De complotten en het fake news van gisteren zijn soms de waarheden van morgen. Vrijspreker moet geen complotdenkers site worden. Toch willen we eens in de zoveel tijd een pagina reserveren voor complotdenkers. Hier mag een ieder of topic reageren.

Fake en echt zijn lastig te onderscheiden. Volgens sommigen moet de bevolking tegen fake news worden beschermd

Is het volgende bericht fake of echt?

Nieuwe regels voor vliegen met drones.

Vanaf 31 december 2020 zijn er nieuwe regels bij het vliegen met een drone of een ander onbemand luchtvaartuig, bijvoorbeeld op afstand bestuurbare vliegtuigjes en helikopters. Het gaat om drones en onbemande luchtvaartuigen met een camera of die zwaarder wegen dan 250 gram.

Een vliegbewijs is bedoeld voor de piloot en is verplicht als u met een drone vliegt. Een exploitantnummer is verplicht als u eigenaar bent van 1 of meerdere drones. Bent u piloot en ook eigenaar van een drone? Dan heeft u een vliegbewijs én een exploitantnummer nodig. U doet een online kennistest bij 1 van de erkende vliegscholen. Deze kunt u vinden op de website van Rijksoverheid. Na het met succes afronden van de kennistest ontvangt u van de vliegschool een mail. Daarin staat een voor u unieke link waarmee u online uw vliegbewijs bij ons opvraagt. Via de link in de mail van de vliegschool logt u in met DigiD en komt u in het aanvraagscherm. U betaalt de kosten met iDeal. Na de betaling ontvangt u van ons het vliegbewijs per mail. Dit is een Europees vliegbewijs dat ‘bewijs van voltooiing theorie-examen’ wordt genoemd. Bewaar het vliegbewijs goed. Dit vliegbewijs moet u tijdens de vlucht bij u hebben (uitgeprint of op uw mobiele telefoon). Bent u ook eigenaar van een drone? Dan heeft u een exploitantnummer nodig. Lees dan verder bij ‘zo werkt het aanvragen van een exploitantnummer’.

Is dit waar of onwaar? Zie deze video die wel lijkt op een productie van de Speld. Meer info alhier. En alhier.

Hieronder heeft u een platform:

17 REACTIES

 1. Zonder registratie is dus een UFO.

  Meer fake or not fake:

  Hitler was democratisch gekozen.
  Fake or real ?

  Hugo de Jonge is democratisch gekozen.
  Fake or real ?

  • Ik had stiekem toch wel een reactie verwacht nav van de gegeven link.
   Achja…

   • Nee, niet Eric, ik ben die andere, ‘gimme a break’ Russianvids.

    Maar wat vertel je me nu?
    House of the enemy…?

    Je wilt toch niet zeggen dat hier vnl van die mastodonten rondsurfen, van die mensen voor wie het begrip cognitieve dissonatie bedacht moest worden?
    Je weet wel, van die mensen die pas iets geloven als ze het op de televisie zien?
    Die alles aannemen wat de dokter hun vertelt, die het gewoon vinden dat er hier in NL meer dan 10 miljoen chronisch zieken zijn.
    Die denken dat enge, muterende virussen echt bestaan en o zo blij zijn met fraudeur Pasteur en z’n germ-theorie, terwijl de terrain-theorie van Bechamps/Bernard de juiste theorie is en als die gevolgd zou worden, dat dan die 10 miljoen in rap tempo gereduceerd zou worden.
    Die denken dat vadertje staat er is om voor hun te zorgen, dat de politie er is om ze te beschermen en dat het onderwijs niets dan de waarheid doceert…
    Die nog echt denken dat we op de maan zijn geweest, niet inziend dat de maanlander vergeleken kan worden met een soort van brugklas projectje die oa met ducttape en wat goudfolie in elkaar geflanst was.
    Die geloven dat deep-space echt bestaat en dat er ergens op 400 km hoogte een internationaal fake station rondslingert, terwijl dat gewoon de kerstman is die met een glaasje teveel en rooie neus de weg naar de noordpool kwijt is.
    Die ook doodleuk aannemen dat we op een bal leven die rondspint met zo’n 1.670 km/u bij de evenaar, die met zo’n 107.200 km/u om de zon draait en dat “ons” hele zonnestelsel ook weer roteert met een snelheid van zo’n 790.000 km/u en of dat nog niet genoeg is, dat dit stelsel ook nog eens door de ruimte suist met een snelheid van maar liefst 2,16 miljoen km/u, zonder maar 1 trillingetje te voelen. En de maan komt gedwee mee, geen probleem joh…
    Die doodleuk zaken blijven ontkennen ongeacht de aangedragen feiten, die zich verschuilen achter hun titeltjes maar zodra je ze het vuur aan de schenen legt ze verschrompelen en dan vragen gaan beantwoorden met tegenvragen of maar meteen het woord complottheorie op tafel gooien…

    Is dit echt wat je wilt zeggen?

