets anders als het in je bloedbaan spuiten. Als je het eet, kak je het grootste deel weer uit.

   Welk verstandig mens geloofd dat je gezonde kinderen “gezonder” maakt door ze herhaaldelijk te injecteren met gif?

 6. Virussen bestaan. Als je dat ontkent, gaat zelfs een bezoek aan een P4-laboratorium je niet overtuigen. Dat zal dan wel weg gegooid geld zijn. Prima, ik gun een ieder zijn eigen wereldje. Blijf daar vooral, zonder anderen op een politiek forum van je eigen gelijk te willen overtuigen.
  Waar ik het wél mee eens ben, is dat het het lichaam is dat virussen moet opruimen. Als jij je lichaam vervuilt met onbewerkte koolhydraten, tabak (oeps), en andere giftige meuk, zal het lichaam minder in staat zijn indringers op te ruimen dan een lichaam dat is gevoed met essentiële mineralen, vitaminen en bouwstoffen. Ook nu weer blijkt dat mensen met een vitamine D- en zinktekort een verhoogd risico lopen op ernstige gevolgen. Vitamine D wordt aangemaakt door het lichaam onder invloed van zonlicht. Oudjes komen amper buiten, zeker diegenen in een verpleeghuis.
  Tegen sommige virussen kun je je niet wapenen. Een beet van een besmette hond (komt zelden nog voor), of een kras van een besmette vleermuis kan aantoonbaar rabies veroorzaken. En dat is een hele pijnlijke dood.
  Ook is het bekend dat vaccins hele gemene bijwerkingen kunnen hebben. Ik vraag me af waarom je iets dat zelfs door de Nederlandse overheid erkend wordt, moet ondersteunen met tientallen linkjes? Ik plaats toch ook geen lijst met linkjes om aan te tonen dat de aarde om de zon draait? Het voegt niets toe en breekt zoveel van deze – ooit mooie – site af. Bah.

  • Al onze vrijheden zijn verdwenen, men wil ons dwingen tot terugkerende vaccins. Een dystopische wereld is in opbouw terwijl wij spreken. Al deze huidige ellende is gebaseerd op de illusies en vervalste experimenten van Mr. Pasteur. Het idee dat virussen bestaan buiten het lichaam en magisch op anderen kunnen overspringen. En jij vraagt je af waarom iemand zich daar druk in maakt en tracht de onzin achter deze zogenaamde pandemie te ontmaskeren? Er is op deze site geen weerstand tegen de (indirect) gedwongen vaccinaties, ondanks dat het hier gaat om een vaccin dat amper is getest(productie al gestart in april, nog voor de eerste tests), in elkaar geflanst, geproduceerd en verdeeld binnen 8 maanden… Het gaat enkel over randverschijnselen, zoals mondkapjes..

   • Jij vraagt je af waarom iemand zich daar druk in maakt en tracht de onzin achter deze zogenaamde pandemie te ontmaskeren?
    Ik vraag me vooral af waarom iemand juist Vrijspreker uitkiest om dit alles te ontmaskeren? Iedereen die Vrijspreker wel eens leest is inmiddels wel geconfronteerd met jouw theorieën. Waarom ga je niet op zoek naar een groter podium als http://www.nu.nl? De meer dan een miljoen dagelijkse lezers aldaar kennen je nog niet. Het kan niet anders dan dat er mensen tussen zitten die op je verhaal zitten te wachten. Hier heb je je missie voltooid.

   • @Een oude bekende

    Vrijspreker gaat niet over vrijheid en spreken in alle richtingen bij het elimineren van onwaarheden en dwang geïnitieerd door de overheid in samenwerking of onder druk van multinationals en passeren en buitenspel zetten van het individu? Preekt men hier niet tegen corporatisme en het collectivisme? Je kunt alleen tot waarheden komen door zaken, hoe controversieel ook, van andere kanten te betrachten en bespreekbaar te maken.

    Jouw reactie is niet libertarisch waardig en zelfs shockerend en beschamend te lezen, bijna eng.

  • @Utstinkt ik kan me niet herinneren ooit een reactie van u te hebben gelezen waaruit ook maar enig libertarisch inzicht uit blijkt. U doet aan “cherry-picking”; u haalt “vrijheid van meningsuiting er uit en misbruikt dat om andermans huis vol te kunnen plempen met hetzelfde riedeltje dat zich bij elk topic tot in den treure repeteert. Mensen die er wat van zeggen, krijgen een reactie op het niveau van een trol.

   Maar je hebt gewonnen: ik trek me terug. Ik ga straks bij Mark en Jaap even een borrel halen. Dan kan ik met Alexander en Diederik morgen bij Pfizer langs, zodat we via Zoom met Bill kunnen overleggen hoeveel mensen we plat kunnen spuiten. Als de coronacrisis voorbij is, kijk ik wel of deze site nog steeds gekaapt is door asociale aluhoedjes, of dat zij inmiddels vergiftigd zijn door aluminium- en babyfoetus houdende vaccins.

   • @Een oude bekende

    Oprecht antwoord van jou en recht uit het hart. Klare wijn schenken, helemaal mijn ding. Ook hier vallen maskers.

    En wie denkt dat de corona crisis ooit voorbij gaat, dream on. Mag toch aannemen dat jij staat te trappelen als eerste in de rij om het geweldige, nieuwbakken vaccin te nemen en zo dit hobbeltje in tijd de nek om te draaien.

    In ieder geval heel veel succes met het libertarisme op deze buitengewone site en het uitdelen van ‘visitekaartjes’.

    En groetjes aan je broodheer.

    Klein advies: stop met topics over mondkapjes, virussen en corona, dat trekt namelijk alleen maar wakker volk aan.

 7. En toch. Er zijn nog steeds mensen die denken en beweren dat de aarde plat is. Er zijn mensen die zeggen dat er geen mensen op de maan geweest zijn. Dat er zaken onder de aandacht gebracht worden, zegt niets over de kwaliteit ervan. Het betekent niet per se dat iets niet deugt omdat het onder de aandacht gebracht wordt. Dat zijn niet meer dan insinuaties. En die worden hier helaas veelvuldig gebezigd. Het enige dat Ratio vraagt iets on topic te houden. Is dat nu zoveel gevraagd?

