De complotten en het fake news van gisteren zijn soms de waarheden van morgen. Vrijspreker moet niet een complotdenkers site worden. Toch willen we eens in de zoveel tijd een pagina reserveren voor complotdenkers. Hier mag een ieder of topic reageren. Ter inspiratie vertel ik enkele verhaaltjes uit het verleden. Deze keer gaat het vooral over nucleaire wapens en overheden. U mag tijdens het lezen nadenken of dit echt gebeurd kan zijn. Ik sluit ieder verhaaltje af met de boodschap of het waar gebeurd is of niet.

Operatie Blue Peacock.

Het is midden jaren vijftig. De NATO is bang voor een Russische invasie. De Engelsen beseffen dat ze onvoldoende mankracht hebben voor een effectieve verdediging van hun sector in West Duitsland. En besluiten nucleaire landmijnen te ontwikkelen. Die ze vlak bij de grens ingraven. Als de Russen komen dan laten ze de mijnen afgaan, waardoor een strook land nucleair wordt verontreinigd. Deze stralingszone zou de Russen tegenhouden. Men kan de mijnen op een klassieke manier middels een ontstekingsdraad doen ontploffen. Maar men kan ook een timer gebruiken. Die op maximaal 8 dagen gezet kan worden.

Een probleem was dat de electronica kon bevriezen. Men bedacht tal van oplossingen, die allemaal hun nadeel hadden. Uiteindelijk besloot men een nauwkeurig berekend aantal kippen in de nucleaire landmijn te huisvesten. Als men de timer inschakelde. De landmijn was zo groot als een vrachtwagen dus er was ruimte. Door de kippen voldoende voedsel en water te geven voor 8 dagen was de gedachte dat de temperatuur in de landmijn niet teveel zou dalen door de lichaamswarmte van de kippen. Dit is een vrij bizarre oplossing. Is dit echt gebeurd? Alhier een artikel in der Spiegel. Alhier de mening van wikipedia. Beide bronnen geven aan dat dit echt is gebeurd.

Davy Crockett, de moeder aller RPG’s

Rocket Propelled Grenades doen het goed in films. Met groot gevaar voor eigen leven verheft de heldhaftige schutter zich boven zijn dekking uit en vuurt een granaat af. En doodt de tegenstander. Een praktisch nadeel van dit wapen is het soms optredende rookspoor. Dat precies laat zien vanaf welke plek de RPG is afgevuurd waardoor de nog in leven zijnde tegenstanders een uitgelezen kans hebben om hun doden te wreken. Wat nu, zo dacht het Amerikaanse militair industriële apparaat eind jaren 50, als we een RPG ontwerpen met een bereik van een paar kilometer? En nu we toch bezig zijn meteen de conventionele explosieven vervangen door een tactisch nucleair wapen?

Is dit de moeder aller RPG's?

De keuze viel op de Mk-54 atoombom. Met een gewicht van 21 kilo. Samen met de aandrijving was de massa van een Davy Crockett 34 kilo. Om een lang verhaal kort te maken, er zijn er 2100 van geproduceerd. Het wapen was van 1961 tot 1971 in gebruik. Dit kan toch niet waar zijn? Vele honderden mini kernbommen. Makkelijk te stelen. Makkelijk te verbergen. Is dit een sprookje of een nachtmerrie?

En een video over de Blue Peacock:

Een niet te controleren anekdote over het transport van Davy Crocketts

Green Light Troops.

Nu we toch bezig zijn. Draagbare nucleaire wapens. Een onderwerp van veel films. Die lijken realiteit te zijn. De W54 woog 21 tot 23 kilo. En werd zoals we gezien hebben gebruikt in de Davy Crockett RPG. Waarom dan niet een groep elite soldaten voorzien van één of meer W54’s. En die via bijvoorbeeld HALO parachute sprongen achter de vijandelijke linies laten landen? Of via duikers?

