Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons:

Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In  deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi, Lukas en Johan

1 REACTIE

 1. Die onderwerpen over BSN en kredietsore is echt scary.
  Je weet waar ze naartoe willen. En dan merk ik ook dat mijn eerste reactie is. Ow daar heb ik geen last van verder. Maar dat is gewoon ontkenning en naief. En dat komt gewoon omdat ik zou willen dat het leven heel simpel was, het kan mij niet eenvoudig genoeg allemaal. En verder wil ik gewoon met rust gelaten worden. Hoe moeilijk kan het zijn he. Maar toch is het dat wel.

  https://finno.files.wordpress.com/2010/12/brabantia-spaarblik-finno1.jpg?resize=450%2C271

  Weet iemand ook waar je het beste kan banken?
  Ik was nog niet zo goed bij de les toen ik voor een online bank koos.
  Gewoon omdat die goedkoop was.
  Maar nu word ik gedwongen met smartphone te werken.
  Welke bank is op zulk vlak het minst modern?

Comments are closed.