Vrijspreker: U denkt weer een parallel tussen zien tussen heden en verleden.

Opperdienaar: Aangezien we toch steeds in dezelfde kringetjes blijven rond draaien, is het nuttig af en toe naar het verleden te kijken om de toekomst te kunnen voorspellen. De laatste keer dat menselijke interactie door de overheden verboden werd in Nederland was met de samenscholingsverboden en avondklokken van de Duitse bezetter. Een interessantere vergelijking is echter de opkomst van de illegale Speakeasy als reactie op de drooglegging door de USA overheid van 1922-1933.

Vrijspreker: Waarom is die interessanter?

Opperdienaar: Om te beginnen werd het door de eigen overheid gedaan. Verder was het geen samenscholingsverbod in letterlijke zin, maar door alcohol te verbieden kwamen de sociale contacten wel aardig onder druk te staan. Ook wordt er met een drankje op wat eerlijker gesproken en krijgen mensen wat meer moed. Als overheid wil je dat voorkomen.

Ook is de timing interessant. Er was net een centrale bank opgericht (1913) die een bubble had veroorzaakt die een aantal mensen heel rijk maakte tijdens de ‘roaring twenties’. Dus geldcreatie, welvaartsconcentratie, alcohol verbod (soort samenscholingsverbod) en daarna werd goud in beslag genomen (1933) en kreeg je eindelijk je bier terug.

Je zou kunnen zeggen dat het verschil met nu is: de pandemie is het excuus dat er voor moet zorgen dat mensen niet te veel met elkaar communiceren en dat verzet zich niet kan organiseren. Wat onderdanen nu graag terug willen is niet de alcohol, maar hun oude leven met reizen en concerten en etentjes.

Vrijspreker: Wat zegt dit over de toekomst?

Opperdienaar: Theoretisch, 11 jaar samenscholingsverbod/social distancing tot 2031 (=drooglegging) en daarna accepteer je alles om je oude leven weer enigszins terug te krijgen en dan worden je cryptos afgepakt op het moment dat dit gebeurt. 1933 was op dieptepunt van de grote depressie. Waarschijnlijk is het een verplichtte omruiling voor Central Bank digitale crypto currencies net zoals destijds goud niet letterlijk werd afgepakt, maar verplicht omgeruild.

Maar het zou kunnen zijn dat alles wat sneller gaat vandaag de dag.

 

38 REACTIES

 1. Ik heb aan de politiek het voorstel gedaan om mensen, die deelnemen aan bijeenkomsten zonder zich aan de coronaregels te houden, te registreren middels hun ID. Met als doel om ze te weigeren in ziekenhuizen als ze toch ernstige coronaklachten krijgen om overbelasting van de zorg te beperken.
  En waarom niet? Volgens deze mensen is corona toch niet meer dan een griepje?

  • Als u niet goed om weet te gaan met de onzin die de tv uw huiskamer in blaast kunt u hem misschien beter weg doen. Radio, tv en kranten schrijven onzin, verzinsels. Nogal wat politie-agenten halen hun informatie van tv en gaan dan rare dingen doen, zoals bij mensen aanbellen omdat ze zonder mondkapje in de winkel zijn gesignaleerd: https://www.youtube.com/watch?v=0rBdUb5OReY

   Een deel van die mensen gaat na verloop van tijd inzien dat de informatie van de MSM niet correct is. Ze kunnen dan heel boos worden. Ik blijf daar ver bij weg. U bent zelf verantwoordelijk waar u uw informatie vandaan haalt.

   • De massa schijnt momenteel in een hypnose te zitten. Ooit komen ze daar uit, en dan schrikken ze zich rot van wat ze hebben gedaan.

  • Ziekenhuizen verbieden bepaalde klanten te bedienen, is net zo zeer geweld als ziekenhuizen verplichten bepaalde klanten te bedienen.
   Die mensen zijn idd niet bang voor covid, maar wat is er met het verhaal gebeurd dat je het niet voor jezelf maar voor anderen doet? Ik dacht dat we mensen de overdosis dood en ‘mijn onderneming is kapot zelfmoord’ in joegen omdat het leven van iemand die toch al bijna dood was 1 maand te rekken?

   • Als Covid-19 een soort griepje is, heb je niets te vrezen, toch? Waarom worden jullie dan zo boos om mijn opmerking?

   • Regelmatig bezoekers van vrijspreker die de pandemie fantasie blijven spuwen, hebben genoeg bewijzen kunnen zien dat er geen pandemie is buiten de media, de politiek en de NWO instituten met hun great reset agenda.

