Het is veel te lang geleden dat we aandacht hebben besteed aan Ron Paul. Punten uit zijn laatste nieuwsbrief:

Ik denk dat bijna iedereen 2020 wil afsluiten.

Washington, D.C. is in totale chaos, bedrijfseigenaren uit het hele land proberen wanhopig open te blijven, terwijl autoritaire gouverneurs zoeken naar manieren om hun burgers nog harder aan te pakken.

Meer corona-reddingsoperaties, maskerplichten, politiestaatmaatregelen en gesocialiseerde gezondheidszorg zijn allemaal in de maak.

Ondertussen begint de ongekende 6 biljoen dollar die in de economie werd gedumpt met de CARES Act en de daarmee gepaard gaande inflatie zijn lelijke kop op te steken.

We zitten in een puinhoop en kunnen een financiële crisis tegemoet zien die nog ERGER zal zijn dan in 2008.

Je kunt er niet omheen, we hebben in 2020 veel terrein verloren aan de bureaucraten en aanhangers van een grote overheid. We kunnen het ons niet veroorloven om in 2021 veel meer te verliezen of het Amerika waar jij en ik van houden zou kunnen ophouden te bestaan.

Een van de meest alarmerende momenten van dit jaar zijn de aanwijzingen dat de verkiezingen van november niet alleen door andere landen werden beïnvloed, maar dat de uitslag ook kon worden bepaald!

De Deep State en hun vrienden over de hele wereld zijn ontmaskerd en staan in hun hemd!

Terwijl de betwiste verkiezingen voortduren, zijn radicalen in het Congres zoals Alexandria Ocasio Cortez “AOC” (D-NY) van plan om dit land naar een socialistisch land naar Centraal-Amerikaanse stijl om te vormen.

Sterker nog, ze is vandaag in het nieuws en roept op tot een einde aan de ‘gematigde’ democratische controle over het leiderschap van die partij in het congres en de senaat.

In haar wereld zijn Nancy Pelosi en Chuck Schumer neutraal.

En ze is niet de enige …

In de overtuiging dat hun partij zowel het presidentschap, het Huis en de Senaat gaan beheersen, komt men met radicale ideeën zoals:

*** VUURWAPEN BELASTING + CONFISCATIE. Plannen worden besproken door Joe Biden om vuurwapens die je al bezit, zoals de populaire AR-15, zwaar te belasten. Wat kan worden belast, kan worden geconfisqueerd. Ook dreigt de confiscatie van wapens via “Rode Vlag” wetgeving.

*** De nieuw leven ingeblazen ‘Green New Deal’ van Alexandria Ocasio Cortez. Ze wil auto’s en vliegreizen VERBIEDEN, elk gebouw in Amerika onder dwang renoveren, en mensen die ‘niet willen werken’ royale uitkeringen overhandigen! Volgens schattingen kan dit alles tot $ 92 BILJOEN kosten – ongeveer $ 420.000 per huishouden.

*** Lastig vallen van kerken en hun aanbidders. Tijdens deze gezondheidscrisis sloten velen hun deuren. Je kunt er zeker van zijn dat de bureaucraten in Washington zoveel mogelijk regels proberen te maken om ze gesloten te houden, tenzij ze buigen voor het altaar van de grote regering.

*** “Medicare for All” (AKA Euro-stijl gesocialiseerde gezondheidszorg). De uitbraak van het coronavirus zal ongetwijfeld worden gebruikt als het nieuwste argument voor volledige overheidscontrole op de gezondheidszorg en op ons lichaam. Dit ondanks het feit dat het virus juist het gevolg is van gevaarlijk onderzoek uitgevoerd door een staat! Waarom zou iemand de staat te vertrouwen als het gaat om je gezondheid?

*** De totale afschaffing van het eerste amendement. De grote overheid wil niet alleen dat je gemuilkorfd wordt met een corona masker, ze willen ALLE internet uitingen die niet ‘door de overheid zijn goedgekeurd’ censureren en controleren onder het mom van het bestrijden van ‘haat’. Eerlijk gezegd denk ik dat zij de echte haters zijn – van onafhankelijk denken!

*** Het Amerikaanse Hooggerechtshof veroveren. De recente bevestiging van Amy Coney Barrett heeft de discussie binnen de Democraten over het veroveren van de rechtbanken aangewakkerd om de conservatieve meerderheid omver te werpen.

Met alle aandacht voor dit virus, is de aandacht afgeleid van enkele belangrijke problemen waarmee we nog steeds worden geconfronteerd. Denk aan de Patriot Act en de oorlogen die nog steeds niet zijn beëindigd, ondanks de inspanningen van president Trump om deze te beëindigen.

