Ik had nooit gedacht dat ik in een land zou leven dat serieus overweegt om een avondklok in te stellen. Ik had nooit gedacht te leven in een land waar naar de kapper gaan verboden is. Ik had nooit gedacht in een land te leven waar politici kroegen en restaurants maandenlang sluiten, waar de theaters en concertgebouwen gesloten zijn. Waar ik niet eens naar een voetbal stadion mag. Waar ik gedwongen word niet effectieve mondkapjes te dragen.

We leven nu in een land waar LEVEN door politici gedefinieerd wordt als “niet doodgaan”. Als ik iemand geen hand mag geven, als ik zijn gezichtsuitdrukking niet zie, als ik iemand niet eens mag omhelzen, wat is het leven dan waard? Waar halen politici het gore lef vandaan om 17 miljoen mensen het LEVEN te ontnemen, meer dan een jaar lang? Om enkele duizenden doden te voorkomen?

19 REACTIES

 1. Verenig u en stop dit.

  De gewone man / vrouw kan dit individueel niet stoppen. Het blok van de msm is te machtig. Er zijn voldoende media, niet zijnde msm, die elk proberen een podium te vormen.

  Ik denk dat jullie meer moeten samenwerken. Dat brengt iedereen samen. Een (1) website waar de normale mensen elkaar kunnen ontmoeten.

  Er zijn veel gelijkgestemden alleen zit big tech en msm er teveel tussen.

 2. Die duizenden doden worden helemaal niet voorkomen. Kijk naar de sterftecijfers, die zijn niet uitzonderlijk hoog in vergelijking met andere jaren. Lockdowns werken niet, dat hebben Ivor Cummins, Tom Woods, Tony Heller en vele anderen al meerdere malen onomstotelijk aangetoond. Tot in 2019 zat ook de WHO op die lijn. Mondmaskers werken ook niet of misschien marginaal. Hooguit worden een paar mensen in de risicogroepen 3 maanden ouder. Maar voor zover ik heb kunnen nagaan zien die in hun laatste maanden op deze aarde liever hun familie dan weg te kwijnen in eenzaamheid (zie verhalen van mensen die van hun bejaardenflat afspringen bij bericht nieuwe lockdown) en doorgaans willen ze ook niet de jongeren dwingen om hun jeugd op te geven voor een paar maanden langer in een bejaardentehuis. Maar onze heersers weten het beter.

  • Beste Hijseenberg. Je hebt gewoon gelijk. ***Die duizenden doden worden helemaal niet voorkomen. Kijk naar de sterftecijfers, die zijn niet uitzonderlijk hoog in vergelijking met andere jaren***
   Voorzichtigheidshalve heb ik de opmerking van de extra duizenden doden opgenomen. Ik overweeg een analyse van de over of onder-sterfte te maken. Voor de diverse ouderdomsklassen. Net als voor de eerste golf. Toen ik dit eerder deed was er sprake van een significante oversterfte. Bij de 80 plussers. Gedurende slechts 2 weken. Verder niet of nauwelijks. Stelde dus niet veel voor. Nu moeten de CBS cijfers over 2020 min of meer definitief zijn dus wellicht ga ik dit weekend lekker rekenen. Of ik ga lekker fietsen, of een fles whisky legen. Ik zie het wel. Of alle drie. Ik leef in een heel vervelende droom, een bizar tijdperk. Sporten en dronken worden zijn de gemakkelijke vrijheden. Onlogisch denkende politici en mensen met logica overtuigen, gaat dat echt werken? Wellicht steek ik een logische middelvinger op naar de onlogisch denkende politici. Ik zie wel.

   Dank voor je reactie, laten we blijven pogen het aantal slachtoffers van collectivistisch denken te beperken.

   • Daar komt nog iets bij.
    Namelijk deze oversterfte wordt aan alle kanten overdreven om de mensen in deze angst vast te houden.
    Maar na verloop van tijdgaan we echt wel andere oversterfte krijgen, namelijk de mensen die nu allerlei behandelingen ontzegt worden en daardoor in een later stadium gaan overlijden.

   • En niet onbelangrijk is de -naar verluidt- onderstefte in 2019, dankzij het vrij milde griepseizoen.

 3. Ik wil graag wat doen, maar wát dan? Wat doe je tegen een onbetrouwbare en tyrannieke overheid? Het hele systeem is failliet. Het recht is krom. Politie is ook onderdeel. Grondrechten tellen niet meer.

  Dus wát kun je doen? Staken? Demonstreren? Van alles posten op internet? #ikdoenietmeermee? Wát?

 4. Veel mensen willen wat doen alleen weten niet hoe of wat. Het ontbreekt aan structuur, leiderschap, een duidelijk plan en vooral organisatie. Dat is waar die gore overheid ook van profiteert. Mensen tegen elkaar uitspelen, isoleren en in angst houden. Beroeps- en brancheverenigingen zouden zich ook niet meer als onderuitvoerder van dit absurde beleid moeten laten gebruiken. In de oorlog droegen “goede vaderlanders” oranje. Laat zien dat je aan de goede kant staat en meer mensen zullen volgen.