    Daaruit kan men dus concluderen dat u bewust propaganda komt verspreiden, goed wetende hoe de vork in de steel zit. M.a.w. uw bezorgdheid om de gezondheid van vreemden is volledig gespeeld, u geeft helemaal niets om uw medemensen, wat ook blijkt uit uw emotionele chantage poging waarbij u mensen die het niet met u eens zijn graag zou willen laten sterven. (want u gelooft zogenaamd dat Covid een killervirus is en bent bereid vanuit dat perspectief mensen die volgens u misleid zijn te laten sterven)

    Het enige wat u hier komt doen is the great reset en vaccinatie paspoorten puschen onder het mom van bezorgdheid. Walgelijk.

   • Grijs, jij wilt toch geweld gebruiken? Dan is toch geen enkele libertarier meer geinteresseerd waarom? Gelijk opzouten. Ook als dat is om ons van space aliens te redden waar we niet in geloven.
    Verder natuurlijk totaal onlogisch, je kunt nog steeds kanker krijgen, hartaanvallen, been breuken.
    ‘maar een griepje’ is ook onzin, elk jaar neemt de griep vele levens weg. Kortom je praat gewoon maar een beetje de MSM na.
    https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/griepgolf-duurt-al-twaalf-weken-ziekenhuizen-overvol/

   • Als je zegt ‘griep’, maken zij er ‘een griepje van’. Het zal wel duiden op een beperkt aantal hersencellen.

  • Iedereen die zonder problemen 200 meter kan rennen maakt ongeveer 0% kans om aan Sars Cov 2 te overlijden. Het lijkt er overigens op dat Sars Cov 2 al is uitgeraasd, is verdwenen. Het is alleen nog op tv te zien. Met jankverhalen over volle ic’s, en dat verhaal wordt met een doel verteld.

   Hoe dom moet je zijn om dat soort onzin te geloven? Erger: mensen gaan ernaar handelen. Maar ooit komen ze erachter dat ze gefopt zijn. En dan draaien ze door, heel begrijpelijk.

   Hoe moet zo’n politie-agente zich voelen als ze ooit ontdekt dat wat ze deed zo oliedom was? Erger: ze wordt momenteel niet gecorrigeerd door collega’s.

   Ik liep door de supermarkt zonder masker. Vakkenvullers hadden het over ‘zonder masker’. Jongens vonden maskers onzin, een meisje was heel principieel en vond zonder masker gevaarlijk. Maar die jongens zeggen wel gewoon wat ze denken. Dat zouden agenten ook gewoon moeten doen, elkaar in beetje in toom houden. Zelf denken.

   Kan je niet goed omgaan met de onzin die radio, tv en kranten je voorschotelen, doe ze dan weg. Om je werk te kunnen doen gebruik je de daartoe aangewezen kanalen. Maar ook bij de uitvoering daarvan denk je zelf na, en let je er op dat je geen schade aanricht. Mondkapjes zijn misschien verplicht, de obsessie rond mondkapjes is dat niet.

   Goed lezen: ‘Mondkapjes zijn misschien verplicht’. Misschien, misschien ook niet.

   • “Hoe moet zo’n politie-agente zich voelen als ze ooit ontdekt dat wat ze deed zo oliedom was?”

    Een typisch geval van: wir haben das nicht gewust.

    Rutte gebruikt ‘m ook altijd.

    Ik maak me daar geen zorgen meer om. Enige vraag die er volgens mij nog toe doet is: Hoe houden we dit tuig tegen?

  • Waarom niet de mensen die zich afzonderen en gek worden uitzonderen van medische hulp? Of de idioten die Het Vaccin nemen uitzonderen? ‘Bijwerkingen? Het was uw eigen keuze. U bent genoeg gewaarschuwd’.

   • Ik ben niet voor uitzonderen. Als iemand met 150 km/u uit de bocht vliegt waar je 30 mag, dan mag ook gewoon de traumaheli vliegen. De brandweer mag ook naar locaties toe waar het een teringbende is. Als je iedereen uit gaat zonderen vanwege ‘eigen schuld’ dan hou je niet veel over, of niks.

    Grijs doet net alsof corona een heel groot risico is voor normale mensen – dat is het niet. Het riedeltje dat hij afdraait was er in maart ook al. Het begint nu te vervelen.

  • @Grijs Beste mensenhater en “verdeel en heers” propagandist, ik heb geen probleem met uw voorstel om volwassen mensen terug hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen inzake de griep. Op één voorwaarde, dat de gevaccineerden ook geregistreerd worden met als doel ze te weigeren wanneer ze ziek worden van bijwerkingen, omdat ze tegen beter weten in toch een vaccin nemen waarvan ze weten dat het niet grondig getest kan zijn voor de bijwerkingen.