 8. Fijn een complot topic. Dus dit is niet off topic:
  Is Vrijspreker is ook een complot, die agenda 21 volgt?
  censuur, zwartmaken van reageerders, oproepen tot de eu voor meer massa immigratie, pro vaccinatie. Binnenkort op deze site: nog meer censuur, registratie, alleen “echte namen” geen kritiek op auteurs?

  • Juist om inloggen voor iedereen te voorkomen heeft deze persoon een ban gekregen. Doordat je niet hoeft in te loggen kan je een discussie manipuleren door aan die discussie met 3, 4 of 5 verschillende namen deel te nemen. Dat is wat niet wenselijk is, en daarom hebben we moeten kiezen voor de ban.

   Verder is het aan u om te oordelen, zijn we pro vaccinatie omdat veel auteurs het niet eens zijn met de leus pasteur fraudeur? Migratie, is dat te belangrijk om aan de overheid over te laten? Of moeten we om meer grensbewaking vragen? Aan de EU? Moeten we artikelen schrijven waarin we verzoeken om meer gewapende EU ambtenaren die de grenzen bewaken?

   • Er wordt wel meer bewijs aangedragen dan enkel Pasteur Fraudeur.
    En het is geen leus, maar een bewezen feit. De man heeft het bekend in zijn dagboeken. In zijn eigen tijd werd hij uitgekotst door zowat alle serieuze wetenschappers. Maar Pasteur had politieke connecties, kapitaal en veel media aan zijn kant. De Bill gates van zijn tijd, net als Gates geen medicus of bioloog maar wel iedereen met zijn vergif willen inspuiten. Welk bewijs wil je nou eigenlijk van zijn fraude? Moet hij uit zijn graf stappen om je het persoonlijk te vertellen? Zijn zijn dagboeken, zijn familie en de hoon van zijn tijdsgenoten die wel echte wetenschappers waren en geen snakeoil verkopers niet voldoende.

  • Grappig dat er opeens allemaal nieuwe Pasteur Fraudeurs zijn verschenen, allemaal gebruik makend van proxy-servers. Joh, Alan, weet je; al is Pasteur de grootste fraudeur uit de geschiedenis van de mensheid, je hebt je punt gemaakt. Hij hoeft niet eens uit zijn graf op te staan: ik geloof je op je woord dat jij er van overtuigd bent dat jouw verhaal de ultieme waarheid is. Wat verwacht je in vredesnaam nog te bereiken door hier telkens hetzelfde riedeltje af te steken?

   Waarom pak je niet eens een zeepkist en ga je lekker in het dorpscentrum je missie uitdragen, in plaats van hier de sfeer te verzieken? Wie weet win je nieuwe zieltjes en kun je samen met je volgelingen je eigen website beginnen.

   • Euh, het is je misschien ontgaan, maar er worden in DE nu al deuren ingebeukt bij mensen die lockdowns bekritiseren. Dat mensen dan op VPN of proxy gaan kan ik me wel voorstellen.

   • @LG Kan ik me voorstellen. Het is alleen opvallend dat 95% van de reacties nu opeens via een proxy gaan, waar dat tot vrijdag zo’n 5% was. Deze mensen zijn ook helemaal nieuw. Als iets té toevallig is, is het geen toeval.

   • Tja, als je overschakelt op VPN en vervolgens met je normale nick reageert kan je je het geld wel sparen? Misschien lezers die normaal niet reageren, maar meegesleept werden in de oplopende emoties hier? Wie het weet mag het zeggen. We leven sowieso in spannende tijden. Corona verdeelt de mensen nog meer, zelfs binnen families.

   • Helmaal eens met de oude bekende. Pasteur kan helemaal nooit gefraudeerd hebben, in zijn tijd bestond dat nog niet. Verder graag iedereen reageren met geboortenaam en reactiecode ja. Dank u!
    Wim Heitinga, reactiecode 16348, bij de redactie bekend.

 9. @ratio, fuck al die discussies. Ook dat Libertarisme waar jullie voor staan.
  Wat helpt het uiteindelijk? NAP ik heb het opgezocht; “non agressive policy”

  Kom aan man, is voor mij een moderne vorm van hippie cultuur. Fysieke
  strijd is een onderdeel van het leven. Deal with it.

  Je zult zien dat deze stroming van denken het niet gaat worden.

  We moesten onze eigen natie en volk beschermen, territorium de plek waar
  op een volk leeft en wil expanderen. Daar voer je strijd om.
  Strijd om het bestaansrecht en leven. Wat is daar nu zo moeilijk aan?

  • Natuurlijk niet, ik ben voor maximale vrijheid, maar ik ben geen hippie of puber die denkt dat je een maatschappij zonder een vorm van overheid kan hebben. En iedereen zomaar kan doen wat hij wilt en zo natuur, omgeving en leefbaarheid voor iedereen verknallen. Klinkt allemaal mooi die utopische gedachten, maar niet realistisch.

   Het concept van overheid is niet het probleem, het probleem is hoe hou je ze uit de klauwen van de (super)rijken. Hoe zorg je dat de overheid voor iedereen werkt als een bezorgde huisvader ipv. als een front voor de belangen van het grootkapitaal. Dat is de issue. En dringender: de zelfbeschikking over je lijf behouden! Want dood of ziek maakt het allemaal niets meer uit.

   • Die verdediging zeg je zelf, waarom? Ik had het tegen Ratio. Maar ok,
    De huidige puber is alles behalve “hippie’ zoals de tijd die ik als kind
    mee geleefd heb. Bouwjaar midden 1960’ger.
    Huidige Puber is net zoals alle generaties pubers “naïef apathisch lijkend”
    waar naïviteit vrij normaal is op die leeftijden.
    Het is sinds oudheid, al meer dan 2000 jaren een feit dat macht regeert
    omwille of ten koste van een samenleving. In dat opzicht zijn we nauwelijks
    ge-evolueert. Geloof is ook een onderdeel er van. Je kunt het goed of fout
    interpreteren, anders gezegd misbruiken. De kracht/kennis van spraak/weten
    is enorm.
    Lees eens de dikke pdf over Anglo Dutch Empire door Robert D Ingram

 10. Anders leg mij in jouw eigen woorden eens uit wat jij onder
  dit NAP verstaat In mijn natuurlijke wereld bestaat dit niet.
  Maar ik sta open voor gedachten wisselen indien dit kan hier.

