Haga weet het weer eens mooi uit te leggen.

Ik wens er een paar opmerkingen bij te plaatsen. De avondklok van Rutte wordt door sommigen vergeleken met de Sperrzeit tijdens de Duitse bezetting. Ik vind die vergelijking mank gaan. De Sperrzeit van de Duitsers had tenminste nog nut.

De avondklok van Rutte is daarentegen contra productief. Mensen hebben minder tijd om boodschappen te doen. Dus er komt een grotere drukte in de winkels. Bezoek blijft vaker slapen dus is er een langer durend contactmoment. Mensen hebben minder tijd om ’s avonds te sporten dus neemt de conditie en weerstand af. En als ze gaan sporten is het drukker. En tenslotte. Juist op het moment dat je het minste risico op besmetting hebt, tijdens een late avondwandeling in de buitenlucht, kan je worden beboet als avondklok overtreder.

8 REACTIES

 1. Echt Lagge, als ik NU nog alle ver-ont-waardig-de comments lees…. Alle ‘voor’bewijzen’ zijn makkelijk op te zoeken(Daniel Koontz/OS 2012)…… zo was het gifgas COVID19 al meermalen ingezet in o.a. de balkan oorlog(Bosnië, 1995!!!)….. mensen stikten en vielen binnen luttele minuten ter aarde….dood….remember beelden Wuhan?…”The GAME” is on, lieve mensen…..

 2. En ook nu, zoals 100 jaar gelee, zullen 20/50 of nu zelfs 200 miljoen mensen ’ten onder gaan’…… en nee, ook nu weer niet door een ‘corona’ griep….maar door mondkapjes, inentingen en de vermoorde psyche…

  knap werk, broodheren!

 3. en laat de beste vriend van corona nu eens droge lucht zijn.
  geen beter idee dus deze avond klok.
  het bevordert de groepsimmuniteit en dat is wat we willen.

 4. Dit is en wordt vele malen erger en overtreft, met een aanstaande invoering van een social credit systeem (begint met corona-paspoort) het euthenaseren per injectie, 1984.

  Opmerkelijk detail is dat 1984, 2008 en 2020 volgens de Chinese horoscoop jaren van de Rat waren. Wat ik begrijp is dat Rat jaren meestal de toon zetten voor de jaren die volgen. ***ontspamd, ratio***

 5. Wie de film 1984 gezien of het boek 1984 gelezen heeft, weet ook hoe je Big Brother kunt saboteren.

 6. Google: DSM corona en DSM wetenschap

  Oud minister van volksgezondheid
  https://www.ad.nl/politiek/edith-schippers-aan-de-slag-bij-dsm-nederland~ad72f8f1/

  Grote bedrijven zullen nooit zoeken naar een eenvoudige goedkope oplossing, maar enkel en alleen naar oplossingen, die langdurig producten aan de markt of de overheid kunnen leveren.

  Feike Sijbesma oud directeur DSM (was speciaal gezant corona, ministerie van Volksgezondheid Welzijn
  Hans Sijbesma directeur AstraZeneca (broer)

  Marien de Jonge , broer Hugo, viroloog, gewerkt bij Merck, nu wetenschapper Radboudumc
  Hugo de Jonge, minister van volksgezondheid

  Natuurlijk maakt Hugo de aankoop van vaccins een staatsgeheim.
  https://www.ad.nl/binnenland/vaccindeals-staatsgeheim-experts-roepen-op-tot-transparantie~afe863c8/

  Met deze spinnenweb connecties, mag iedereen zich zeker afvragen of ze nog objectief zijn en via chantage jouw mogen inspuiten met een ” veilig” vaccin welke voor een gezond mens niet eens nodig is.

  De wetenschap is niet achterdochtig.
  https://www.1limburg.nl/eredoctoraat-voor-oud-dsm-baas-en-coronagezant-sijbesma

  Laat dit nu net een instituut zijn waar veel mensen in geloven.
  Uiteraard verspreid via sensatie beluste journalisten om de verkoop/kijkcijfers te verhogen
  te vergroten. Als het maar verkoopt.

Comments are closed.