   Een vaccin waarvan ze weten dat de brouwers van dit vaccin zodanig veel schade verwachten dat ze hebben gelobbyd om vrijgesteld te worden van gerechtelijke vervolging en financiële schadevergoedingen. Een vaccin gepromoot door ‘wetenschappers” en politici die financiële belangen hebben in Big Farma en /of direct of indirect gesponsord worden door Gavi/WHO/Bill Gates.

   Dus ook deze mensen moet medische hulp geweigerd worden indien ze vaccin gerelateerde klachten krijgen zodat overbelsting van de zorg vermeden kan worden. En waarom niet? Vaccins zijn toch veilig volgens deze mensen. Ze waren gewaarschuwd.

  • Daarbij is het veiliger om zoveel mogelijk uit ziekhuizen weg te blijven want statistisch is de kans op overlijden door medische fouten ongelofelijk veel groter dan de kans op overlijden door corona!

   Als ik moet kiezen tussen gedwongen medische zorg zoals vaccinatie of geen recht op medische zorg, kies ik zonder twijfel voor het tweede omdat mijn kans op een gezond leven dan vele malen groter is. Uitgezonderd bijvoorbeeld een hartaanval, maar dood aan een hartaanval is snel en acuut ten op zichte van een vieze slepende autoimmuun ziekte of hersenschade door zware metalen in vaccins.

   What’s Really Being Injected When You Get A Vaccine? Mercury MSG Formaldehyde Aluminum https://www.youtube.com/watch?v=YXjm9eq2-a4

   • @Grijs Sorry kerel, ik was te hard voor jou, jij kan er ook niets aan doen dat je zo slecht geïnformeerd bent en dus ook zo gevoelig voor angstpropaganda. ik begrijp dat je heel bang bent geworden voor onzichtbare vijanden die in je hoofd zijn geplant door onbeschermde media consumptie. Maar we gaan je helpen, zodat je beter gewapend bent en je goede bedoelingen niet verder misbruikt kunnen worden tegen jezelf en je medemens!

    Medical malpractice is one of the leading causes of preventable deaths in the United States. https://nationaltriallaw.com/medical-malpractice-statistics/

    250.000 Amerikanen sterven jaarlijks door medische fouten. https://mymedicalscore.com/medical-error-statistics/

    Per jaar overlijden 17.000-20.000 Nederlanders door medische fouten en medicijngebruik, volgens forensisch arts Dr. S. Eikelenboom. Artsen verzwijgen veelal dit soort ernstige fouten aan de slachtoffers en hun nabestaanden en schrijven deze ook niet op in het medisch dossier.

    De falende artsen schenden hun wettelijke verplichtingen zoals vermeld in de WGBO (Wet Geneeskundige BehandelingsOvereenkomst). Ook weigeren ze vaak om ernstige fouten te melden bij de Inspectie Gezondheidszorg, in strijd met artikel 4a van de Kwaliteitswet.

    Via media fragmenten geeft deze mini-documentaire meer informatie en inzicht in deze onnodige en ernstige realiteit veroorzaakt door opzettelijke nalatigheid van artsen en de Inspectie Gezondheidszorg. https://www.youtube.com/watch?v=wAYfsUnVtLc

   • @Dolf
    Is het niet vreemd dat mr. Grijs geen voorstellen doet aan de politiek om die vermijdbare 20.000 doden door dokters eens grondig te onderzoeken?
    Dat hij niet bezorgd is over het feit dat deze feiten gewoon onder de mat geveegd worden zonder gevolg?

    Merkwaardig hoe deze mr. Grijs zich de zogenaamde COVID doden (MET COVID, niet AAN COVID) zo erg aantrekt dat hij de politiek ervoor benaderd, maar jaarlijks 3x zoveel doden door doktersbehandeling raakt zijn koude kleren niet?

    Hij zal toch geen agenda hebben, die hij wilt verkopen door geveinsde bezorgdheid voor oma’s die hij niet kent? En die gerust mogen sterven van hem in geval ze zijn geveinsde angsten niet delen?

    Misschien is mr. Grijs zelf misleid door lucifer? https://www.interessantetijden.nl/2019/11/07/fryske-illuminaasje/

  • Ah ik zie dat de Geenstijl lezers inmiddels ook de Vrijspreker bezoeken. Deze mensen hebben geen idee wat er gaande is en wat vrijheid eigenlijk betekent.