Het probleem was dat na een detonatie de soldaten maar moeilijk konden ontkomen. Ze moesten eerst hun doel achter vijandelijke linies zien te bereiken, daarna het wapen op scherp zetten en de timer instellen. Vervolgens moesten ze op tijd op voldoende afstand zien te komen om niet door hun eigen bom gedood te worden. En daarna zien te ontkomen aan een vijand die zeer gemotiveerd was hun op te sporen.

Super soldaten die door de Verenigde Staten met een nucleaire bom op hun rug achter vijandelijke linies worden gedropt. Ratio, je bent high. Of toch niet?

en er is deze bron

Lieve lezers

Ik houd het vandaag op drie verhaaltjes. Die helaas zo goed als zeker hebben plaats gevonden. De creativiteit van het militair industrieel apparaat is eindeloos. Ik ben de nogal voorspelbare 5G en lizard people reacties van reageerders een beetje zat. Kom met iets originelers. Verzin een complot. Zo moeilijk is het niet.

Voorbeeld. Hoeveel backpack nucleaire bommen zijn er verstopt door Amerikanen, Russen en Chinezen in elkaars hoofdsteden? Zitten er Russen en Chinezen met hun vinger op de knop? In Washington DC? Gijzelen de grootmachten elkaar met rugzak bommen in elkaars hoofdsteden? Het probleem is dat bij een detonatie niet te bepalen is wie op de knop heeft gedrukt. Je kan vrij beperkte delen van de hoofdstad van een concurrerende grootmacht uitschakelen zonder dat je bekend wordt. Je kan zelfs een ultieme false flag operatie opzetten. Het enige dat nodig is, is een 23 kilo zwaar pakket het land in smokkelen, en een wat betere timer te ontwikkelen dan gebruikt werd in de W-54. Zie je, zo moeilijk is het niet om een iets origineler complot te verzinnen.

Ergo. Verras me met je creatieve complotten….. En als je zo graag je chemtrail of 5G boodschap wenst te plaatsen, even goede vrienden.

30 REACTIES

  • De complotleden gooien constant modder in de vijver om het water troebel te maken. Ze posten zelf allerlei complottheoriën die onzinnig zijn of een dubbele bodem hebben waarmee ze de theorie publiekelijk kunnen torpederen om zo complotrealisten in een slecht daglicht te zetten.
   Een andere techniek is een +95% waarheid te vertellen en deze mengen met een paar procent onzin om mensen van het pad dat naar de waarheid leidt af te buigen. Zodat ze uiteindelijk toch verloren lopen en nooit tot de kern komen.
   De echte waarheidszoeker moet dus op zijn hoede zijn en over goede intuïtie, degelijke kennis van techniek en fysica en kennis van machiavelliaanse politiek beschikken of hij ziet door de bomen het bos niet meer.
   De wereld wordt geregeerd door illusies en veel door de geheime diensten geïnjecteerde complottheorieën hebben dan ook als doel deze illusies nog te versterken, door deze illusies onderdeel te maken van een compleet fictieve complottheorie door hen bedacht. Zo kan je bijvoorbeeld een theorie de wereld insturen over hoe de overheid virussen gebruikt om mensen uit te schakelen. Dat terwijl virussen niet bestaan, maar via zo’n complottheorie versterk je de illusie van virussen zelfs bij de complotdenker. Dat is een van de taken van controlled opposition. Satan is de meester in misleidingen.

   • @Alan Watt. Grote dank en eens. Laten we hopen dat er nieuwe en interessante innovatieve reacties komen onder dit artikel zodat we in een toekomstig “fake news” artikel ook naar deze pagina kunnen verwijzen. Dank.

 1. Zou je fake news in twee soorten kunnen indelen?

  1 Een verhaal gebaseerd of halve feiten. Gebrek aan inzicht, dommigheid, onkunde,….
  2 Een verhaal, om een achterliggend doel te bereiken. (complot ?)