  • Dat het NAP in jouw natuurlijke wereld niet bestaat, betwijfel ik. Het NAP is namelijk iets dat in elk normaal gezin de standaardregel is. Ik neem daarbij voor het gemak aan dat jouw huisgenoten niet onder bedreiging van geweld elkaars geld of spullen afnemen .

   Het NAP uit het libertarisme komt er in het kort op neer dat je geen geweld mag gebruiken (of daarmee mag dreigen) om iets van een ander gedaan te krijgen. Je zal dus op basis van vrijwilligheid afspraken met elkaar moeten maken. Is die afspraak er eenmaal? Dan is deze wel bindend: het niet nakomen van een afspraak is een daad van agressie (en dus de initiatie van geweld).

   Nu komt het deel dat jij over het hoofd ziet: als je wordt geconfronteerd met geweld, mag je lijf en goed wél verdedigen en daarbij passend en proportioneel geweld gebruiken. Libertariërs zijn dus géén pacifisten, zo zijn velen voorstander van vuurwapenbezit. Dat iemand daadwerkelijk een vuurwapen heeft om zichzelf te verdedigen is aan de persoon in kwestie, want je kunt iemand niet dwingen (dat is immers initiatie van geweld).

   Als je zélf het recht niet hebt om geweld te gebruiken om iets van iemand gedaan te krijgen, kun je dat recht ook niet weg geven aan iemand anders. Niet aan een persoon en niet aan een groep personen. In de ogen van libertariërs is een overheid het ultieme voorbeeld van zo’n groep personen. Op de een of andere magische wijze hebben zij wél het recht geweld te initiëren tegen vreedzame burgers. Van wie ze dat recht hebben gekregen, is tot noch toe onbekend: niet van mij, niet van mijn ouders en niet van mijn grootouders.

   Doordat de overheid het monopolie heeft om geweld te gebruiken, kunnen zij hun onderdanen dwingen dingen te doen die een vredelievende burger nooit vrijwillig zou doen. Denk aan de financiering van oorlogen (vredesmissies genoemd), subsidiëren van grote corporaties, of het uitdelen van afgeperst geld aan een ieder die zichzelf als “zielig” heeft weten te lobbyen. Natuurlijk: we krijgen er een verzorgingsstaat voor terug en schitterende wegen, maar al dat ongevraagde “fraais” kost inmiddels meer dan de helft van wat we met z’n allen verdienen. We zijn rijk ondanks de overheid, niet dankzij.

   Libertariërs zijn van mening dat veel, zo niet alle, taken beter aan de vrije markt overgelaten kunnen worden. Zonder overheid zou alles de helft goedkoper worden. Daarnaast zou iedereen twee keer zoveel verdienen. Dat biedt financiële mogelijkheden om essentiële zaken beter én goedkoper te regelen op basis van persoonlijke behoeften.

   Hoe dergelijke zaken geregeld zouden moeten worden, precies dát is waar deze site over zou moeten gaan. Je zou bijna gaan denken dat het hier uitsluitend om vaccins gaat, maar in werkelijkheid zijn er meer dan 20.000 artikelen geschreven over libertarische problemen, met meer dan 300.000 reacties van mensen die mee willen denken aan vreedzame, duurzame oplossingen.

   • Goed beste “Een oude bekende”, bedankt zover.
    Ik Kan mij hier wat bij voorstellen. Ik moet dit stukje
    reply nog een aantal keren doorlezen en bevatten.
    Echter ik ga van natuur uit, en wat instincten doen om
    overleven. Wij als mens ( en ik denk/ geloof ) dat dit ook
    onderdeel is van ons bestaan en evolutie daarvan,
    een rol speelt. Ik zal er nog op terug komen, hopende dat
    het nog actueel blijft en gelezen word. Ook ik heb het druk helaas.

   • Interessant. Dan verkijk ik mij dus op die NAP dat het de
    grondgedachte moet zijn, dus in eerste plaatst geldt.
    Het recht op zelf bescherming wat ik vindt te moeten hebben,
    zie ik ook zo.
    Vrije markt, maar hoe ga dat verwezenlijken? Het roer om gooien
    word wel heel lastig uit te voeren.
    Overheid bemoeit zich zeer zeker met te veel, en is al lang niet meer
    voor de burger, omdat het kapitaal regeert.
    Ik vindt ook dat je van het huidige financiële systeem af moest kunnen.
    Leningen, rentes, boetes , mensen in schuld houden. Ook ik ben daar
    aan onderhevig.
    Vreedzame duurzame oplossingen zou mooi zijn, maar het is naar mijn
    mening, ten eerste de bewustwording van de verwende mens die
    veranderen moet.
    Ook wat u zegt dat er dan betere lonen zijn. Ook dat zie ik als
    huidig probleem, met voorgenoemde “verwende mens” Kijk, ik meen
    dat je daar geen stap meer in terug kan doen, tenzij je de boel een
    stukje terug draaien kon.
    Lang geleden was men meer op elkaar aangewezen als nu. Ik hoop
    dat u begrijpt wat ik er mee zeggen wil.

   • best lastig om mijn mening goed uit te leggen. Het is wat beknopt

    Ik zit nog met dat 2 maal zo veel verdienen stukje.
    Financiële mogelijkheden, en essentiële zaken. Wilt u dat nader
    toelichten, en waar dacht u aan bijvoorbeeld, en hoe moest dat dan
    geregeld zijn?

 11. N A P . = NORMAAL AMSTERDAMS PEIL ! gracht water pijl.

 12. welcome to the layer cake folks:

  You are born you take some shit, go to school take more shit, grow older and you eat so much shit until you do not know what shit tastes like anymore

  You are tired now , look around, join THEM and jump on the government shit spreader so YOU CAN DISH IT OUT……. or

 13. Oorsmeer, corona & new world order

  “cases”, “besmettingen”, “positief getesten” zijn voldoende voor deze “pandemie” onder de nieuwe definitie, van het door geen enkele burger ter wereld gekozen WHO.
  Waar vroeger het aantal en de dodelijkheid van een ziekte bepalend waren, telt onder de nieuwe definitie slechts de “besmettelijkheid”. Vandaar dat het enkel nog over “cases” gaat.
  Onder de nieuwe definitie kan men bij een verkoudheidsgolf (=coronavirus in alle oud medische boeken) een pandemie uitroepen. Dit is dan ook precies wat nu lijkt te gebeuren, men verbergt het zelfs niet, maar men weet dat burgers goedgelovig zijn en dat opgeklopte berichtgeving en nepbeelden genoeg zijn om de publieke perceptie te bepalen. De burger is dus medeplichtig, want hij accepteert het verhaal blind. Dat men nog nooit heeft kunnen aantonen dat virussen(= bolletje oplosmiddel) besmettelijk zijn deert klaarblijkelijk ook quasi niemand. Autoriteit = waarheid en pseudo-wetenschap de nieuwe religie.