  • Als Corona een gevaarlijk/dodelijk virus was, zouden dan die mensen van de televisie (die zeggen dat je, de feestdagen, thuis MOET blijven en niet meer dan 5 mensen in huis mag hebben) met duizend van hun collega’s in een tent, dicht op elkaar, een feest vieren?

   https://www.youtube.com/watch?v=RGl23Eet3hw

   Als corona werkelijk een gevaarlijk/dodelijk virus was, zouden dan die politici die lockdowns opleggen, (sommigen maken zelfs video’s , die met de feestdagen afgespeeld worden op TV, om de indruk te wekken dat ze ook in lockdown zijn) op vliegvakantie gaan?

   https://globalnews.ca/news/7551438/canadian-politicians-vacation-coronavirus/

   Als corona werkelijk een gevaarlijk/dodelijk virus was, zou het lichamelijk en emotioneel uitgeputte verplegend personeel, het mentaal aan kunnen choreografieën in te studeren, kostuums organiseren en vrolijke tiktok filmpjes maken?

   Google; health care workers tik tok dances. O.i.d.

   Maar gelukkig beginnen (en zijn ze al begonnen) met de concentratiekampen/goelags. Niet voor de politieke leugenaars, (Als Corona een gevaarlijk/dodelijk virus was, zouden dan die mensen van de televisie (die zeggen dat je, de feestdagen, thuis MOET blijven en niet meer dan 5 mensen in huis mag hebben) met duizend van hun collega’s in een tent, dicht op elkaar, een feest vieren?

   https://www.youtube.com/watch?v=RGl23Eet3hw

   Maar gelukkig beginnen ze (en zijn ze al begonnen) met de concentratiekampen/goelags, in sommige landen. Niet voor de politieke leugenaars, politie, medialeugenaars en andere fascio-communisten. Maar voor degenen die hun hypocrisie en geweld, aanwijzen.

   • De eerste drie alinea’s (met link) en de laatste alinea. hadden geplaatst moeten worden. Ik heb de hele reactie helaas gekopieerd en geplakt tussen deze alinea’s.
    A

  • Omdat de Pluto Waterman dan begint op te komen zal er een groep mensen opstaan die zeggen wij redden het wel zonder overheid verder.
   Dat kunnen natuurlijk libertariers zijn.

   Dat door Neptunus in Vissen mensen elkaar meer gaan helpen moet ik nog even zien. Want ik zie vooral mensen die de rug toekeren naar de waarheid en dus naar de zwakkere mensen. Want het is goed dat mensen zoals u het kunnen opbrengen om zonder mondkapje naar de supermarkt te gaan. Daarmee word een goed voorbeeld gesteld.
   Maar er is volgens mij een hele groep mensen die echt geen kapje kunnen dragen en niet naar de winkel durven. Omdat ze te zwak zijn om met de veroordeling om te gaan. Misschien gaan ze wel maar stikken ze half omdat ze dan toch een kapje opzetten. En als ik dan om me heen kijk zie ik verder geen helpende hand richting die mensen. Die zitten nu volgens mij thuis te verpieteren.

 2. @Grijs

  Germ Theory heeft het verloren van Terrain theory. Er is geen bewijs dat virussen ziek maken. Een isolaat van een virus is nodig en je moet de Koch Postulaten doorlopen. Is niet gebeurd.

  Virussen zijn exosomen, lichaamseigen boodschappers & opruimers https://twitter.com/jk_evine/status/1339658214711959553

  In a series of remarkable interviews, prominent journalists in Britain and the United agree that, had they and their colleagues challenged rather than amplified and echoed the deceptions of their governments, the invasion of Iraq might not have happened. http://johnpilger.com/videos/the-war-you-dont-see

 3. Voor de mensen die de geschiedenis van Pasteur de fraudeur (volgens zijn eigen dagboek en familie) niet kennen. De mensen die niet weten dat Rockefeller zijn geld en politieke invloed heeft aangewend om Big Farma op poten te zetten als verdienmodel en oorspronkelijke GENEESkunde te verdrukken om een chemisch monopolie te verwerven gebaseerd op levenslange klanten door middel van inspuitingen van gezonde mensen (vanaf ze geboren worden) met chemische troep. Om ze vervolgens niet te genezen maar levenslang aan symptoom bestrijdende pillen te binden, die op zich weer andere klachten geven.