  Tegen het eerste valt niet tegen te discussiëren en bij het tweede heeft het ook geen zin.
  Bij de tweede kun je proberen het verhaal te ontkrachten met de waarheid en feiten..
  Hierbij heb je een platform nodig.
  Als de MSM deze niet geeft, dan kom je op alternatieve platforms uit zoals,…
  Als men deze dan weer in de hoek van complot denkers zet,….

  Dan zou je met een achterliggende doel fake news kunnen maken, om met overtreffende trap het doel
  van de complotmakers in optie 2 te vernietigen.

  De eerste complotmakers gaan dan weer roepen, dat het fake news is.

  De media, fia, mastercard, enz,.. gaan op de stoel van de rechter zitten
  of zijn niet meer objectief door een belangenverstrengeling.

 2. Als je niet het raamwerk gebruikt waarbinnen je geacht wordt te denken ben je al snel een ketter, een complotdenker. Een paar jaar terug was je nog nazi/fascist/extreem rechts, maar dat is vervangen door complotdenker, wappie, gekkie, enz.

 3. De term fake news of nepnieuws impliceert het bestaan van nieuws dat niet nep of onecht is, maar waar en echt. Het bevat daarmee een moreel oordeel: mijn nieuws is beter dan jouw nieuws. Wanneer vervolgens blijkt dat er misleidend bericht wordt over gebeurtenissen dan evolueert de term nepnieuws van een moreel oordeel naar propaganda en misleiding waarbij het als waar gepresenteerde nieuws juist het nepnieuws blijkt te zijn. In voormalige communistische Oostbloklanden kon het gebeuren dat de overheid trachtte burgers uitspraken te laten doen die overduidelijk niet waar zijn en iedereen wist dat ze niet waar zijn. Dit om hun macht en heerschappij te onderstrepen. Tegenwoordig, in ons vrije westen horen we vergelijkenderwijs over de vreedzame antifa protesten na de dood van George Floyd. Dit is overduidelijk een oefening in macht en controle. Ik reguleer en controleer niet alleen jouw handelen maar ook jouw denken.

  • Mondkapjes. De overheid zegt dat het niet werkt maar we gaan het toch verplichten. Kijk dat is een demonstratie van macht en onderwerping. Je weet dat je bedrogen wordt en toch doe je mee. Je weet dat we je beliegen en toch zet je je TV weer aan om te horen welke mening je vandaag gaat hebben. De waanzin regeert! Als de gevolgen niet zo triest waren zou het hilarisch zijn. Geen wonder dat de powers het volk beschouwen als dom vee. Als men morgen een rode clownsneus verplicht en men kan er een air van ‘wetenschap’ aan geven, hoe onlogisch ook. Dan zal het straatbeeld vol rode neuzen lopen. Ook al omdat de groep infiltrators (5 à 20%? hoger?)overal zitten(net als in de DDR) en het voorbeeld geven, waarna het kuddegedrag zijn werk doet.

   • Ik kijk al heel lang geen TV meer en kan het iedereen aanraden. Wat betreft het dragen van mondkapjes maakt het wel verschil dat het bij de wet verplicht is en er flinke boetes staan op ongehoorzaamheid. Dat maakt verschil. Er zijn maar weinig helden.

   • @Youp. Eens met het kijken naar TV. Tenminste voor de staatsomroepen. De mondkapjesboete is 95 euro dus dat valt voor velen wel mee. Ik doe gewoon boodschappen zonder mondkapje. Ik geef het toe. Soms voel ik me een beetje ongemakkelijk. Ik zie mezelf niet als held. Wat me opvalt is dat kassamedewerksters me vaak veel positiever benaderen dan voorheen. Ik ben een van de weinigen. Recht door zee in plaats van velen die hun mondkapje half laten zakken tot onder hun neus. Ben je een vent dan winkel je zonder mondkapje als dat je overtuiging is. Neem een voorbeeld aan reageerder Larissa, een vrouw. Vrouwen hebben een drang om zich eerder te conformeren. Larissa winkelt zonder mondkapje. Dus als je een vent bent. Probeer het gewoon. TIP. Zorg dat je zo relaxed mogelijk bent als je dit doet, ademhaling oefeningen en dergelijke. En ga eerst een keer naar een anoniemere hele grote supermarkt in een stad uit de buurt. Voor je naar je buurtsuper gaat. Ook al klopt je hart, probeer zo relaxed mogelijk te zijn, want men spiegelt. Straal jij rust uit, dan zal je gesprekspartner meestal ook rust uitstralen. Nogmaals. Succes.

