Terwijl velen positief getest zijn zonder verschijnselen en toch in quarantaine moeten, is er een ernstiger trend aan de gang:

Het coronavirus lijkt nu ook slachtoffers te maken onder mensen die er niet mee besmet zijn. In Meppel is vanmorgen een 85-jarige man overleden, ondanks dat hij het coronavirus niet had.

Een woordvoerster van de GGD moest bekennen dat zij er alles aan gedaan hadden om dit onder corona-overlijden te rangschikken, maar dat de messteken daar weinig mogelijkheden toe gaven.

De verontrustende trend, dat er steeds meer niet-corona gerelateerde overlijdens zijn, lijkt zich door te zetten.

Het OMT beveelt verhoging van het aantal PCR test cycli aan, om dan tenminste vooraf zoveel mogelijk mensen vals positief te meten.

Overwogen wordt afschot van gezonde ouderen, buiten de statistiek om, om zo te voorkomen dat het percentage niet-corona doden toeneemt.

12 REACTIES

  • Niks schokkend aan, alles is gescript om verdeeldheid te zaaien. En met succes. Als brood en spelen niet meer afdoend werken, komen de wargames op de voorgrond. De elites zijn niet zo dom als wij, die laten zich niet uit elkaar spelen. Die werken samen om ons te verdelen. All the world is a stage. Net als echtscheidings advocaten, de boel opruien met veel theather voor de rechtbank zodat ze kunnen blijven vechten en factureren en in het weekend samen golfen van het geld van de dombo’s die hun inhuurden. Tja dom zijn heeft een prijs.

 1. “Illustrator en tekenaar Waldemar Post is overleden. Dat meldt de Volkskrant, waarvoor hij vijftig jaar werkte. Post belandde met coronaklachten in het ziekenhuis en overleed gisteren op 84-jarige leeftijd.”

  Geen instant corona killervirus, dan maar het rijtje der krankzinnigheid aanvullen met de indicatie “coronaklachten”. Het zal en moet uiteindelijk corona doorspekt zijn waarmee de angst- en leugenvlag in de lucht te houden is. Waldemar en velen voor hem gingen met een leugen de kist in.

 2. Hele goeie!\
  Je moet wel helemaal van het padje zijn om sleepy Biden stemmen?

 3. Net mooi naar de Gamma, én de Jumbo geweest, zónder mondkapje.
  Je moet kijken van “Probeer er eens iets van te zeggen”, terwijl je mensen recht aankijkt.
  En niemand zei iets, behalve hallo, en tot ziens.
  Zelfs de filiaalmanager zei er niks over.
  Velen keerden zich om in het gangpad toen ze me zagen.
  Ik denk dat als de overheid nu niks meer doet, we uit onszelf nog altijd met die dingen op ons gezicht gaan rondlopen,
  alleen omdat de sociale druk / groepsdruk zo groot is.
  mensen willen geen gezeik met andere mensen, en daarom doen ze net als iedereen, en zetten dat ding op hun gezicht.
  Maar: Winkelpersoneel mag geen boetes geven, en wil ook geen problemen met klanten.
  Het hele gedoe is gewoon psychologie.
  Het zou binnen één week voorbij kunnen zijn als iedereen weer normaal zou doen.

  • Natuurlijk het is één grote psyop, je kunt geen miljarden mensen onder de knoet houden met fysiek geweld alleen. Je moet hun gedachten beheersen. Via TV, kranten, magazines, films, onderwijs, muziek..Ze moeten geloven in wetten, stel je voor dat morgen niemand nog een wet serieus neemt. Enkel nog de wetten van god, niet liegen, niet stelen, niet moorden, heb je naaste lief enz. Dan was het over en uit met de elite. Hetgeen de elite rijk en onaantastbaar houdt is de mentale gevangenis waarin de mensen zitten. Het geloof in wetten, in valse wetenschap en in events die in scene worden gezet door politiek en media, samen met het via leugens en illusies bespelen van een onnodig schuldgevoel en het verdeel en heers principe. De boodschap is steeds: je miserie komt niet van je heersers, maar van de andere slaven. Van linkse slaven, rechtse slaven, blanke slaven, zwarte slaven, islam slaven, christelijke slaven, patriarchische slaven, feministische slaven. De top van elke slavenprotestgroep wordt geleid door agenten van de globale club om ervoor te zorgen dat de energie gericht wordt naar opzij, naar de andere slaven, nooit omhoog. Nooit achter het gordijn.

   Na meer dan 8 maanden pandemie moet de eerste getuigenis van een coronaoverlijden in de directe omgeving van de duizenden bezoekers van vrijspreker nog verschijnen. Logisch want besmettelijke ziektes(virussen buiten het lichaam) bestaan alleen in films en in de PR van Big Farma.

   PS: Deze vaststelling zou wel eens kunnen leiden tot de komst van trollen die plots gaan melden hoe hun buurman of zus zwaar getroffen is door corona. Iets wat ze in de 9 maanden eerder vergeten waren te vermelden…

Comments are closed.