Zie.
Mensen.
Ontkennende.
Individualiteit.
Stampende.
Doden.
Eer?

11 REACTIES

 1. Zojuist dit gevonden, hetgeen goed bij het filmpje past:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/12/03/prominent-china-criticus-lai-in-honkong-beschuldigd-van-fraude-a4022421
  Een mens denkt zelf en is geen robot.

  Het is opvallend dat China eerst de corona pandemie heeft veroorzaakt – of het virus nou uit een laboratorium in Wuhan kwam of van een dierenmarkt die al meer dan 100 jaar bestaat – daarover aanvankelijk gezwegen heeft en toen de hele wereld bezig was met het virus, de greep op Hong Kong drastisch opvoerde. En dat dwars tegen alle getekende verdagen over Hong Kong met het UK in. China stoort zich nergens aan en doet wat het wil.

  Maar niemand wil iets tegen doen, het UK niet, de EU niet en de USA ook niet; alleen Australië ageert terecht tegen China. Kennelijk is de rest van de wereld als de dood voor de invloed van het hier geïnvesteerde Chinese geld.
  Daarom roep ik op tot een kopersboycot van alle producten uit de volksrepubliek China; omdat onze overheden daar te laf voor zijn. Koop geen producten uit de Volksrepubliek China!

  • Laten we goed beseffen dat overheden die bij de Chinese dominantie en chantage, zelfs in hun eigen land, de andere kant op kijken, mede schuldig zijn aan het verkrachten van de persoonlijke vrijheid.
   Die overheden zouden er voor u en mij moeten zijn maar dat zijn ze niet; en daarmee verspelen ze het recht om onze overheid te zijn.

  • Er is geen virus, fantast! Virussen bestaan niet, jij denkt zeker ook dat banken je spaargeld uitlenen? Grow up. Alle landen zijn financieel gebonden aan de BIS bank, ook China. China zit ook in de UN. Alle plantagehouders zitten samen in een paar clubs. Met hetzelfde doel, hou de slaven onder de duim. Hou ze dom, bang, arm en niet talrijker als noodzakelijk. Voila, de geschiedenis van de wereld in 4 zinnen. 1984 is nu. Zolang jij de waarheid niet zoekt blijf je slaaf van de leugen waarin je leeft. Staat zelfs in de bijbel.

  • Is het daar echt gefabriceerd in dat lab?
   Als het een biologisch wapen was hebben ze het toch verdomd slecht gedaan.
   En dat het plotseling van dier op mens overspringt is ook heel twijfelachtig.
   De laatste decennia hebben we wel er veel met virussen te maken gehad.
   Er was er zelf een die alleen via tomaten verspreid werd. Eng hoor!

 2. Een laatste oorlog, de finale oorlog, een oorlog der oorlogen, de moeder alle oorlogen. Hoofdstuk 13 van een visionair.

  Eerst het opruimen per killervaccin van het dorre hout, gelijk daarna invoering van mondiale totale controle en wat overblijft zijn de gewillige slaven, daarna maar weer zien hoe de armageddon of apocalyps start. De machthebbers zijn in ieder geval in hun nopjes met hun Barby en Ken poppetjes spelen in het grote poppenhuis.

  In ieder geval, als je de berichten goed volgt, dan is duidelijk dat de psychopaten, die lange tijd onder stenen, in holen en gaten in het donker zich schuil hielden en daar in het geniep hun praktijken uitvoerden, nu kunnen tonen in het volle licht en glorie wat ze voor heel zieke plannen en voornemens hebben. De remmen zijn helemaal los.

  “Let the hunger games begin!”
  ……..you ain’t seen nothing yet

  Voor wie geen menselijke waarde en geen enkel respect kent of sadomasochistisch tot aan compleet machtsgeil krankjorum is komen er onvoorstelbare mooi tijden aan.

  • Dit is het principe dat Pol Pot toepaste in Cambodja.
   Niemand mocht meer kennis hebben dan hijzelf en wie daar toch van werd verdacht werd vermoord. Het dragen van een bril was in Cambodja levensgevaarlijk omdat een bril werd geassocieerd met lezen en leren. Dat principe leidde tot vele mijloenen doden.

 3. Ik zag spontaan gelijkenissen met de marcherende Nazi’s in Berlijn in de jaren ’40 van de vorige eeuw.
  Doodeng! En niemand in het Westen doet iets. Zoals Chamberlain die triomfantelijk terug kwam met een overkomst met Hitler. Vlak daarna viel Hitler Polen binnen.

 4. Sommigen noemen China het Nazi-Duitsland van de 21e eeuw. Overigens komt het de video nogal Westers op mij over. De wapens, de uniformen, de muziek, enz. Zouden de Groenlinksen dat ook ‘culturele toeëigening’ noemen?

  Overigens liet de korte oorlog tussen Armenië en dat land ernaast zien dat het leger met de beste robots de nieuwe oorlogen zal winnen.

Comments are closed.