    Wie had ooit durven te bedenken dat het winkelen zonder mondkapje ooit een verzetsdaad zou kunnen zijn? Zoals tijdens WO II een lucifer in je colbertje een teken van verzet was? (lucifer, oranje kop, referentie naar koningshuis, dus oranje, kop op!)

    Als je het niet durft zonder mondkapje te winkelen, dan is het laten zakken van je mondkapje tot onder je neus in ieder geval een teken van verzet. Maar volgens mij kan je beter.

  • De echte macht komt niet van een paar clowns in Den Haag, dat zijn maar mensen van vlees en bloed net als wij. Zij hebben geen speciale gaven of machten. De echte macht komt van je programmering. Door TV, films, muziek, magazines, comedie, romans enz. de hele entertainment industrie is programmering. Het onderwijs ook, maar de programmering via entertainment gaat veel dieper. Het het niet voor niets “TV-programma”. Het is één groot systeem dat samenwerkt. Zo kan je mensen laten geloven in virussen, genoeg films en romans over pandemieën en het concept wordt werkelijkheid in de hoofden van de consument. Alan Watt legt het uit

   Never Watch The Television https://www.youtube.com/watch?v=KoC46jU2RLE
   TV is a fantastic tool of social engineering – Alan Watt https://www.youtube.com/watch?v=iJD5vNplVUg
   The Medium is the Massage https://www.youtube.com/watch?v=a-LBpu8n9jM

 4. Toch is het opmerkelijk dat met al die kleine atoombommen die rondslingeren, er nooit eentje is afgegaan ergens in de wereld. Er zijn toch genoeg maffe moslims te vinden die er een zelfmoord-aanslag mee zouden willen plegen, midden in een miljoenenenstad ergens.

  Dat is nog steeds niet gebeurd ondanks dat deze verhalen al 30 jaar rond gaan. Is dat omdat er overal ambtenaren rondlopen van het type James Bond, die deze onverlaten een nekschot geven voordat zij op de knop kunnen drukken? Of is het omdat deze bommen niet bestaan?

  • In de jaren 80 werden we geïnformeerd over de honderden tot duizenden jaren dat een gebied zwaar radioactief ging blijven na een atoombom. Er zou geen leven mogelijk zijn. Nou daar is in Hiroshima en Nagasaki helemaal niks van te merken. En van die nieuwsberichten is geen spoor meer te vinden. In Tjernobyl groeien de planten weelderig en het stikt er van de dieren. Gewone gezonde dieren, geen dieren met 2 koppen. De bijbel zegt “Strong dellusions” voor hen die de waarheid weigeren te zien.

   • De verhalen rond Tsjernobyl ken ik ook al lang. Jaren geleden was er al een website van een motormeisje dat er stiekem rondreed en foto’s maakte. De website is er nog http://www.kiddofspeed.com/

    Op de Wikipedia wordt er verwezen naar een artikel van jaren geleden dat zegt dat het daar ‘veilig genoeg’ is voor mensen.

    Het mooie aan deze corona tijd is dat veel mythes en ‘wetenschap’ onder het vergrootglas liggen. Maar de meeste mensen kunnen het niet hebben dat hun ‘zekere wereld” uiteindelijk een rare droom blijkt te zijn waaruit je niet wakker kan worden.