   • Ai, een missende n: cognitieve dissonatie moet natuurlijk cognitieve dissonantie zijn.

 2. Ik had een fotograaf over de vloer die foto’s maakt met behulp van zo’n vliegende camera.
  Hij vertelde mij in grote lijnen wat door Ratio in dit topic werd geplaatst.
  Hij vertelde mij ook dat al zijn foto’s automatisch eigendom worden van de roverheid.
  Anders gezegd, al het fotografische materiaal kan dus gebruikt worden ten behoeve van verdere controle en spionage van de bevolking.
  Vandaar dus.

 3. Fake of nog net niet echt?
  Vervang ‘drones’ door ‘kinderen op de wereld zetten’ dit nav de groene golf die vindt dat juist de westerse bevolking een veel te grote footprint heeft. Daar moeten dus regelingen/vergunningen en quota’s aan gesteld worden.

 4. Ik weet niet of je astrologie kunt kwalificeren als een samenzwering, maar het komende jaar staan Jupiter, Saturnus en Pluto conjunct, bovendien loopt Uranus door het sterrenbeeld van de stier wat de kans op grote financiële problemen vergroot. Daar verbazen wij ons niet over hier. Bovendien gaan we de komende twee jaar in de dictator-stand, eveneens vanwege de eerder genoemde conjunctie en tevens omdat Pluto in Waterman staat, wat je moet zien als een grote spanning tussen het volk en zij die aan de touwtjes trekken.

  https://www.youtube.com/watch?v=d4HZXtBH2eQ

 5. Fake or real ?

  Jaar 2021
  De mensen waren na een
  psychologische oorlogvoering door de
  staat via de van hun afhankelijkr media en wetenschap zo murw, dat ze na hun Corana vaccin zonder garantie en te weten wat er in zat, weer
  vrolijk naar hun biologische winkel of marktkraam gingen om gezond te leven.
  Ook het etiket van hun levensmiddelen in de supermarkt vonden ze heel belangrijk, om te zien welke E-nummers, geur en smaakstoffen er in zaten.
  Ook hadden mondkapjes op gemaakt van vitrage

  Dit terwijl zij qua leeftijd niet eend bij de rusicogroep hoorden.

 6. …griep werd corona

  https://twitter.com/i/status/1345098233782132741

  …met slechts griep krijg je de massa niet zover dat ze op hun knieën smeken een killer in je lijf te rammen

  https://mobile.twitter.com/Wim04789402/status/1345398535584428040

  Question to Bill Gates,
  “Is the vaccine safe?”

  https://newtube.app/user/Believe_it/eMzYSnL

  “Maar, maar, we willen zo graag ons leven terug”, dus ram jullie agenda er maar in”

  “Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen, welstrusten”…..

  https://www.dlmplus.nl/2020/12/17/amerikanen-houden-rekening-met-waslijst-aan-bijwerkingen-covid-19-vaccin/

 7. Hoeveel tijd is er gemiddeld nodig voor een filmproductie?

  12-24 maanden
  Dat ligt er vooral aan vanaf wanneer je rekent.
  -het idee
  -begin script schrijven
  -pre-productie
  -filmen
  -budget

  Als je rekent vanaf eerste filmdag tot de premiere in de bioscoop dan kom je op zo’n +12 maanden. Als je pre-productie meerekent (storyboard maken scouten voor locaties, casten e.d.) reken dan ~24 maanden.

  https://www.moviemeter.nl/film/1134109

  Release datum VS 11 december 2020.

  • Dan krijg je dus het kip-ei verhaal….

   ..…”In december 2019 werd in de Chinese miljoenenstad Wuhan een cluster van symptomen van een “longontsteking van onbekende oorsprong” waargenomen. In januari werd het virus voor het eerst geïdentificeerd. In de maanden daarna raakten wereldwijd miljoenen mensen besmet, van wie meer dan 1,4 miljoen patiënten overleden aan de gevolgen van het virus. Sinds 11 maart 2020 wordt de uitbraak van COVID-19 erkend als een pandemie door de WHO. (Wikipedia)

   Bij de productie van de prefab film was waarschijnlijk producent speedy Gonzales betrokken?

Comments are closed.