Het afgelopen jaar hebben steeds meer lezers onze site mogen ontdekken. Er zijn 5 artikelen die meer dan tienduizend keer zijn gelezen.

Op nummer 5, ruim tienduizend keer gelezen, een oud artikel van Hub Jongen:

TOP PSYCHIATER: LINKS DENKENDEN HEBBEN PSYCHOLOGISCHE STOORNIS

In Nederland zijn er nogal wat ‘linkse’ en/of ‘progressieve’ partijen, wier neurotische gedachtegoed volgens dr. Rossiters visie zowel irrationeel, kinderlijk als meedogenloos is.
Een Amerikaanse top-psychiater heeft een opmerkelijk boek geschreven (“The Liberal Mind – The Psychological Causes of Political Madness”) waarin hij na grondig onderzoek stelt dat aanhangers van het linkse gedachtegoed -in Amerika ‘hope & change’ van de Democraten, in Europa het socialisme van zich ‘progressief’ noemende linkse partijen- feitelijk lijden aan een psychologische stoornis. Hij komt tot die conclusie vanwege de ‘markante irrationele overtuigingen en emoties’ van ‘links’ denkende mensen. verder lezen.

Op nummer 4, ruim elfduizend keer gelezen, een artikel van Seneca:

PROCES VERBAAL POGING MONDKAPJE

Ik liep gisteren het politiebureau binnen en daar zaten twee aardige dames die me vertelden dat het 1 december is en dat ik dus een mondkapje moest dragen. Ik vertelde ze dat ik om die reden kwam en dat ik graag een proces-verbaal wilde. De dames moesten best giechelen en vertelden me dat ze van de administratie zijn en geen proces-verbaal kunnen maken. Ik vroeg of er misschien iemand in het pand is die dat wel kan.
Ze gingen overleggen en kwamen terug en gaven me een officiële waarschuwing en vroegen me het pand te verlaten. Ik zei dat ik aan dat verzoek zou voldoen en zei: Tot zo.
Eenmaal buiten draaide ik me om en ging direct weer naar binnen en zei: ‘daar ben ik weer als gewaarschuwd man en ik voldoe nog steeds niet aan de eisen. Zou ik nu dan alsjeblieft een proces-verbaal mogen voor het niet dragen van een mondkapje in een openbare ruimte op 1 december?’ verder lezen.
Op nummer 3, ruim twaalfduizend keer gelezen, een artikel van pcrs

EVENT 201

Vrijspreker: U wilde graag de aandacht vestigen op een bijeenkomst genaamd: Event 201. De simulatie van een Corona virus uitbraak die plaats vond 18 Oktober vorig jaar in New York. 

Opperdienaar: Dat is een interessant gegeven inderdaad. Hoe vaak gebeurt het nu dat er net een simulatie gedaan wordt, die precies lijkt op de werkelijke gebeurtenis? De Corona pandemie simulatie vond plaats in samenwerking met de Bill en Melinda Gates foundation, John Hopkins center for health security and the World Economic Forum en eindigt met 65 miljoen doden na 18  maanden. Hoewel de uitbraak na 6 maanden onder controle leek, kwam er een 2e klap die veel harder was.

Het doel van de simulatie was om aan te tonen dat virussen geen grenzen kennen en dus een globale grens overschrijdende aanpak nodig hebben (net zo als klimaatverandering). Het kan niet zo zijn dat lokale overheden een globale aanpak in de weg staan en dus moeten de bestrijders vooraf al de volmachten hebben om snel te kunnen schakelen. Bijvoorbeeld moeten bedrijven die vaccins ontwikkelen niet geremd worden door regulering. verder lezen.

Op plaats 2, ruim veertigduizend keer bekeken, een artikel van een oude bekende over de bosbranden in Australië. Helaas niet de enige ellende waar we mee geconfronteerd werden in 2020

AUSTRALIË BRANDT, MET DANK AAN DE GROENEN

Na de bosbranden in Brazilië grijpen de Groenen nu de branden in Australië aan om de non-believers te wijzen op klimaatverandering. We worden overstelpt met foto’s en filmpjes van snoezige koalabeertjes en kangoeroes die in grote getalen levend verbranden. En dat had niet gehoeven, als er in het recente verleden niet naar de Groenen was geluisterd. verder lezen.

En op plaats 1, ook van een oude bekende, ruim vierenvijftigduizend keer gelezen, de onovertroffen open brief aan Mark Rutte:

OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE: WIE IS ER ASOCIAAL?

Beste Mark,

Allereerst nog gefeliciteerd met je 10 jaar premierschap. Maar waar ik je over schrijf: gisteravond om 19:00 uur was er weer eens een persconferentie van je. Ik hoorde met een half oor dat je de maatregelen weer verder aanscherpt.

Ik begreep dat als je met een vriend gaat wandelen en onderweg een kennis tegen komt, het voortaan drie maal 95 euro boete oplevert als je een praatje gaat maken. Mijn oren spitsten zich ook toen ik je hoorde uitvallen over feestende jongeren: “Dat soort asociaal gedrag moet afgelopen zijn!” Dat feesten asociaal is, dat wist ik nog niet. Dank je, weer wat geleerd.

Maar Mark, weet je wie IK asociaal vind? Jou. En ik zal je uitleggen waarom.

In 2011 ben je namelijk door het RIVM gewaarschuwd middels de Nationale Risico Beoordeling ➡. Zij wezen niet alleen op het reële risico van een pandemie, maar ook wezen zij op de beperkte behandelcapaciteit. Goed. Je was net een jaartje president en pas net begonnen met het uitkleden van de zorg. Waarschijnlijk pasten deze waarschuwingen niet binnen jouw beleid.

Inmiddels zal hij je grote vriend zijn: Jaap van Dissel. Hij kwam in 2013 als directeur bij het RIVM, weet je nog? Waarschijnlijk schrok hij zich een hoedje van wat je inmiddels met de zorg had uitgevreten, want in 2016 waarschuwde hij je opnieuw. Deze keer middels het Nationaal Veiligheidsprofiel 2016 ➡. Op pagina 188 zette hij in een mooi diagram uiteen dat het grootste reële risico voor de samenleving een pandemie is. Het stond er echt: het risico was “waarschijnlijk” en had “zeer ernstige gevolgen”. verder lezen.

1 REACTIE

  1. mooi overzicht. En dat we dit jaar weer 5 nieuwe van meer dan 10.000 artikelen mogen bereiken. Daar hebben we wel hulp van alle lezers bij nodig: dus stuur links van jou aansprekende artikelen vooral door, of klik op een facebook/twitter doorplaats linkje: leuk voor jezelf en anderen!.

Comments are closed.