   • Tja sinds de uitvinding van belastingen(in plaats dat de overheid het benodigde geld schuldenvrij bijdrukt) worden we gedwongen om aan geld te geraken. Aan geld geraken kan alleen door deel te nemen aan het systeem. Maar dat systeem kan je straffen door dat geld weer af te nemen en allerlei eisen te stellen aan hoe je je gedraagt, wat je mag denken en zeggen enz. Het systeem is bewust opgezet om je afhankelijk te maken van geld. De types in Den haag worden dik betaald om o.a. wetten te maken en te verkopen als vooruitgang, die ervoor zorgen dat je niet buiten het geldsysteem kan leven. Dat je niet ergens in Frankrijk of Hongarije een boerderijtje koopt en gaat leven van het land, zonder afhankelijk te zijn van geld. Dan zou snel duidelijk worden dat we geen heersers nodig hebben. En dat is niet in het belang van de heersers. Stemmen lost niets op. Je kan wel nieuwe managers kiezen, maar de eigenaar van de geldplantage blijft zitten. De afhankelijkheid en controle gaat totaal worden na de “reset”. Ofwel werk je voor een multinational, ofwel voor de overheid. Beide gerund door de NWO club. Digitaal traceerbaar geld en volg apps. Voor de burger onzichtbare ziektes die de heersers kunnen detecteren bij jou, Waarna je opgesloten kunt worden zonder een enkel symptoom van ziekte, voor het algemeen belang. “Build back better” zal best kloppen, de vraag is alleen, ‘better’ voor wie? Wat ik hier schrijf is natuurlijk complotonzin, iedereen weet dat de overheid voor ons werkt en wetenschap onfeilbaar en niet te faken is.

    Nog maar enkele jaren geleden was het stellen van dergelijke vragen een onschuldig tijdverdrijf op youtube en fora. Maar ik vermoed dat in de niet zo verre toekomst verkeerde antwoorden op deze vragen social credits gaan kosten: https://www.johnlebon.com/articles/37-things-normies-believe/

 5. Je kan een bank overvallen met een stuk zeep in je zakken. Als je de schow rond je entree, je kleding, je présence geloofwaardig genoeg kan brengen. Dan heb je geen pistool nodig, als de ander maar gelooft dat je een pistool hebt is het effect identiek als wanneer je pistool wel zou bestaan. Als Machiavelli en de vader van leugens samenwerken is alles mogelijk. Als je geen remmingen hebt om te liegen en te bedriegen is alles mogelijk. En hoe groter de leugen, hoe gemakkelijker hij geloofd zal worden. Maar ik vertel hier niets nieuws. Controlled opposition is een van de sterkste wapens. Het stuurt elke oppositie stilletjes de doodlopende straat in. Met nog wat extra foute illusies tussen de oren.

 6. Mijn nepnieuws revelatie is dat Bitcoin is ontwikkeld opdat Soros de Vrijspreker kan financieren zonder sporen. Om dusdanige overdreven antidote op nepnieuws te laten geven, die zo ongeloofwaardig is, dat de mensheid van de weeromstuit achter het Soros/nepnieuws aanloopt.

 7. Ollongren en de EU trekken ten strijde tegen Fake News.
  De vraag is nu: wat is Fake en wat niet? Wie bepaalt wat Fake News is en wat niet?
  Het uitgangspunt van echte journalistiek is dat nieuws verifieerbaar juist moet zijn. Dat moet dan ook gelden voor Fake News; een mededeling van een overheid of instantie dat iets Fake is, is onvoldoende en riekt naar censuur.

  • Toen Galilei als wetenschapper in de middeleeuwen waarnam met zijn telescoop, dat de aarde om de zon draaide en niet omgekeerd, kwam hij in aanvaring het toen geldende gezag, zijnde de Roomse Kerk. In de Bijbel stond immers dat de zon om de aarde draaide en dus was dit Fake News. Galilei hield echter vast aan zijn waarnemingen en moest dat bekopen met tientallen jaren huisarrest, tot aan zijn dood.
   In de huidige tijd heeft het wettig gezag nog steeds de mentaliteit en de macht om te bepalen wat wij voor waar moeten aannemen. De zittende macht vindt nog steeds zij het recht hebben om ons te vertellen wat we voor waar moeten aannemen. Trap er niet in!

