4 REACTIES

  1. Het betere werk: Lawsuit Claims 40,000-Plus Fraudulent Ballots Pumped Through Detroit For Joe Biden

    The suit names the City of Detroit, the Detroit Election Commission, Detroit Clerk Janice Winfrey, Wayne County Clerk Cathy Garrett, and the Wayne County Board of Canvassers as defendants. The Democratic Party has made a motion to join the lawsuit as defendants, meaning it is volunteering to be also sued for these alleged crimes. https://thefederalist.com/2020/11/12/lawsuit-claims-40000-plus-fraudulent-ballots-pumped-through-detroit-for-joe-biden/

    Affidavit of Whistleblower at Cobo TCF https://www.scribd.com/document/483891687/Affidavit-of-Whistleblower-at-Cobo-TCF

  2. Dag Realist,

    Jij begrijpt dus heel goed, dat een wereldregering nooit een oplossing kan zijn. Evenmin als geld dat kan zijn. En in deze artikelen laten zien waarom. De duivel schijt altijd op één bult. En dat is niet bij jou mij of welke vrijheidslievende medemens dan ook.

    De enige oplossing voor zo’n probleem is het verwijderen van de oorzaak van het probleem. En dat is: GELD

Comments are closed.