  De eerste beelden bij de start van deze show waren mensen die plots zomaar doodvielen op straat, dan beelden van steeds hetzelfde overvolle hospitaal met steeds een andere locatie als onderschrift. Vervolgens beelden van overal ter wereld waar men ‘massagraven’ zag graven met buldozers om het immense aantal doden in te dumpen. Later bleken ook die beelden uit het archief te komen van totaal andere events (eentje was van een New Yorks eiland waar men gevangen begroef). Vervolgens circuleerden beelden van grote hallen vol lijkkisten, die bleken dan ook weer uit het archief te komen van een oude natuurramp. Op zich wilt een kerk vol doodskisten ook niet zeggen dat er werkelijk lijken in liggen. We zagen leger kollones rijden, en de commentator vertelde dat die vol lijkkisten lagen.

  En wat blijkt nu? Je moet getest te worden om te weten of je het wel hebt, niemand valt dood op straat en de ziekenhuizen zijn leeg volgens berichten van medewerkers die door de censuur geslipt zijn. Quasi niemand kent iemand die aan corona is overleden in zijn eigen omgeving. De doden vallen enkel in media. Het winkelpersoneel, de voetbalclub, de buren, de collega’s, tante Annie, iedereen is nog gezond en wel. Er sterven zoals al sinds mensenheugenis elke dag mensen aan allerlei aandoeningen maar die sterven nu “met” corona, niet aan. Hoe weten ze dat? Door een flut test die zelfs door de bedenker als totaal ongeschikt wordt aangemerkt.

  Het verhaal is nu zelfs zo gewijzigd, dat mensen die niet ziek zijn, toch ziek en zelfs besmettelijk kunnen zijn. Dit is echt ongelofelijk. Gezond zijn kan nu een teken zijn dat je ziek bent volgens onze heersers en nieuwe priesters. Er is blijbaar een epidimie van verstandverbijstering en goedgelovigheid?

  Ondertussen moeten begrafenisondernemers subsidie krijgen om overeind te blijven. Ik sprak vorige week iemand die bij een groot uitvaartdienst bedrijf werkt en die zei, “ik snap het allemaal niet meer, het is nog nooit zo rustig geweest, soms zelf een week zonder klanten.”

  Dus geen massagraven, geen kollones met lijkkisten, geen kerken en sporthallen vol, geen volle ziekenhuizen, geen doodvallende mensen op straat en niemand uit je hele kennissenkring onverwacht overleden AAN corona. Wel mensen met griepachtige symptomen zoals elk jaar, maar dat zijn nu coronapatiënten in agenda2030 taal.

  Enkel “cases”, je kan ook “cases” maken door iedereen te testen op oorsmeer. Hoe meer je test, hoe meer cases! Vervolgens test je iedereen die overlijdt op oorsmeer en je kan dagelijks de oorsmeer doden in angstaanjagende grafieken tonen in het nieuws. Je haalt nog wat oorsmeer specialisten(eigenlijk veeartsen) in de studio met aandelen in oorstokjesbedrijven om de boel een air van degelijke wetenschap mee te geven.

  Dan hup, heel het land in lockdown en we laten de oorsmeer specialisten speculeren over hoe het oorsmeer zich verspreid? Zit het in de lucht? Via onze handen? Moeten we oordoppen in? Moeten we maskers dragen? Moeten we oorsmeerkampen bouwen en oorsmeer spuiten met o.a. kwik en aluminium verplichten? En hoe groot is de kans dat het oorsmeer muteert naar een besmettelijkere variant? Moeten we jaarlijks een ander soort oorsmeervaccin maken als mutatie de samenstelling licht gewijzigd blijkt? Oorsmeerpassen? Oorsmeerkampen? 1.5m uit elkaar blijven om de “oorsmeercases” te beperken? Mensen laten verhongeren en alle andere medische behandelingen stoppen? Mensen opsluiten in hun huizen? Werkloosheid en hongersnood prefereren boven oorsmeercases? Want ja je wilt niet dat je 92 jarig suikerzieke oma sterft MET oorsmeer!

  https://www.vaccinationinformationnetwork.com/dr-stefan-lanka-debunks-pictures-of-isolated-viruses/

  We Live In A Completely Fake World https://www.youtube.com/watch?v=6N9DQf2KcfY

  • @Georgia Guidestones

   Schaar mij volledig achter je reactie, heb het met veel genoegen gelezen.

   Echter en uit het diepst, helaas de pro-vaxxers hebben gewonnen. De wereldbevolking kan worden uitgerot met medewerking van de zichzelf vervloekende wereldbevolking (de goede daargelaten), met hun niet aflatende slaafsheid, naïviteit, domheid, laksheid en vertrouwen in onderdrukkers, moordenaars en genocide plegers.

   De mensheid krijgt dat wat ze wil, om smeekt zelfs.

   • ….hier is niets meer te winnen, het gezonde, weldenkende argusverstand heeft verloren. Het wachten is nu op het meest verrotte vaccinatieprogramma ooit.

   • Niet te vlug opgeven jongens, denk eraan het stikt van fake news, manipulatie technieken, fake polls, fake invallen, het is vooral een psychologische oorlog. Tsun Tsu, men wil je laten geloven dat het al verloren is, zodat je passief de kop laat hangen. Als ze dan er dan toch lood in je lijf moet, kan je beter voor de politiekogel gaan, dan in je bed wegrotten.. Iemand zei ooit over een hondengevecht tussen een grote en een kleine “het is niet het formaat dat de winnaar maakt, maar het vuur binnenin”. Kijk deze mensen geven ook niet op: https://wakkermens.info/zorgwekkende-gevolgen-van-vaccinaties/

   • PS: met politiekogel bedoel ik niet een gewapende oorlog beginnen, maar figuurlijk, dat je beter kunt blijven weigeren tot in het coronakamp toe.