Al meer dan twaalf jaar waarschuw ik voor:

>>> De diefstal van de Amerikaanse rijkdom door de Federal Reserve door inflatie en het drukken van geld;

>>> De binnenlandse spionage van de Deep State op gezagsgetrouwe Amerikanen die zelfs onze president in de val lokte;

>>> De begrotingstekorten van biljoenen dollars van het Congres

>>> De financiële en maatschappelijke schade toegebracht door door de ongrondwettelijke en eindeloze overzeese oorlogen.

Het goede nieuws is dat steeds meer Amerikanen zich bewust zijn van dit machtsmisbruik.

Bovendien nemen de tekenen toe dat er ERNSTIGE economische turbulentie op komst is.

De Federal Reserve heeft zojuist vandaag aangekondigd dat ze de rentetarieven op nul (of mogelijk onder) zullen houden tot ten minste 2023, terwijl de laatste geplande economische crisis zich een weg baant door het systeem.

Het verklaarde doel van de Fed is om de inflatie op een bepaald “laag” niveau te houden, hoewel we weten dat ze in die missie constant mislukken.

Door de rentetarieven kunstmatig laag te houden, is het bijna alsof ze hyperinflatie proberen te creëren!

Campaign for Liberty’s Audit het wetsvoorstel van de Fed komt volgend jaar terug, en daar zullen we binnenkort een aantal spannende aankondigingen over hebben.

[hierop volgen oproepen om geld te doneren]

4 REACTIES

 1. They’re Here To STEAL, KILL, & DESTROY, https://www.bitchute.com/video/L3S9j6aDO9vd/

  Er waren al zwarten die beweren het uitverkoren volk te zijn, maar nu is er ook een stroming die beweert dat blanken het uitverkoren volk zijn, : 100 Proofs the Israelites were White https://truthvids.net/

  William Shakespeare !! “All the world is a stage” 🙂 krijgt het vaccin.
  De satanisten hebben wel gevoel voor humor. Ze weten dat velen zo dom zijn als een rots. Maakt niet uit hoeveel overduidelijke aanwijzingen ze constant geven dat dit een grote hoax is. Virussen bestaan niet, alleen in de hoofden van degenen die verblind zijn door hun eigen ego en mammon. De velen, die geen liefde hebben voor de waarheid, kunnen of willen het niet zien. https://www.cbsnews.com/news/william-shakespeare-covid-19-vaccine/

  Nog eentje over de flauwvallende crisisactor met de “33” vrijmetselaarssymboliek op de microfoon. (33% gevallen engelen?) https://www.bitchute.com/video/R0SvyX9Bnugt/

  MODERATIEMEDEDELING: Beste Tell-a-vision. Het lijkt er bijna op dat u een gespleten persoonlijkheid heeft. U gebruikt meerdere nicknames en onder sommige geeft u heel helder commentaar. En onder andere wat minder. Om discussies helder te houden verzoeken we eenieder om 1 nickname te kiezen. Als u na een paar maanden een andere online identiteit kiest, prima. Daar zeggen we niets van. Echter als u om de paar reacties een andere nickname kiest dan is dat niet leuk. We hebben gebruikersregels en daarin staat dat we niet teveel of topic reacties wensen en dat men niet teveel moet wisselen van nick. Of eigenlijk niet moet wisselen. Doe mij een lol en zorg dat ik niet moet modereren. Dank.

  • @Tell-a-vision. Gelieve in het vervolg on topic te reageren. Ik wil niet modereren en politie agentje spelen. Maar voor de lezers en de auteurs is het leuker als er on topic gereageerd wordt. Bovendien is het prettig als je iets duidelijker formuleert.

 2. Thanks Ratio eindelijk weer een keer iets over Ron Paul.
  Meestal is hij toch iets positiever lijkt het. Of zegt hij iets opbeurends.
  Alhoewel hij natuurlijk wel zegt dat bewustwording groeit.
  Maar het is nogal wat met die plannen in Amerika.
  Alleen een gek neemt zulke plannen serieus.

  vwb ** VUURWAPEN BELASTING + CONFISCATIE. Plannen worden besproken door Joe Biden om vuurwapens die je al bezit, zoals de populaire AR-15, zwaar te belasten. Wat kan worden belast, kan worden geconfisqueerd. Ook dreigt de confiscatie van wapens via “Rode Vlag” wetgeving. **
  verwijs ik naar >> https://www.youtube.com/watch?v=zlAewix_59k
  Denk dat die Biden toch iets over het hoofd ziet.
  Blijven toch prusters ook he die democraten.

  Ook gevonden bij #FreeKyleRittenhouse
  met de tekst eronder
  https://www.youtube.com/watch?v=3iOffdlw6yk

Comments are closed.