 5. Dan moet je beginnen met ongehoorzaam zijn en niet bang zijn voor ambtenaren die je lastig komen vallen. Als het er op aan komt zijn de meeste ambtenaren laffe apen die onder hun bureau duiken als er iemand ‘boe’ zegt.

  Mensen organiseren om ongehoorzaam te zijn. Niet demonstreren op een veld ergens want daarop is het systeem ingesteld. Gewoon maling aan alles hebben en bedrijven boycotten die de politiek helpen.

  “Rules For Radicals” aanpassen aan deze tijd. Bezorg politici, ambtenaren en NSB’ers zoveel mogelijk gezichtsverlies. Overal uitgelachen worden is misschien nog erger voor hen dan dood gaan.

  Want wat willen ze gaan doen als 10 miljoen mensen zich niets meer aantrekken van de regels en ze een welverdiende middelvinger geven. Iedereen opsluiten in sporthallen en stadions? Daarvoor is geen capaciteit. Dan maar iedereen gaan doodschieten wegens ongehoorzaamheid? Dat lijkt mij sterk.

  De verkiezingen in maart gaan geen enkel verschil maken. De politici zijn je vijanden, niet je vrienden. Allemaal.

 6. Want waar zijn toch al die corona zieken? Ik heb al maanden niemand gesproken die het heeft gehad. Een persoon kent iemand die kent iemand die ‘positief getest’ is. Dat betekent niks.

  Ook hoor ik niets over mensen die in de afgelopen maanden griep, verkoudheid, bronchitis of longontsteking hebben gehad. Waar zijn ze? Normaal barst het er van midden in de winter.

  De enige zieken die ik weet, komen uit de media. Waarom zou ik die geloven?

 7. Zomaar even wat overwegingen.
  1. De virologen die nu de oorsprong van de pandemie onderzoeken mochten niet eerder China in. Waarom? Moesten er eerst sporen van de werkelijke oorzaak worden verwijderd?

  2. De dierenmarkt in Wuhan wordt met de dag onaannemelijker; die bestaat al meer dan 50 jaar.

  3. Dat men in een laboratorium heeft zitten klooien met het vleermuisvirus wordt ook steeds aannemelijker; verspreiding die per ongeluk of opzettelijk heeft plaats gevonden, het kan allemaal. De staat China heeft geen probleem een paar miljoen doden onder de eigen mensen.

  4. Ik sluit niet eens uit dat China deze pandemie opzettelijk heeft veroorzaakt. Waarom? Om de wereldheerschappij te verkrijgen; u doet wat wij willen of anders….

  5. China heeft grote financiële belangen overal ter wereld:
  https://financieel.infonu.nl/geld/7506-de-financiele-bom-is-in-handen-van-china.html
  het gaat China niet om geld maar om de macht die ze daarmee hebben gekregen; geld is maar een middel.

  6. Onze regeringen weten dat ook maar protesteren niet tegen de manier waarop China hun bezette gebieden onderdrukt; uit angst. Nee, we doen zaken met China om ze gunstig te stemmen.

  7. Doe je niet wat China wil dan eisen ze hun geld terug en maken ze je economisch kapot. Met armoe, opstand en geweld van burgers tegen hun eigen regeringen tot gevolg. Dan kan China optreden als de reddende engel of troepen sturen on hun financiële belangen te beschermen. Zo hebben ze dat in andere bezette gebieden ook gedaan.

  Houd China buiten de deur en houd daar rekening mee bij verkiezingen!

  https://financieel.infonu.nl/geld/7506-de-financiele-bom-is-in-handen-van-china.html

  • Virussen zijn niet besmettelijk! Virussen zijn de gifopruimers van je lijf, ze veroorzaken geen ziekte, ze zijn het reddingsteam bij ziekte. Bij elke brand zijn brandweermannen, zijn de brandweermannen dan de aanstokers? Terraintheorie is wel al bewezen. En dat virussen niet ziek maken is gebleken uit het proces van Stefan Lanka in beroep voor het hooggerechtshof.

   De virustheorie heet theorie omdat het al 150 jaar een ONBEWEZEN HYPOTHESE IS! Er is geen pandemie, er zijn alleen cijfers van een neptest waarvan men met de cycli kan spelen om het gewenste resultaat te krijgen. Het enige wat momenteel sterft is onze welvaart, vrijheid en zelfbeschikkingsrecht!

   Een bejaarde mag niet zelf beslissen over zijn “risico” om te gaan wandelen of gezellig petanquen met vrienden. Hij moet in opgesloten quarantine om hem tegen zijn wil te “beschermen” zodat zijn laatste dagen een hel zijn . Maar Euthanasie mag hij wel zelf beslissen. HALLO!!!???