   • De bijbel blijft een mysterieus boek. Ik was een youtube video aan het kijken over medicijnen en onder in de comments, stond er een verwijzing naar revelation 18:23. Waar het woord Sorceries in voorkomt. Dit zou origineel in het Grieks “Pharmkeia” zijn. Wat zoveel betekent als Farmacie

    Dat maakte me nieuwsgierig. Dit is wat ik vond:

    Openbaring – 18:23
    het licht van de kandelaar
    zal nooit meer in jou schijnen;
    de stem van bruidegom en bruid
    zal nooit meer in jou worden gehoord;
    omdat jouw kooplieden
    de groten van de aarde waren,
    omdat door jouw toverij
    alle volken werden misleid!

    Het woordje “toverij” was in het Griekse origineel “pharmakeia”, waar ons woord farmacie van is afgeleid. Dit is ook te vertalen met ‘het gebruik of toedienen van medicijnen’.”
    https://www.zoeklicht.nl/artikelen (Jaargang: 96 – 2020, Nummer: 12)

    En op Thora studies vond ik dit artikel over revelation 18:23: https://www.calledoutbelievers.org/pharmakeia-and-bio-pharma/

   • Wie nog een beetje verstand heeft en rondkijkt, weet dat deze wereld verdrinkt in leugens. Hoe komt dat? Volgens de bijbel is satan de heerser van deze wereld, wie ‘succes’ wilt moet hem eren. Wie zoiets durft beweren wordt overstelpt met haat. Maar zelfs als niet gelovige moet je je toch afvragen waarom de wereld zo’n puinhoop is. Terwijl de aarde genoeg ruimte en eten bied voor iedereen. In een financiële crisis blijven de natuurlijke bronnen ongewijzigd, ook het aantal mensen dat wilt werken blijft ongewijzigd. Dus is er plots een echt tekort? Neen, want de bronnen zijn er nog en de arbeiders ook. Het enige wat een plots een obstakel vormt tussen de giften van de natuur en de mens is geld. Via controle over geld, en bijhorende wetten gemaakt door mensen, worden dingen die er nog steeds zijn in overvloed, plots onbereikbaar. Money is the root of all evil? https://www.youtube.com/watch?v=tUWq0D25TVU

    Interresante video over de power structure
    The Global Elites Have Begun A Hot War Against Us – https://www.youtube.com/watch?v=I8wzHKpUibs

   • FF een complottheorie

    Elke dokter of ‘wetenschapper’ die de coronahoax en vaccinaties pusht in de media is plots TOPdokter of TOPwetenschaper. De honderdduizenden dokters, verpleegkundigen en wetenschappers die de hoax bevechten daarentegen zijn onzichtbaar gemaakt.

    Maar in de controlled alternatieve media wordt er wel veel anti-corona vaccin materiaal gepusht. Ook vele filmpjes van Bill Gates waarbij zijn slechte bedoelingen zo opzichtig blijken, zijn duidelijk met die bedoeling gemaakt. Bill Gates is een goed acteur, dus deze filmpjes zijn met een bedoeling zo gemaakt. Ik vroeg me al de hele tijd af waarom het zo duidelijk is allemaal, toch voor wie een beetje onderzoekend is van aard..

    Zou de verborgen agenda bedoeld zijn dat de meesten zich niet laten vaccineren en dus niet meer kunnen reizen, feesten of andere leuke dingen en een insider elite zich wel ‘vaccineert’ met een placebo?

    Zo zouden de eliteleden van geheime genootschappen perfect een wereld van uber -en untermenschen kunnen creëren. De niet leden die dan uiteindelijk toch kiezen voor vaccinatie krijgen dan geen placebo, maar eentje met kwik, aluminium, formaldehyde en squalene, waardoor ze nog even mogen genieten voor de eugenica haar job doet?

    Zeg niet dat het niet kan, in de geschiedenis zijn er genoeg gruwelijke dingen uitgehaald door heel normaal uitziende mensen. De top Nazi’s hielden van familiepicknicks en opera..

   • Complotwappie maakt docu, Corona & The Strong Delusion https://www.youtube.com/watch?v=NAw-Of0bnQM&list=PLvY2pp-QLWjkhJvGYCdFs5OA2421G4FWr&index=1&pbjreload=101

    Complotwappie denkt te weten waarom de corona leugens zo zichtbaar zijn https://archive.org/details/controlledopposition_202004

    Stefan Verstappen heeft een korte documentaire reeks gemaakt die onthult hoe onze wereld verkloot wordt door een ziek systeem, paradise lost (6 delen): https://www.youtube.com/watch?v=qZM6TJ4Cvb0&list=PLlYZAlTc7ljt9bFeesHYAQTa-J7LypoL3&index=1

    JFK aanslag met de beelden geknoeid? https://www.youtube.com/watch?v=HTA_0nyAlwo

 14. Ik denk toch echt aan buiteaardsen.Kom ik ga het uitleggen:

  Morris pointed out that the vote for Joe Biden in Phoenix was 48% more than Barack Obama received in 2012, when the city only witnessed a 14% gain in population. Similarly, he said, Atlanta saw a 30% larger vote for Biden than Obama in 2012, despite a 9% gain in population, and Detroit had a 10% higher vote total for Biden than Obama while seeing no increase in population at all.

  Het moet wel de buitenaardsen zijn die massaal op Biden hebben gestemd want hey stem fraude kennen ze daar toch niet in de USA.

  https://www.newsmax.com/newsmax-tv/morris-ballotstuffing-phoenix-detroit/2020/11/23/id/998441/

 15. People who believe Biden got 80 million votes believe Epstein committed suicide.

 16. Er is meer altijd meer…..TRUMP ORDERS USEUCOM TO SEIZE SCYTL Servers In Germany!
  https://themarshallreport.wordpress.com/2020/11/21/trump-orders-useucom-to-seize-scytl-servers-in-germany/
  mooie uitleg (video) Arizona Voter Fraud Witness Army Col. Phil Waldron Confirms Experts Saw Dominion Communicating with Frankfurt on Election Day (VIDEO) https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/arizona-voter-fraud-witness-army-col-phil-waldron-confirms-dominion-communicating-frankfurt-election-day-video/

 17. Comments met deze anti-nwo muziek werden plots verwijderd op vrijspreker. net als vele andere comments die je aan het denken kunnen zetten..

