Een Noord Amerikaans land wordt mogelijk geregeerd door een corrupte regeringsleider. Dit moet ik wat beter verwoorden. Door iemand die een belangenconflict niet heeft gemeld en daardoor waarschijnlijk in overtreding is met de ethische code. Zijn achternaam begint met TRU. Zijn familie heeft geld ontvangen van een organisatie. Vrij veel geld. Ik haal aan: Margaret spoke at approximately 28 events and received honoraria amounting to $250,000. Alexandre spoke at eight events and received approximately $32,000 De organisatie kreeg vervolgens een contract ter waarde van 912 miljoen dollar.

Voor de goede orde, het betreft hier Canadese Dollars. De zaak speelt al vanaf juli. Het betreft de Canadese premier Justin Trudeau. Zou dat de reden zijn dat de Nederlandse media hier nauwelijks over berichten? Ik beëindig het artikel omdat de meeste lezers beseffen dat dit niet over TRUMP gaat en daarom vanuit selectieve perceptie teleurgesteld zullen afhaken. Hier de wiki over het schandaal en hierna een stukje video van een verhoor.

met dank aan Valheru

5 REACTIES

 1. Eh yes it is @overnight and c.s

  Ik woon al jaren in Canada (en heb mijn Nederlands citizenship op moeten geven toen ik besloten had om toch canadees staats burger te worden)
  West Canada is,vind ik, schitterend en erg vrij; voornamelijk omdat het zo dun bevolkt is

  Waar moet ik beginnen met commentaar op: druiloor,nietsnut,poor actor,clown , buiten de waarheid staande, the budget will balance itself(en is nu groter dan ooit tevoren)linkse marionet die vriendjes en familie ‘baantjes’(dus monetair zeer lucratief) toeschuift, multi miljonair silver spoon in mouth,totaal idioot

  Ik had het dus over trudope
  Een kereltje dat hier in the west,totaal geen afgevaardigden heeft(behalve in Hongcouver)
  Een zak die hier nooit komt, alleen onaangekondigd, want dat is veiliger voor deze post nationalist, die dolgraag zijn super narcistische waan ideeen ‘gestalte ‘ wil geven veilig vanuit de VN te New York
  De afscheidings beweging is groeiend(wexit,Buffalo party)

  I am done with my rant now
  Iedereen nog een goed weekend gewenst!

 2. Voorwaar een volledig artikel over een complot één dag na het invoeren van strikte moderatie vanwege het aantonen van mogelijke complotten in de comments. 🙂 🙂 🙂

  “Wij vinden dat er best over complotten gepraat mag worden. Maar is de Vrijspreker daarvoor de aangewezen plek? Wij denken van niet.”

 3. Ik ben het niet eens met wat je zegt, maar ik zal het recht om het te zeggen tot de dood toe verdedigen.
  *Voltaire.

Comments are closed.