11 REACTIES

 1. Interessante video al heb ik alleen de 1e 10 minuten gezien. De rest komt nog. Gaan wij straks (over een paar jaar of zo) een ‘pandemie’ van auto-immuunziekten krijgen? En welk virus krijgt er dan de schuld? Ik laat mij zeker niet inspuiten met die rommel, niet dat ik dat eerder wel van plan was.

 2. Isoleren van virus niet mogelijk! vaccin maken wel?
  Swine Flu Cases Overestimated? – CBS News

 3. Corona is geen virus, is geen ziekteverwekker, maar een middel om de weg te effenen naar wereldheerschappij. Het vaccin is een gif, is een ziekteverwekker en genocide middel en wie dat niet voor waar wil aannemen zou ik adviseren de proef op de som te nemen en zich met het ‘geneesmiddel’ te laten injecteren……Ieder jaar weer of meerdere keren achtereen.

  Het vaccin reduceert en controleert en het daarbij behorende paspoort stuurt en bepaalt wat en wie u bent en wat u nog langer wel, niet mag of kan, het is een maatschappelijk paspoort waarbij de brave en onderdanige burger leeft en zelfs bepaalde privileges kan verdienen. De kritische burger die alles in die richting afwijst zal uiteindelijk sterven van ellende. Ouderen en zwakkeren zullen alleen nog in het museum kunnen worden gevonden, op sterk water.

  • ….Het vaccin is een gif, is een -artificiële- ziekteverwekker….

   • Honderd of meer jaren oud en gestolen kersverse organen getransplanteerd en een leven vol destructief werk zonder enige morele besef. Wat ik niet begrijp is hoe het mogelijk is dat deze mensen hun leven kunnen sturen en verlengen. Krijgen geen kanker of andere ellendige ziektes of ongelukken en de goden zagen dat het goed was.

    Ander nieuws:
    Impfungen bald mithilfe eines Pflasters möglich?

   • De goden zagen dat het goed was? Kwam volgende artikel tegen die daarop misschien een antwoord geeft? Niburu als zogenaamde ‘complotsite’ brengt volgende niet onaardig artikel: https://niburu.co/het-complot/15881-de-rothschild-is-erop-uit-om-zelf-god-te-worden

    Orde uit chaos.

    De macht/cabal is god en de macht/cabal is satan en een alles overheersend in-één-pakket.
    Alleen een massale volksopstand kan daar nog verandering in brengen, maar het volk denkt daar schijnbaar anders over en geeft geen krimp. Zelfs professoren en experts die het belangrijk en helder tegengeluid geven kan de massa-gelovigen niet op andere gedachten brengen.

    De TV is de machtige kerk, de politiek de hoge priesters, de msm de bijbel, de kijker de religieuzen en corona is GOD!!….En daar kan het weldenkende, de logica, de waarheid of het gezonde verstand met onderbouwde feiten zoals in bovenstaande video, het niet van winnen.

 4. Uit voorzorg heb ik deze waardevolle video gedownload. Bijzonder, de link naar de video op YouTube wordt op een aantal zogenaamde ‘alternatieve sites’ niet geplaatst. Waarom deze interessante video daar niet geplaatst wordt is voor mij een raadsel.

Comments are closed.