  Coronavirus – True Lies Lyrics https://www.youtube.com/watch?v=3ayzt6LERaw&list=RD3ayzt6LERaw&start_radio=1&t=2

  House Of The Enemy https://www.youtube.com/watch?v=b4KtWgTiz7o&list=RDwe1XelZJSiQ&index=17

  End of Dayz Music Video – Sevin https://www.youtube.com/watch?v=4o6hN8rxnPY&list=RD4o6hN8rxnPY&start_radio=1

  “Yeah and I spit it so clearly
  But perhaps they don’t hear me
  This global warmin’ thing ain’t a fact it’s a theory
  But scientifically the population is dumb
  So they able to regulate us and play wit’ our funds
  Soon you gonna wanna gas up your car but cannot ride
  You’re broke from payin’ taxes for carbon dioxide
  What’s it gonna take for ya’ll
  To open up your eyes with concern
  When they stickin’ you with needles
  Sterilizin’ your sperm”

  Wise Intelligent- Illuminati diss https://www.youtube.com/watch?v=UCp2gzZTotM

 18. In dit nummer zit meer waarheid dan in 10 jaar MSM kijken en lezen. Er is een reden waarom de boeren weg moeten.. Hunger games are comming.. Gedwongen vaccinaties, voedseltekort, stroomuitval, financiële crisis, leger op straat, massa immigratie, rassenoorlog.. Alle registers gaan open.. Endtimes

  “All this talk about Illuminati
  Y’all running around here acting like rappers got something to do with this, you gotta be kidding me man
  You got major corporations producing seeds that don’t produce seeds son
  You understand? It’s called a terminating seed man, they creating famine
  They selling farmers seeds that don’t create seeds, so when you plant your seed and pull your harvest, you can’t create any food for yourself
  You have to keep coming back to them to buy more seeds son
  This is going to depopulate the planet son, this is man-made famine, this is Illuminati son
  This is what we dealing with out here”

  Volledige tekst: https://genius.com/Wise-intelligent-illuminati-lyrics

  Het nummer: https://www.youtube.com/watch?v=E8-Uig2IlDw&list=RD4o6hN8rxnPY&index=3

  Sheep are for slaughter.

 19. “Het idee van overbevolking is een mythe. Zoals econoom en intellectueel thomas Sowell schreef in 2006, “25 jaar geleden zette ik me neer samen met enkel statistici op het gebied van wereld populatie en land massa in de verenigde staten – en we ontdekten dat de hele wereldbevolking kon gehuisvest worden in de staat Texas. In vrijstaand familiewoningen, 4 personen per huis en een klassiek tuintje rondom zoals in een typische middenklasse buurt.

  De wereldbevolking is sindsdien gegroeid, dus in plaats van iedereen in Texas te huisvesten, kunnen we ze spreiden van kust tot kust met meer dan genoeg elleboogruimte voor iedereen.

  Niettemin blijft het idee van overbevolking populair. Het is al een tijdje dat de machthebbers de drang voelen om de bevolkingscijfers laag te houden one way or the other.

  Tijdens zijn ambtsperiode “waarschuwde” President Nixon voor de “nachtmerrie” van overbevolking (1970)”

  De rest van deze opinie kan je lezen in volgende link. https://www.vaccinesandchristianity.org/2019/05/02/vaccines-for-population-control-why/

 20. Elke cult of religie heeft zijn symbolen nodig. “Signs and symbols rule the world, not words nor laws.” -Confucius https://vigilantcitizen.com/about/

  Zo ook het laatste geesteskind van de nieuwe religie “wetenschap”, waarbij de wetenschap is afgedreven van degelijk onderzoek en reproduceerbare experimenten naar een religieuze vorm waarbij experimenten vervangen zijn door theorieën, gebaseerd op aannames ipv. concreet praktisch bewijs. De mondkapjes zijn nu, wat het kettingkje met kruis eerder waren. Bevestiging via symbolen.

  Al die symbolen leiden naar de volgende fase van het geloof, het nuttigen van de hostie. Dit in de vorm van vaccinaties. Maar waar de hostie slechts psychologische invloed had, hebben vaccinaties fysieke invloed. Velen zijn na het consumeren van deze nieuwe hostie keihard van hun geloof gevallen: https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/07/zwarte-piet-3/#comment-449493

  Er zijn vele mensen die aanhalen dat mondkapjes niet werken omdat de porieën van de kapje vele malen groter zijn dan het formaat van een virus zoals dat door diverse nieuwe wetenschapspriesters wordt verkondigd. Maar er zijn ook wetenschappers die beweren (en via gerechtelijke weg hebben bevestigd) dat virussen niet bestaan buiten het lichaam. Dat ze niet levende bolletjes solvent zijn en onderdeel uitmaken van ons eigen systeem met als taak de toxische stoffen uit ons lichaam op te ruimen. als je die versie volgt, komen virussen niet voor in de lucht. En zijn mondkapjes dus even nuttig als knoflook tegen vampieren.

  De aanwezigheid van mondkapjes in het straatbeeld lijkt dus vooral te dienen om de religie te versterken, want aangezien de burger nergens doden ziet vallen in zijn eigen omgeving zou men zonder duidelijk zichtbare symbolen snel het geloof verliezen in deze nieuwe valse religie.

 21. De oligarchen, koningen, adel en bankiers hebben eeuwen geregeerd. En dan plots uit het niets kwam democratie uit de lucht vallen. Wie heeft democratie bedacht en ingevoerd? Hebben de eerder genoemden plots vrijwillig besloten hun rijkdom en macht te delen met het gepeupel? Hoe aannemelijk is dat?

  Democratie lijkt een geraffineerder systeem, bij het oude systeem kon het gepeupel op gezette tijden de boel eens resetten door hier en daar een paleis te bestormen en wat koppen te snellen. Want de echte machthebbers waren duidelijk zichtbaar en dus kwetsbaar.

  Dat was een vervelend probleem, de machthebbers moesten voorzichtig balanceren met hun drang naar regelzucht en belastingen. Ze moesten opletten dat de emmer van de onderdanen niet ging overlopen.

  Met het nieuwe systeem via welbespraakte puppets konden ze veel verder gaan, wanneer de emmer ging overlopen konden de onderdanen de intussen gehate puppets straffen door ze weg te stemmen en vol goede hoop verse puppets installeren. Zo bleven de paleizen onbeschadigd en de macht veilig in de schaduw.

