Verstandelijk beperkten hoeven geen mondkapje te dragen, de anderen wel….

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

8 REACTIES

  • Verstandelijk onbeperkten hoeven geen mondkapjes te dragen, de anderen wel….

   Fritsje

 1. Als je geheel vrijwillig de bevelen van een psychisch gestoorde dictator, die veilig in zijn bunker zit, opvolgt, ben je dan wel helemaal goed snik? Zo lang het niet wordt afgedwongen ga ik niets doen. En zodra de dwang van stal wordt gehaald ga ik ontwijken, zoals gebruikelijk. Voor die dictator ben ik een last. Geheel anders dan de schapen die braaf doen wat de dictator zegt.

  Een zelfgemaakt masker ligt klaar. kosten: nul euro. Ik heb mezelf even in de spiegel bekeken met masker en muts, en als je daar vorig jaar een overheidsgebouw mee was binnengelopen hadden ze meteen 112 gebeld, want: totaal onherkenbaar.

  Zodra boefjes en plunderaars dat ontdekken gaat het natuurlijk mis. Misschien is dat wel de bedoeling, want alles moet kapot.

  Artikel 2.4.26 Maskers, vermommingen e.d.
  1. Onverminderd het bepaalde in artikel 2.3.1.11 is het zonder vergunning van de burgemeester verboden zich op de weg of openbaar water of op een andere voor het publiek toegankelijke plaats te vertonen, gemaskerd, vermomd of op enige andere wijze onherkenbaar gemaakt.
  2. Het in het eerste lid gestelde verbod geldt niet van carnavalszondag na 12.00 uur tot de daaropvolgende woensdag te 02.00 uur.
  3. Hij, die zich op de in het tweede lid bedoelde dagen gemaskerd of anderszins vermomd, vertoont, is verplicht op eerste vordering van een ambtenaar van politie zich van zijn masker of andere vermomming te ontdoen.

Comments are closed.