Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van vrijhidradio behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi, Lukas en Johan

12 REACTIES

 1. Moioe opsomming aan onderwerpen. De Kaste der Nuttelozen heeft in de afgelopen week weer goed laten zien hoeveel wij aan ze hebben.

  Gisteren was er een nieuwsdingetje dat de EU probeerde te verhinderen dat de Noord Ierse regering vaccins zou krijgen die men elders in de EU wilde houden. Dat was in strijd met het Brexit verdrag dus drama en “zie je wel” artikelen in de media. Eigenlijk snap ik er weinig van. Zo te lezen was de EU gewoon zoals de EU altijd is.

 2. Overheden en politiek wereldwijd zijn openlijk gedeformeerd en verworden tot wat ze altijd al waren, terroristische organisaties. Ondersteunt door (speed en coke gebruikende) hoge en lage raamambtenaren, politie en soldaten.

  Geld scheppen uit het niets is het enige wat de boel nog overeind houdt en waarmee het makke en goedgelovige vastzittende schuldenvolk zich laat onderdrukken, opsluiten, sturen en opruimen. Corona is zuivere en niet mis te verstane zwendel, geen virus en net als de schuldenberg, een belangrijk en noodzakelijk onderdeel (katalysator) van een omvangrijke agenda naar totalitaire macht.

  Corona krijgt schuld en maakt de schuld en is het allesomvattende excuus voor de staatsterroristen waarom de economie en samenleving onder de guillotine gaat.

  Na de gecontroleerde schuldenopbouw, de gecontroleerde ineenstorting en chaos, de perfecte slaaf. Uiteraard geldt dat alleen voor degenen die niet per spuit of van ellende zijn gestorven.

  Dit is de grote opruiming. Hoe sommigen het arrogante lef, de domheid en de hoogmoed nog bezitten dit alles niet te zien is voor mij een groot raadsel. Zou mij niet verbazen als juist dit soort volk thuis stilletjes achter de voordeur ligt te janken van angst voor de waarheid.
  Misschien ligt daar ook het antwoord waarom toiletpapier wordt gehamsterd: daarmee kunnen ze de dunne stront, wat ze langs de benen loopt, afvegen?

  Gelijk vraag ik mij ook af waar zijn de ondergrondse RAF, ETA en IRA gebleven, deze hadden toch perfect in het huidige plaatje gepast. Na de tot totstandkoming van de EU, wonderbaarlijk opgelost in het niets. Nu allen verenigd in Antifa? De georganiseerde en betaalde schijnvechters van de staatsterroristen en cabal.

  • Veel mensen zien niet wat er precies aan de hand is. Misleid of bang gemaakt door de media. Ze arrogant of dom noemen vind ik dan weer arrogant.

   Goede observatie over RAF, etc.! Ik mis ook de Brigate Rosse, militante krakers en andere ‘verzet’ types. En Gladio niet te vergeten. Waar zijn ze gebleven? In slaap gesust in hun gesubsidieerde grachtenpandjes? Of wachten zij op hun orders vanuit een staatskantoor?

 3. Beste Nico,

  Iedere vorm van klaar en helder denken afwijzen, je afsluiten van andere (alternatieve) bronnen wijd ik aan arrogantie, domheid en hoogmoed.

  En ik neem de vrijheid of de arrogantie, zoals je wilt, dat zelfs ver daarboven het zo te zien. Het gaat namelijk om mijn welzijn, vrijheid of zelfs mijn leven die anderen, mede door hun arrogantie, domheid en hoogmoed, vernietigen, omdat ze geen eenheid willen vormen en geen vuist maken tegen heel geesteszieke geesten. We worden richting een grote herstart gedreven of dreigen daarmee (dreigen is al genoeg om de alarmbellen af te laten gaan) naar totale ondergang van het huidige systeem richting een marxistische wereldorde. Quote uit monde van deze orde: “U zult niets meer bezitten en daarmee gelukkig zijn”. Bij leven en welzijn, wel te verstaan, indien nog mogelijk voor grote groepen mensen.

  De rechtstreekse informatie (bedreigingen) daaromtrent van bijv. o.a. éne uit de lucht komen vallen Klaus Schwab (lijkt als Bad Guy zo uit een Bond film te zijn gestapt) kan iedereen van het internet plukken. Maar de arrogantie, domheid en hoogmoed dwingt de massa schijnbaar op één of andere manier dat en nog veel meer rechtstreekse informatie niet op te pikken en anderen die dat wel doen voor wappie o.i.d. uit te maken.

 4. Misschien ga ik hier voor mijn beurt, echter het valt mij op dat de demonstraties in Nederland tegen het absurde, ontspoorde en waanzinnige corona-beleid van de regering, vooral door jongeren en de gemiddelde Nederlander, als ik het zo mag stellen, worden gevoerd.

  De ondernemers: winkeliers, café- en restauranthouders, boeren, kappers, sportschoolhouders, kermisexploitanten, entertainment-Industrie, franchisenemers en velen meer die door het beleid van de regering zijn getroffen, slapen deze mensen? Heb ze, voor zover ik het kon volgen, nergens gezien of gehoord, noch horen scanderen, noch met protestborden zien deelnemen tijdens de demonstraties.

  Mag daaruit geconcludeerd worden dat het beleid goed is ontvangen door ze en de ondernemers de regering een dikke plus geeft?

  • Het is inderdaad oorverdovend stil. Van de boeren die vorig jaar zoveel praatjes hadden hoor je ook niets.

   Maar wat is goede actie hier? Demonstreren op een plein waar de staat goed op voorbereid is? De Marokkanen die van de week aan het rellen waaren kozen hun eigen buurt daarvoor. Waarom gaan ze niet rellen in Wassenaar en Aerdenhout?

   En wat doen jij of ik, behalve zeiken op de Vrijspreker? Ik wacht op een moment dat het zin heeft om iets te doen wat ook werkelijk effect heeft. Op een plein staan schreeuwen is de weg niet. Niet op dit moment.

 5. Dat eerdere bericht over dat katten binnen gehouden zouden moeten worden. Is m.i. een heel slecht idee zo niet dezelfde waanzin als Mao met zijn vogel doodmaken,
  Katten eten namelijk ook muizen en ratten. Als je zit te wachten op ziektes, ( of opgevreten oogst, wortels van bomen enz.) dan moet je de katten in één keer van straat halen.

  Overigens eekhoorns eten ook ontzetten veel vogeltjes, spechten ook.

Comments are closed.