  Maar de toenemende betogingen, occupy, gele hesjes enz. gaven aan dat ook dit systeem aan vervanging toe was.

  Wat voor de deur lijkt te staan is een op een 5g platform gebouwd digitaal social credit systeem. Orwell’s laars?

  24/7 gemonitord tot op je eigen slaapkamer. Zo blijven de gele hesjes in de kast. indien niet, gaat het digitale geld op slot en geraak je niet meer door de toegangspoortjes bij winkels, ziekenhuis, theater, strand of park.

  Je hebt ook geen bankdirecteur of ander gezicht waar je je verhaal kan gaan halen want het systeem is faceless. Het zit in de anonieme cloud, die vanuit de computers van een centrale bank wordt aangestuurd.

  De marketing term voor deze vooruitgang is ‘the fourth industrial revolution’.

  Een ongelukkig toeval wil dat er net nu een pandemie opduikt die elke vorm van vergaderen of betogen onwettelijk maakt. Met hoge boetes en staatsgeweld afgedwongen. Voor de oma’s uiteraard.

  Bij wet moet men in het belang van de oma’s 1,5m van elkaar verwijderd blijven. Inclusief avondklokken en quarantaines. Nooit eerder gezien in de hele geschiedenis. Maar samen kunnen we het virus verslaan. De Australische orwelliaanse versie: “staying apart, keeps us together”.

  En zo keert elke technologie die we met enthousiasme omarmden vanwege het gemak, zich aan het eind van de rit uiteindelijk tegen ons. Wie had dat kunnen denken?

  Tenzij elektriciteit ophoudt te bestaan. Want naast digitaal geld als facilitator voor centrale macht is elektriciteit de facilitator voor alle communicatie en controlesystemen.

  Het zou zomaar kunnen dat de 1.5m voorgoed gaat blijven. Waarom niet, het maakt elk georganiseerd verzet onmogelijk. Als er nergens nog volk samenkomt mag komen voor welke reden dan ook, valt elke bijeenkomst direct op via het uitgerolde camerasysteem en de verplichte corona app.

  http://www.opiniestukken.nl/opiniestukken/artikel/689/Democratie-is-een-illusie

  https://www.stopdebankiers.com/de-illusie-van-democratie/

  The democracy scam Frank Karsten: https://www.youtube.com/watch?v=ooTMe0eqn5s

  PS: geen paniek, het is maar een idiote complot theorie die ik eens ergens gelezen heb. Voor je het weet hebben we onze vrijheid weer terug! Gewoon een paar weken, tot de curve afgevlakt is!

 22. Nep wetenschap is de nieuwe religie. Onder het motto “maak de leugen gigantisch groot en blijf hem herhalen, uiteindelijk zal hij als waarheid aangenomen worden”. Het idee hiervan is dat gewone mensen wel weten dat mensen kleine leugens durven vertellen, want dat doen ze zelf ook wel eens. Maar geen gigantische leugens, dat zouden ze zelf immers niet durven. Daarom gelooft jan met de pet sneller een kolossale leugen dan een kleine. Zeker als er miljarden worden besteed om de leugen te creëren.

  Voor het gemak vergeet de gewone man, die inmiddels doorheeft dat de katholieke kerk een groot circus is, dat heel Europa vol peperdure en immense kerken en kathedralen staat, jaren aan gebouwd om het katholieke circus geloofwaardigheid te geven.

  Dezelfde cult die ons wijsmaakt dat absolute waarheid niet bestaat, dat goed & kwaad niet bestaat, dat alles relatief is, promoot wetenschap als absolute waarheid ?

  “Wetenschap is waarheid” is een mutatie van echt wetenschappelijk denken die vrolijk kan worden misbruikt door de powers-that-be. In plaats van het promoten van het zoeken naar feiten en waarheid, pretenderen corrupte “wetenschappers” de absolute waarheid te bezitten. Net als het Vaticaan claimt de exclusieve waarheid van god te bezitten(vergeet voor het gemak dat de katholieke doctrines constant aangepast worden, beetje vreemd voor god wiens wetten onveranderlijk zijn, God volgt geen trends en kijkt geen MTV. Waar god eerst niet-hetro’s in de hel liet branden, is God nu 180° gedraaid en zelfs pro homohuwelijk..).

  De powers-that-be vervangen hun religieuze rattenvangers uit Rome en Mekka en hun gewaden door nieuwe priesters in witte jassen.

  Het mechanisme blijft: een gecentraliseerde kliek haalt publiek geld op en bepaalt in de nieuwe kerken(dure onderzoekslabo’s) wat de doctrine is. De leek mag hier niet aan twijfelen, wie twijfelt riskeert de inquisitie. Afvallige wetenschappers worden via peer reviews monddood gemaakt, of vriendelijk bedankt voor bewezen diensten.

  De rituelen in combinatie met gewaden en imposante gebouwen moesten verbergen dat priesters en kardinalen gewoon mensen zijn zoals jij en ik, deze attributen moesten de leek overtuigen van de superioriteit van deze slangenolie verkopers. De kleren maken de man.

  De nieuwe rituelen bestaan in het bedenken van dure titels en gewichtige prijzen die men in het ons-kent-ons kliekje elkaar toekent. De imposante gebouwen zijn gemoderniseerd maar nog steeds groot genoeg om de nieuwe religie geloofwaardig te maken. Want als ze er zoveel geld aan uit geven zal het wel allemaal echt zijn. (maak de leugen groot genoeg).

  Het grote geld en de politiek sturen via donaties en benoemingen de gewenste doctrines: wie krijgt subsidies/donaties en wie niet, wie krijgt media aandacht en wie niet, wie verliest zijn baan en wie niet, wie mag doceren en wie niet, wie wordt rector en wie niet..

  De onzichtbare alziende god was nuttig om de schapen aan selfpolicing te laten doen, biechten was ook handig zo wist men wie wat uitstak. Diezelfde god bepaalde dat men gehoorzaam moest zijn aan de heersers door God gekozen. Nu de nieuwe technologie veel beter als de kerk/moskee de schapen kan controleren, mag God/Allah van het toneel verdwijnen.

  De nieuwe religie bied veel meer en directere mogelijkheden om de kudde te domineren. De “wetenschap” kan immers elke dag een nieuwe “studie” publiceren naargelang de grillen van de onzichtbare hand. Vandaag wit, mogen zwart. De nieuwe gelovigen volgen blind.

