De op 9 augustus 2019 overleden Nobel laureaat Kari Mullis, uitvinder van de PCR test, en Fauci, de Amerikaanse virus “expert” die één van de katalisatoren van de huidige malaise is, waren geen vrienden.

Quote uit onderstaande clip (vet gedrukte tekst door ondergetekende): “These guys like Fauci get up there and start talking to me, you know, he doesn’t know anything really about anything, and I’d say that to his face. Nothing. The man thinks you can take a blood sample and stick it in an electron microscope and if it’s got a virus in there you’d know it. He doesn’t understand electron microscopy, and he doesn’t understand medicine, and he shouldn’t be in the position he’s in. Most of those guys up there on the top are just total administrative people, and they don’t know anything about what’s going on at the bottom. Those guys have an agenda, which is not what we would like them to have, being that we pay for them to take care of our health in some way. They’ve got a personal kind of agenda, they make up their own rules, they change them as they go. And Tony Fauci doesn’t mind going on television in front of the people who pay his salary and lie directly into the camera.”

Het schijnt dat deze Fauci, die op één lijn zit met dr. “waar is mijn dissertatie gebleven” Drosten, ook weer een rol van betekenis gaat spelen in Biden z’n speeltuin vanaf 20 januari, mocht het zover komen. Goed nieuws voor Rutte & de Jong (Duo Onbemind).

Hattip David Knight / RoundTableReport.com (KLIK, vooral óók lezen).

Dr. Kari Mullis – biografie

6 REACTIES

 1. Een heel artikel over de waanzin van PCR testen. Ik citeer hier alvast een fragmentje. Maar sowieso is het eigenlijk de verkeerde discussie, want die zuigt ons weer in de fuik van de belachelijke hypothetische veronderstelling dat er zoiets bestaat als besmettelijke virussen. Gepuscht door Big Pharma en haar zusje, het Media Industrieel Complex..

  “A false positive pseudo-epidemic is a well described phenomenon in the medical literature which results in an exponential rise in diagnosed cases and deaths but no excess deaths. PCR testing is renowned for it and the “second wave” of Swine Flu in 2009 was entirely a false positive pseudo-epidemic only stopped by stopping the testing.”

  https://lockdownsceptics.org/pcr-based-covid-testing-has-failed-us/

  • Mmmh, Zowel Vrijland als Xandernieuws censureren reacties die kritisch zijn over onderdelen van hun artikels. Vrijland heeft het over zijn nanovaccins die het brein zouden overnemen en je DNA veranderen enz. Toen ik aanhaalde dat Nanovaccins waarschijnlijk fantasie zijn en wij als leken niet eens weten of DNA wel bestaat, maar dat de toxische adjuvants wel bestaan, werd dat niet geplaatst. Waarom zouden we moeten geloven dat ze met nanobots het brein kunnen overnemen? Als die technologie zou bestaan hadden we wel al dieren gezien die ze volledig kunnen besturen via een computer. Dan was er geen prikkeldraad of schaaphond meer nodig. Maar niets van dat alles, enkel lezingen en computeranimaties over brainhacking. Ik zeg dat het BS is tot ik keihard bewijs zie en niet op TV. Op TV bestaan Batman en Tita tovenaar ook.. https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-kunnen-we-doen-om-de-vaccinatieplicht-te-stoppen-de-antwoorden/

   Xanderneiuws poste een heel artikel over de onbewezen virustheorie en dat virussen niet besmettelijk zijn, maar beweerde in dat artikel dat virussen die via vaccinaties worden ingebracht dan weer wel besmettelijk zouden zijn. Maar dat is natuurlijk onzin. De mensen die ziek worden na massale vaccinaties worden niet ziek van virussen, maar van de reactie op de toxische stoffen in dat vaccin. Die kunnen niemand besmetten, want virussen zijn niet besmettelijk. Dat stukje van het artikel spreekt zichzelf tegen. Helaas werd mijn commentaar waarin ik dit aankaart niet geplaatst. https://www.xandernieuws.net/algemeen/ondanks-wereldwijd-40-wob-verzoeken-kan-niet-een-autoriteit-bewijs-leveren-van-sars-cov-2/

   Vreemd dat deze sites deze opmerkingen niet plaatsen? Waarom censureren als je objectief de waarheid wilt zoeken?

 2. Op 3h10 gaat het over vaccinaties en de bedoeling ervan, in deze ondertussen van Youtube verwijderde documentaire. In deze docu geloven ze nog in de virustheorie, maar zijn virussen biowapens. Ik zeg BS, wat mannen in hazmatpakken die een pop in een laken gewikkeld in een gat gooien is geen bewijs voor een dodelijk virus. Illusies zijn zo gemakkelijk te ensceneren. Denk aan Kissinger “niet wat waar is telt, maar wat wordt aangenomen als waar”. Perceptie = waarheid voor de argeloze burger. Op 3h10 https://archive.org/details/WELCOMETOTRUTHFullDocumentary2014

  • Overal nieuws over aliens en radiosignalen.. President Ronald Reagan on an “Alien Threat” https://www.youtube.com/watch?v=MAAHgAuti84

   Volgens het onderwijs dat we allemaal als kind ondergaan met dwang, is de aarde een bal die met gigantische snelheid door het ‘universum’ tolt. Deze bol waartegen wij magisch plakken, draait met 1666km/h rond. Dat wilt zeggen als je omhoog springt en je land 1 seconde later dan plof je in theorie 462 meter verder neer. Als je uit een vliegtuig springt boven de Eifeltoren en het duurt 15 minuten voor je landt, dan is de aarde ondertussen 416 km onder je door gedraaid. Je moet dus in behoorlijk snelheid(1666km/h) maken/houden in de goede richting als je bij de Eifeltoren wilt landen. Sommige dingen laten je hoofd tollen. Zoals het prachtige en wetenschappelijk niet te verklaren zicht vanuit Calais https://wiki.247flatearth.net/index.php/Dover_From_Calais

   PS: de nieuwe sterftekans cijfers van BS19 zijn binnen, door AwakenWithJP https://www.youtube.com/watch?v=e4hrHAefWaY&list=PLUrnnkvyMBf_T86c3G7jc1yB9GjVMEpcG&index=63

Comments are closed.