  Voor die mensen nog even “How a V1ru$ Works – Amanda Vollmer” https://www.youtube.com/watch?v=rKrl-aLGt64&feature=youtu.be

  En de geschiedenis van Rockefeller’s Medical Industial Complex. How John D Rockefeller Medicine killed Natural Cures and Alternative Medicine / Herbal Medicines https://www.youtube.com/watch?v=C0GCAXu5zYA

 4. Ik heb aan de politiek het voorstel gedaan om mensen, die deelnemen aan bijeenkomsten zonder zich aan de coronaregels te houden, te registreren middels hun ID. Met als doel om ze te weigeren in ziekenhuizen als ze toch ernstige coronaklachten krijgen om overbelasting van de zorg te beperken.
  En waarom niet? Volgens deze mensen is corona toch niet meer dan een griepje?

  Jij hebt de politiek een voorstel gedaan? Dat wekt de indruk dat je nogal hoog op de ladder staat en ben je waarschijnlijk een hele grote “grote jongen” binnen de organisatie van het medische of farmaceutische industriële complex. Of je bent ambtenaar die werkt voor de overheid en vanuit de bunker wat berichtjes de wereld instuurt.

  En corona is geen griep, maar griep is corona. Dat hebben de jongens zo bedacht. Was het erger dan dat: waar kunnen we dan de bergen lijken op straat bekijken en waar vallen mensen spontaan dood om en zijn mortuaria overbelast? Het zou toch een verschrikkelijk killer virus zijn waaraan honderden miljoenen mensen wereldwijd zouden creperen.

 5. @Arezzo

  Op de één of andere manier is er om de haverklap een artikel met een commentaar die richting off-topic gaat volgens sommigen, maar dat naar mijn onbescheiden mening niet is (net zo min als het onderwerp centrale banken). Ik doel hier specifiek op de discussie Germ Theory vs. Terrain Theory. Off-topic is dit wat mij betreft zeker niet, omdat de aangetoonde fraude van Pasteur en volgelingen cq. financiëel belanghebbenden geleid hebben tot een “gezondheidsindustrie” die er alle belang bij heeft om mensen ziek te houden in plaats van gezond te maken en te houden. Een “gezondheidsindustrie” waarin de kennisontwikkeling sinds begin vorige eeuw één kant op wordt gestuurd; van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek is allang geen sprake meer. Dit is wellicht een nog groter probleem dan die van de centrale banken.

  In ieder geval zijn er steeds meer mensen die dank zij de cojona-leugen op onderzoek gaan en zelf tot inzicht komen dat op olie gebaseerde allopatische geneeskunde gebaseerd is op drijfzand. En dat is toch mooi meegenomen, zo’n secundair effect.

  • Mee eens. Het viel mij jaren geleden al op dat mensen beginnen met een pilletje tegen een kwaaltje, dat een kwaaltje veroorzaakt dat een nieuw pilletje nodig maakt, enzovoorts. Een voor ze het beseffen slikken ze dagelijks een cocktail van pillen waar ze misschien van blijven leven maar zich chronisch klote voelen.

   Het doet aan een oude verwensing denken: “Ik wens je een eeuwig leven toe, met elke dag een andere ziekte”. Big Pharma regelt het wel.

   Overigens kan ik de reageerder met de duizend namen ook wel waarderen, al draaft hij soms een beetje door…

 6. Wat een stel gefrustreerde betweters op deze site. Als je iets durft te zeggen dat niet met hun belevingswereld strookt, ben je volgens hen geestelijk beperkt, een meeloper of iets anders.

  Ratio, met dit soort gefrustreerde figuren is discussiëren onmogelijk. Sorry, ik heb mijn mening en die verander ik niet door dit soort malloten!

  • Helaas geen enkele weerlegging, alleen de reageerders gefrustreerde betweters en malloten noemen.
   Dat is uit de mode. Tegenwoordig is het argument van betweters: u bent een wappie.

   • Ratio, ik kap er mee. Als dit soort figuren je site gijzelen heb ik er niets meer te zoeken.

  • Lol, het zijn alleen de andere mensen die betweters zijn en niet jijzelf?
   En ‘jouw mening’ is niet jouw mening. Het is de mening van Geen Stijl, en de andere MSM.
   Doei !

 7. “Hoe moet zo’n politie-agente zich voelen als ze ooit ontdekt dat wat ze deed zo oliedom was?”

  Een typisch geval van: wir haben das nicht gewust.

  Rutte gebruikt ‘m ook altijd.

  Ik maak me daar geen zorgen meer om. Enige vraag die er volgens mij nog toe doet is: Hoe houden we dit tuig tegen?

 8. Eҳcellent weblog here! Aⅾditionaⅼly your ԝebsite loads up fast!

  What host are you the usage of? Can I am getting your associate hyperlink on your host?
  I wish my web site loaded up аs fast as yours lol

Comments are closed.