RESPECT voor deze Esther. Ecco. Een leerlinge die lichtjaren verder is dan haar onderwijzers. Die een Befehl ist Befehl boodschap proberen over te brengen. Hoe diep kan je zinken als onderwijzer? Onderwerping prediken? Uitschakelen van logisch nadenken? Put moed en inspiratie uit deze jonge dame. Zie de lafheid van de “onderwijzers”. Denk kritisch na. Ga jij niet medische mondkapjes dragen die geen effect hebben? Durf eens nee te zeggen of de gekte wordt alleen maar erger.

De prijs van verzet tegen onlogische dwangmaatregelen wordt hoger en hoger naar mate u blijft zwijgen. Zonder verzet. Wordt u bijna alles afgenomen. Leer van Esther. Die beseft dat teveel bukken en buigen uiteindelijk betekent dat je niet langer bestaat als individu.

Esther, dank dat je niet buigt. RESPECT.

UPDATE: filmpje staat ook op Dumpert. Lees eens de reacties van reageerders.

Youtube buigt wel en wenst dat u deze boodschap niet hoort. En heeft de video van Esther verwijderd:

17 REACTIES

 1. Ja ik had het gezien. Dat meisje hield heel goed voet bij stuk. Ze bleef zeggen ik kom hier maar voor 1 plicht en dat is mijn leerplicht. Goed gedaan van haar!

  Ik ben zelf onlangs in het ziekenhuis geweest zonder mondkapje.
  Niemand zei wat. Behalve de arts waar ik moest zijn. En eigenlijk ook alleen maar omdat die man zo angstig uit zijn ogen keek dat ik vroeg of ik voor hem mijn kapje even op moest zetten.
  En toen kwam de aap uit de mouw dat ik daar nooit had mogen zijn zonder kapje.
  Achteraf jammer dat ik zelf heb aangeboden hem even op te zetten. Maar je wilt ook niet je eigen arts tegen je hebben. Of een arts die zo zenuwachtig van je word dat hij zijn zijn werk niet meer goed kan doen.

  Laatst in de winkel werd ik door een medeklant verwijtend aangesproken op afwezigheid van mijn mondkap.
  Toen zei ik de wet maakt ruimte voor uitzonderingen.
  Zegt die man dat wil ik dan wel weten dat zou ik dan graag zichtbaar hebben op zo iemand.
  En geheel tegen mijn gewoonte heb ik me niet aan de vlakte gehouden maar gevraagd: U bedoelt net zoiets als een jodenster?
  Dus toen begon die man te schreeuwen en hij liep me na. Dat ik op moest rotten enzo.
  Ik denk als ik was blijven staan had hij een mep of duw gegeven.
  Ik raad ook niet perse aan zulke uitspraken te doen.
  Ik had beter die man kunnen doorverwijzen naar de maker van de wet.
  Maar het ging gewoon zo. En wat ik zei was niet onwaar.

  Maurice de Hond zegt dat mensen te erg in een angst zitten en daarom niet goed kunnen nadenken.
  Die massa vorming/ hypnose kunnen mensen niet zelf uitkomen. Politici zouden moeten stoppen met angst zaaien.
  Een andere uitstap mogelijkheid is als mensen gevaccinceerd zijn ze vanzelf wat meer ontspannen.
  Omdat ze dan denken nu kan ik niet meer ziek worden.
  En daardoor zelf meer kunnen gaan zien waar ze in zitten.
  Maar die uitstapmogelijkheden zijn beperkt.
  Omdat ze toch ook zo weer in de angst cyclus getrokken kunnen worden.

  https://www.youtube.com/watch?v=nzRF-AWNKeo

 2. Om het bot te brengen; al dat gedoe over de coronamaatregelen is gezeik. Niets is honderd procent gegarandeerd goed of veilig. De gordel in de auto voorkomt ook niet altijd leed. Een kreukelzone schiet soms ook te kort. Toch zijn al deze voorzieningen verplicht gesteld. Medicijnen zijn ook nooit vrij van bijwerkingen. Toch nemen mensen ze. De arts maakt ook weleens een fout. Toch blijven mensen naar de arts gaan. Roken is bewezen slecht. Toch roken mensen. Ook al zouden mensen niets over de risico’s van roken weten, ze roken toch. Ook al weten mensen dat je niet teveel in de zon moet liggen, mensen doen het toch. Op festivals wordt er van alles en nog wat aan pillen verkocht. Niemand die dat een punt vindt. Ze worden geslikt alsof het niks is. Kritisch zijn is goed, maar houd eens op met dit gezeik. Of draait het niet om de kwaliteit van de maatregelen?

  • Met de huidige maatregelen dwing je niet alleen anderen zo te leven als jij dat wilt,
   maar je beslist nu over iemand anders zijn lichaam.

   Met name hoe die adem haalt en wat er in je lichaam gespoten moet worden.
   Ja verplicht, want anders mag je straks niets meer. (indirect is chantage)

   Je verbied, om iemand zijn natuurlijke immuniteit op te bouwen, zoals dat al duizenden
   jaren gebeurd bij een mens, door hem of haar te isoleren van andere mensen.
   Hiermee schaadt je iemand anders zijn gezondheid.

