Vrijspreker: U werpt een blik op de wetenschappelijke consensus. Wat is daar mee aan de hand?

Opperdienaar: Bij ‘97%, 98% en 99% van de wetenschappers zijn het er over eens dat de opwarming van de aarde echt is en veroorzaakt wordt door de mens’, werd al duidelijk dat dit gewantrouwd moet worden.

Dat wetenschappelijke consensus dood is, werd verder duidelijk met de grievance studies papers. Zelfs in het gerenommeerde IEEE lukte het om vele onzin papers goedgekeurd te krijgen en onlangs moesten papers uit The Lancet en New England Journal of medicine worden teruggetrokken nadat ze al te enthousiast wilden bewijzen dat het door Trump aangeraden medicijn HCQ niet werkte tegen Corona. Om aan te tonen dat Trump een idioot is, hadden ze de verzonnen data van een ex stripper gepubliceerd. De ironie.

Vrijspreker: Hoe wordt zo’n consensus worst gemaakt? 

Operdienaar: Dat werd laatst wat duidelijker. Direct na een bericht dat Sars cov2 wel eens uit een Chinees laboratorium kon komen, kwamen de debunkers en fact checkers uit hun holen. Dit was niet het geval, zerohedge werd zelfs gebanned van Twitter om het artikel. Later bleek de fact checker van Facebook, Danielle E. Anderson, in het laboratorium gewerkt te hebben. https://tennesseestar.com/2020/04/19/facebook-coronavirus-fact-checker-worked-with-wuhan-virus-lab/ 

Uit emails verkregen uit een equivalent van de WOB, bleek de Eco Health Alliance hier achter de wederom in de Lancet gepubliceerde brief te zitten. President Peter Daszak stelde het document samen, met de doelstelling om te verhullen dat het van 1 enkele organisatie kwam, maar dat het leek op een brief van leidende wetenschappers en niet een politiek statement.

De 27 wetenschappers veroordeelden complottheorieën  dat het virus geen natuurlijke oorsprong zou hebben ten sterkste. Eén van de wetenschappers stelde voor een passage op te nemen met bewijs voor die stelling, maar Peter Daszak zei het liever bij een brede statement te willen laten.

Zo gaat dat dus, een instituut dat belastinggeld kreeg om in het lab in Wuhan met coronavirussen te experimenteren, plugt even een artikel in The Lancet om iedereen die het lab verdenkt als  bron van het Covid19 virus als complotwappie weg te zetten zonder specifiek te worden.

Vrijspreker: De science heeft gesproken.

Opperdienaar: Facebook fact checked ook even een Deense wetenschappelijke studie dat gezichtsmaskers niet helpen tegen de verspreiding van het virus en censureert wetenschap dus ook als dat zo uitkomt.

Het kan allemaal vandaag de dag.

 

 

 

 

 

18 REACTIES

  • En mocht God besluiten niet te “bestaan” dan weet niets of niemand iets en volgens mij is dat het geval, 90% van de mensen heeft een smartphone als hersencel, koop wc papier koop wc papier draag mondkap draag mondkap obey obey………………..

 1. De religie van virussen in stand houden, is beweren dat er een moord is gepleegd zonder lijk. Verplichte kost, zelfs al op kleuterscholen onderwezen, het volgen van de new world order agenda met de aanname van de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde tot aan het blijven beweren dat killervirussen existeren en ons bedreigen.

  • Het lijkt meer controlled opposition, want hij blijft maar melken over “het virus”. Dat ziekmakende virussen slechts onbewezen THEORIE zijn, wordt door deze man niet verteld. Verder is het een vermomde vaccinpuscher, alleen niet vaccin A, maar wel vaccin B.

   • Zou kunnen (controlled opposition) maar de consensus is voorlopig dat er een virus is, dat dan schadelijk zou zijn. Ik maak uit de video op dat hij waarschuwt voor vaccins of in elk geval schadelijke bijwerkingen

  • “Er is vastgesteld dat deze off topic reactie geen enkele inhoudelijke waarde vertegenwoordigt.”

   Wie heeft dat vastgesteld en hoe? Vrijspreker wordt nu een nieuwe Facebook of Youtube met “fact checkers”?
   Wat moeten de lezers hier van denken?
   Het Algemeen Dagblad artikel heeft geen inhoudelijke waarde?
   Vrijspreker propageert hier vaccinaties?

 2. Er is onlangs dankzij een bundeling van krachten van verschillende verenigingen, een zeer uitgebreid e-boek verschenen met de noodzakelijke informatie om meer inzicht in de gevolgen van vaccins te kunnen krijgen. Inzicht, noodzakelijk om tot een eigen oordeel te komen.

  Hier te downloaden voor de geïnteresseerden: https://wakkermens.info/zorgwekkende-gevolgen-van-vaccinaties/

  • Het zijn goede bedoelingen Alan maar alleen de ‘wakkere” mensen zouden dat boek lezen de “slapende” mensen bereik je er niet mee en dat zou de opzet moeten zijn, preken voor eigen parochie et cetera.

   • Ook onder de ‘slapende’ mensen is veel vaccinatie twijfel. Dus als ze dit lezen en velen zullen dat wel doen in de huidige actualiteit, zijn ze beter gewapend met argumenten om niet mee te gaan in de hysterie van massa vaccinatie voor een ‘pandemie’ waar de meeste mensen zelfs getest moeten worden om te zien of ze het hebben, zo weinig schade doet het, dat je het niet eens merkt dat je het hebt. Een overlevingskans van 99,9xx tegenover de enorme risicos’s van een vaccin vol neurotoxische stoffen die nooit meer uit je lijf gaan.. Denemarken toont dat een bevolking uiteindelijk de macht heeft, als ze opstaat.

   • De vergroening zal er toch komen, dat is ook niet het probleem.Wat minder luxe, daar ga je niet van dood. Maar baas blijven over je lijf is het allerbelangrijkste. Eens terugkerende massavacinaties een feit zijn is er maar één dictatoriale gek nodig van links of rechts die de andere kant te lastig vindt.. En wat vandaag niet is kan morgen zijn.. Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot…enz.

 3. Thank you for the auspicious writeup. It if truth be told was once a enjoyment account
  it. Glance complicated to more introduced agreeable from you!
  By the way, how could we keep in touch?

Comments are closed.