  Waar Rome het latijn gebruikte om een air van suprematie te geven, bedenken de nieuwe priesters ingewikkeld jargon als quantum x en quantum y in ingewikkelde theorieën en berekeningen die niemand echt begrijpt(inclusief zijzelf, want het is BS). Maar dat is net de bedoeling, zo maak je de leek nederig.

  De aangeboren domme ijdelheid van de leek zal hem aansporen om mee te gaan in deze fantasieën en te doen alsof hij het allemaal begrijpt. Want hij wil niet voor dom versleten worden. Wie toch vragen durft stellen wordt immers door de inquisitie gelabeld als oliedom en verweten niet genoeg “wetenschappelijke” boeken en studies te hebben gedaan. Hahaha de ironie!!

  Net als bij de georganiseerde religie moet de leek zwijgen en knielen voor de opperpriesters en hun doctrine van de dag. De rationele denkers die niet in aanbidding neervallen voor de clowns in witte jassen zullen gedwongen worden om zich te bekeren. De gelovigen rondom hem zullen hem aanvallen en verstoten. Zo werkt elke cult.

  “God is waarheid” werd “Wetenschap is waarheid”
  De shirtjes en het stadium mogen dan veranderen, het spel en de spelers blijven ongewijzigd.

  https://alberta.report/news/bad-science-is-the-new-religion/

  De onbeperkte mogelijkheden van de nieuwe religie: https://www.anti-empire.com/the-cult-has-become-the-dominant-global-culture/

  • Het circus mooi samengevat! Het oude en het nieuwe zijn niet zo normaal en al heel lang niet.

 23. De satanaanbidders die door de macht van geld uit het niets printen alle essentiële domeinen op aarde hebben geïnfiltreerd via omkoping, afpersing en het beschikbaar stellen van eindeloze budgetten aan hun cultleden, zullen voor zichzelf enkel placebo’s injecteren. Deze zullen uiteraard geen bijwerkingen hebben, hun showvaccinaties zullen gebruikt worden om de misleide massa te overtuigen hun lot te bezegelen met dit vergif.

  Banking, politiek, uitgevers, entertainment, religie, onderwijs, sport alles is geïnfiltreerd dankzij satan’s geldprinter truc, wie al meer dan 100 jaar geld kan maken uit het niets, kan de winnaars en verliezers kiezen. Met onbeperkt geld kan je alles kopen en al je bedrijven laten winnen van de concurrentie of de concurrentie opkopen. Oorlogen hebben 2 doelen, het installeren van hun cultleden als regering en het decimeren van gods kinderen.

  God’s kinderen hebben zich laten besmetten door de aanbidders van mammon, de rekening wordt nu gepresenteerd. Satan heeft door zijn leugens over ruimtevaart, evolutietheorie en valse wetenschap mensen laten denken dat God niet bestaat. Dat we zonder reden per toeval hier rondlopen. niets is minder waar. De meeste mensen zijn goed van hart en kunnen zich niet voorstellen hoe donker en meedogenloos de satanaanbidders zijn. Mede doordat zij zeer goede acteurs en actrices zijn, die zich voordoen als vriendelijke bezorgde humanisten.

  Door de opkomst van internet zijn steeds meer mensen de de leugens gaan ontdekken, vooral sinds de bankencrisis van 2008 zijn mensen gaan ontdekken hoe fraudeleus en oneerlijk het geldsysteem is. En wie er achter dit systeem van usury zit. Corona is de ultieme poging om de strijd te winnen, door mensen weg te vagen voordat er een kritische massa van wakkeren ontstaat. Het is erop of eronder voor goed of kwaad. Het nadeel is dat het kwaad door stille infiltratie in alle instituten en domeinen, enorme invloed heeft op het wereldbeeld van de massa. Satan wilt regeren na het grotendeels uitroeien van Gods kinderen, de overblijvers worden slaven met minder rechten dan een dier. satan’s volgeling hebben niets te verliezen, daar hun ziel zowieso verdoemd is, ze hebben dus alleen dit leven en handelen gewetenloos.

  Ik ben zelf lang atheïst geweest door de invloed van onderwijs, valse wetenschap en films waarin gelovigen steevast als waanzinnige gekken werden neergezet. Maar via het onderzoek naar het geldsysteem kwam ik achter de waarheid, dat onze hele wereld bestaat uit gigantische leugens en onze geschiedenis voor ons wordt verborgen. We zijn bedrogen door satans handlangers die al duizenden jaren ellende brengen op aarde, met de 21ste eeuw als piek, omdat ze sinds de oprichting van de Federal reserve de macht over het geld van de wereld hebben gekregen. Met als onmiddellijk gevolg 2 wereldoorlogen.

  Satan Is A Humanist https://www.youtube.com/watch?v=Q5rTjfzxccw

  Films en media zijn de slang van Eden. Ze doen exact wat de slang deed bij Eva. God via leugens en valse doctrines afschilderen als een kwaadaardige heerser om zo de mens te verleiden tot het verwerpen van het pure in ruil voor het perverse. Satan overtuigd je om het goede als slecht te zien en eens je over de streep bent ben je in zijn macht en maakt hij je leven tot hel, want hij haat Gods creatie en vooral de mens. Sommigen zeggen dat het ’the curse of canaan’ is. Anderen spreken over de vloek van Cain. Het is de corona(=kroon) op duizende jaren strijd tussen de volgers van satan en de volgers van god. Helaas heeft satan de controle gekregen over onderwijs en alle media waardoor hij God heeft kunnen verbergen voor de massa. En zijn eigen bestaan herleid tot een cartoon.

  Wellicht kunnen we ons leven niet redden, tenzij door satan te vereren en verder te bestaan in een wereld zonder liefde, rechtvaardigheid of moraal. Maar wie wilt zo’n leven? Daarom focus niet alleen op het redden van je leven, maar meer nog op het redden van je ziel. Denk eraan je hebt geen ziel, je bent een ziel, je hebt een lichaam. De leugens van de satanisten die zich al eeuwen verschuilen achter een religie zijn zo immens, dat je van je stoel valt als je oprecht je hert en geest opent voor de waarheid: https://www.youtube.com/watch?v=slZzGKyhQ-E&pbjreload=101

Comments are closed.