   Bovendien kan een mondkapje zelfs een bron van verspreiding zijn.

   De weg, om een oplossing in de vorm van een medicijn te vinden wordt volledig
   geblokkeerd door de overheid. Dit riekt naar belangenverstrengeling en corruptie.
   Wat kan anders de reden zijn, om dit te blokkeren?

   En dit allemaal voor 2% van de mensen, die vrij zijn om een vaccinatie of medicijn te nemen.
   Het medicijn blokker je ook voor deze mensen.
   Bovendien wordt er niet eens gevraagd wat ze willen.
   Heel veel kwetsbaren en ouderen willen deze maatregelen zelfs niets eens.

 3. Coronamaatregelen veroorzaken alles omvattende en onherstelbare economische schade en vooral groot persoonlijk leed. De aanstaande korte- en langtermijnbijwerkingen van een geïnjecteerd experimenteel middel zullen daaraan nog groter leed toevoegen. Daar ligt overduidelijk nog te weinig de nadruk op, maar wat niet is zal spoedig komen. De feiten zullen tonen wat wel of niet viel onder de noemer “zeiken”.

  Niets is gegarandeerd? Dat betekent”niet zeiken maar indirect of direct verplicht injecteren”? Geen vrije keus mogelijk, wat men wel heeft bij autorijden, medicijngebruik, roken, festival bezoek.

  En de ‘kwaliteit’ van de maatregelen is vooral achteraf goed meetbaar, als de stront de ventilator raakt.

  Heb je je laten injecteren met het experimentele middel? Dit is een oprechte en serieuze vraag.

 4. Gitsteren bij de tandarts werd zo uit het niets mijn temperatuur gemeten met zo ’n ding op het voorhoofd gericht. Ik zei dat kunt u niet doen. (Ze had het al gedaan) Ik zei haar je moet mensen de keus geven tussen temp opgemeten en blijven of weg zonder temp. meten (medisch onderzoek had ik moeten zeggen).
  Ik heb het een paar keer moeten herhalen voordat ze het begreep. Een collega van haar kwam erbij, deze begreep wel in een keer wat het punt was.
  k heb nog een andere afspraak dan neemt ik zelf zo’n temperatuur meet pistool mee en ga ik iedereen daar de temperatuur opnemen. Misschien dat ze dan, omdat ze het aan de lijve ondervinden, een beetje begrijpen hoe intimiderend dat is.

  Ik doe het ook wel eens als ze je geld door zo’n scan apparaat halen of met zo’n stift testen (of het wel echt is). Dan vraag ik hen om het wisselgeld wat ze aan mij geven ook nog even te testen. Je weet immers nooit of zijzelf geen vals geld verspreiden. Dit wil ik wel even persoonlijk zien. 🙂

  Ja ik ben echt een verschikkelijk mens. lol

  • Nee hoor, geen “verschikkelijk mens”. Je hebt groot gelijk. Het zijn gewoon clowns, dit soort types die andere mensen willen onderwerpen aan hun eisen en zelfbedachte regeltjes. Je moet ze inderdaad terug onderwerpen aan hun eigen regels. “Wederkerigheid” heet dat.

   Temperatuur meten bij de tandarts heb ik niet meegemaakt bij de mijne. Wel dat de mondhygieniste vraagt om je mond te spoelen met een waterstofperoxide oplossing (is mij verteld). Dat laatste leek mij niet onredelijk. Maar als ze onredelijk gaan doen sla ik de tandarts maar een jaartje over, of zoek ik een andere.

   Maar de geest is uit de fles. Nu is het ‘corona’, volgend jaar is er een ander ‘virus’ en het jaar daarna weer iets nieuws dat eng is (voor de meesten), en daarna weer wat anders, enzovoorts, enzovoorts. Deze gekte is voorlopig niet voorbij.

   • Nou inderdaad “ze” kunnen zo iets verzinnen of echt iets doen voor als het geloof na zou laten. Ik denk dat we maar gewoon moeten wennen aan dit gekkenhuis (niet te veel natuurlijk) en proberen om het beste er van te maken.

 5. Oh en ik denk dat ik ook een stetoscoop meeneem om te horen of de longen schoon zijn van de mensen daar hebben ze vast geen bezwaar tegen. Of willen ze soms dat mijn oma of iemands anders oma dood gaat?

 6. Het hele cojonabeleid is er alleen op gebrand om jou en mij die spuit te geven.
  Als het werkelijk om dat virus ging keken ze ook werkelijk naar andere oplossingen zoals Hydroxychloroquine, zink, of vitamine D.
  Maar dat is allemaal verboden,en artsen die dit voorstellen worden monddood gemaakt.
  Alleen die spuit haalt ons hieruit.
  Naar mijn idee is de hele crisis juist begonnen daarom.
  En om de economie kapot te maken uiteraard, zodat we die “Build Back Better” op kunnen bouwen.
  “You’ll own nothing, but you’ll be happy”

Comments are closed.