   • @Winston
    Dat is het verschil tussen ons, jij gelooft en ik WEET. Jij kan echter ook weten, maar dan moet je eerst stoppen met geloven! Wanneer je stopt met geloven en je gaat onderzoeken kan je heel veel weten, door logica en gezond verstand te gebruiken.

    Met reageerders zoals jij is het altijd lastig inschatten. Ben je een goede ziel die gewoon slachtoffer is van z’n levenslange indoctrinatie door verplicht ONDERwijs, media en propaganda? Of ben je controlled opposition die bewust desinfo komt verspreiden?

    Meestal is aan de reactie al veel op te maken, misleide mensen met goede bedoelingen staan meestal wel open om andere invalshoeken te onderzoeken. Er is de drang om waarheid te vinden, waar die ook naartoe leidt. Desinfo agenten hebben die drang niet, die gaan altijd keihard in de tegenaanval en ontkennen gewoon FEITEN die bewezen zijn of ze negeren ze alsof ze ze nooit gelezen hebben.

    Zoals het oordeel van het Duitse hooggerechtshof dat het bestaan van een mazelenvirus pure fantasie is, die voor de rechtbank niet bewezen kon worden. Dat is gewoon een FEIT.

    Nog een feit is dat ondanks de miljoenen aan premies die momenteel worden uitgeloofd voor hard bewijs dat het cornavirus bestaat, ER NIEMAND MET BEWIJS KOMT. Regeringen geven zelfs toe dat ze geen bewijs hebben!

    M.a.w. je bent of een naïef slachtoffer dat niet in staat is feiten van fictie te onderscheiden, ofwel kom je hier met je verhaal om de virusfantasie in leven te houden.

    “In a recent ruling, judges at the German Federal Supreme Court (BGH) confirmed that the measles virus does not exist. Furthermore, there is not a single scientific study in the world which could prove the existence of the virus in any scientific literature. This raises the question of what was actually injected into millions over the past few decades. Not a single scientist, immunologist, infectious disease specialist or medical doctor has ever been able to establish a scientific foundation, not only for the vaccination of measles but any vaccination for infants, pregnant women, the elderly and even many adult subgroups.”

    https://thefreedomarticles.com/deep-down-virus-rabbit-hole-question-everything/

    Verdien 1.000.000 dollar door bewijs te leveren dat je fantasie virus bestaat. Kan niet zo moeilijk zijn toch? https://healthglade.com/1000000-reward-for-proof-that-covid-19-exists/

    Waar is het virus? Niemand heeft het gezien.. niemand kan het vinden.. https://www.drrobertyoung.com/post/missing-in-action-truth-about-viruses

    https://www.vaccinationinformationnetwork.com/dr-stefan-lanka-debunks-pictures-of-isolated-viruses/

   • @Winston
    Dat is het verschil tussen ons, jij gelooft en ik WEET. Jij kan echter ook weten, maar dan moet je eerst stoppen met geloven! Wanneer je stopt met geloven en je gaat onderzoeken kan je heel veel weten, door logica en gezond verstand te gebruiken.

    Met reageerders zoals jij is het altijd lastig inschatten. Ben je een goede ziel die gewoon slachtoffer is van z’n levenslange indoctrinatie door verplicht ONDERwijs, media en propaganda? Of ben je controlled opposition die bewust desinfo komt verspreiden?

    Meestal is aan de reactie al veel op te maken, misleide mensen met goede bedoelingen staan meestal wel open om andere invalshoeken te onderzoeken. Er is de drang om waarheid te vinden, waar die ook naartoe leidt. Desinfo agenten hebben die drang niet, die gaan altijd keihard in de tegenaanval en ontkennen gewoon FEITEN die bewezen zijn of ze negeren ze alsof ze ze nooit gelezen hebben.

    Zoals het oordeel van het Duitse hooggerechtshof dat het bestaan van een mazelenvirus pure fantasie is, die voor de rechtbank niet bewezen kon worden. Dat is gewoon een FEIT.

    Nog een feit is dat ondanks de miljoenen aan premies die momenteel worden uitgeloofd voor hard bewijs dat het cornavirus bestaat, ER NIEMAND MET BEWIJS KOMT. Regeringen geven zelfs toe dat ze geen bewijs hebben!

    M.a.w. je bent of een naïef slachtoffer dat niet in staat is feiten van fictie te onderscheiden, ofwel kom je hier met je verhaal om de virusfantasie in leven te houden.

    Het hele verhaal van de rechtszaak van Stefan Lanka:

    https://thefreedomarticles.com/deep-down-virus-rabbit-hole-question-everything/

    Waar is het virus? Niemand heeft het gezien.. niemand kan het vinden.. https://www.drrobertyoung.com/post/missing-in-action-truth-about-viruses

    https://www.vaccinationinformationnetwork.com/dr-stefan-lanka-debunks-pictures-of-isolated-viruses/

Comments are closed.