   • De beweging van de aarde zoals die ons geleerd wordt is niet zo simpel als de meeste mensen denken https://www.youtube.com/watch?v=0jHsq36_NTU

    Je beseft toch dat wat jij denkt te weten over de aarde die rond de zon draait en een zekere ‘Galilei’ jou verteld is door diezelfde overheid toen je nog een kind was en nog niet in staat was tot kritisch denken?

    Degene die jou dat verteld heeft, heeft in zijn kindertijd hetzelfde proces ondergaan. Dus hoe betrouwbaar is je informatie?

    De Astrolabe, een draaischijfje van een paar honderd jaar BC werd toen al gebruikt om de exacte posities van de sterren terug te vinden. https://www.ifa.hawaii.edu/tops/astl-hist.html

    Nu, bijna 2500 jaar later is dit ding nog steeds 100% accuraat. Beetje vreemd in een universum dat tegen enorme snelheden uitdijt na een ‘oerknal’ niet? Als klopt wat ze geleerd hebben en we zitten op een tollende kogel die rond haar as draait tegen duizend km/h terwijl we ook nog eens rond de zon zoeven tegen tienduizenden km/h en alle planeten en sterren doen hetzelfde, hoe kan de astrolabe na 2500 jaar dan nog accuraat zijn? Immers bij een ontploffing vertrekken de brokstukken vanuit het punt van ontploffing en verwijderen de brokstukken zich steeds verder van elkaar naarmate ze verder vliegen. https://gifimage.net/explosion-gif-image-for-whatsapp-and-facebook-14/

    Illuminati card game https://forum.becomealivinggod.com/uploads/db2684/original/2X/4/42c38a3fcabb2c0f619d7ddf9cc2fd1bcb1b3040.jpg

   • @ Obey 13-12-20 at 03:28
    Neem jij lekker voor waar aan wat jij wilt, dan doe ik dat ook.

 8. With our Article Marketing tips, you can increase the visibility of your targeted keywords, attract more inbound links, optimize traffic for long-tail keywords, make your site more searchable, increase awareness, generate leads, and conversions

  [url=https://rgray.io/blog/what-is-article-marketing-the-ultimate-guide/]article marketing[/url]

 9. Jullie krijgen nog heel veel extra tijd van de professional fakenewsmakers in den Haag, om nieuwe complotten en fake news op te zoeken of te maken. Het wordt zo druk op social media dat ze .misschien de stekker van het internet eruit trekken.

  Ho wacht, dan kunnen jullie de vele staatskranten ook niet meer lezen.
  Dat is niet handig.

  Maar wel sportief, dat ze jullie ook tijd gunnen om dit te doen.

  Er was eens een man die beloofde iedereen 1000 euro in “zijn” land. Fakenews of geen fakenews ?

 10. Alle PCR test-straten en locaties in geheel Nederland gaan direct in lockdown.
  Er is een te grote kans kans op een besmetting tijdens dit bezoek.

 11. Ohm namo narai !

  Na veel gedonder, gebliksem, vulkanen, tsunami’s en capriolen op de schaal van richter nu;

  Over: wel of geen mooi weer beloven….

  Wel mooi weer beloven…

  Protect the Children: van mars naar Malieveld | #2.37

  Geen mooi weer beloven..

  Brotherhoods verenigen zich bij anti-pedo demonstratie | DANNY & THE BROTHERHOOD #9 | NPO 3 TV

  Bedankt allemaal !
  Alvast vrolijke kerst en de beste wensen …

  Sri sri Magnitude.

Comments are closed.