Vrijspreker: Wat is de Double Down techniek?

Opperdienaar: Dat is als alle bewijs je theorie onderuit haalt, dat je die theorie dan dubbel zo hard verdedigt. Het is al eerder gebleken bij cult leden dat als een voorspelling die binnen de cult geloofd wordt, niet uit komt, de cult leden dat compenseren door hun geloof in de cult op te voeren. Zo ook nadat afgelopen week in Texas de helft van de windmolens bevroor en de zonnepanelen onder de sneeuw lagen terwijl gelijkertijd de elektriciteitsvraag voor verwarming opliep. Tot nu toe zijn 47 mensen overleden door de kou een oude man werd dood bevroren in zijn fauteuil gevonden zijn vrouw klampte zich aan hem vast. Dit na jaren hameren op de opwarming van de aarde door CO2 en de noodzaak te stoppen met het gebruik va fossiele brandstoffen. Wat doe je dan als cult lid? Double Down.

 

Vrijspreker: Is dat alleen bij global warming?

Opperdienaar: Nee, neem de oorlog in Iraq en Afghanistan. Een totaal gefaald experiment. Wat doe je? Double down, je stuurt er meer troepen naar toe. Faalt geld drukken om een economische crisis te stoppen met QE1, QE2, QE3? Wat doe je? Double Down, gewoon nog meer geld drukken, kennelijk was het niet genoeg. Lock downs een fiasco bij de bestrijding van Covid? Gewoon een extra harde lockdown. Avondklok door rechter afgekeurd, gewoon een nieuwe noodwet die het mogelijk maakt onderdanen 24 uur per dag op te sluiten.

Werkt 1 masker niet? Double Down. Gewoon 2 maskers. Werkt 1 shot van het vaccin niet? Double Down, 2 shots, 3 shots.

 

Vrijspreker: Het hele overheidsbeleid zit eigenlijk in double down mode. Geen van hun maatregelen heeft het gewenste succes, dus overal een stapje er bovenop.

Opperdienaar: Het blijft toch een ziekte die zich maskeert als geneesmiddel en de cult leden ontvangen bewijs van falen en gebruiken het ter versterking van hun geloof.

24 REACTIES

 1. Toegeven dat ze er naast zatten schijnt erger te zijn.
  En om dan toch je gelijk aan te tonen verdubbelen ze de inzet.
  Ooit moert het dan toch een keer lukken om wel je gelijk aan te tonen dan.
  Als je het maar lang genoeg volhoud.

  • Het is 6.13 uur. Net zo lang roepen totdat je gelijk hebt. Je krijgt zelfs 2 keer gelijk op een dag, als je er een 12uurs klok van maakt.

   Zag ik ergens:
   Ik schreeuw elke morgen heel hard op de oprit, om leeuwen te verjagen. Dit helpt, want ik heb nog geen enkele leeuw gezien in de buurt. Mijn theorie dat schreeuwen helpt, om ze te verjagen helpt en ik heb dus gelijk.

 2. Double down kom je hier op VS ook geregeld tegen.

  Kijk even naar de vele globalistische artikelen die pleiten voor open grenzen en dwang op het collectief daaraan mee te betalen. Want anders heb je niet goed begrepen dat die mensen in tegenstelling tot jou het verkeerde geboortelot hebben getrokken. En daar moet wel iemand boete voor doen.
  En daarmee word het NAP grof geschonden. En zulke visies passen dan zogenaamd in een AK setting.
  Na maanden van vermoeiende discussies werd de belofte gedaan ook een ander geluid te laten horen. Maar helaas blijft de overtuiging voor de noodzaak hiervoor uit. En dus die artikelen ook.

  Of de continue draai die wordt gegeven aan libertarische principes als eigendomsrechten om bedrijven als YouTube maar niet te hoeven beschouwen als verlengde arm van de overheid. Wasrdoor gebruikers van deze overheids gesubsidieerde monopolistische platforms op VS als schuldige aangewezen worden dat ze eraf gegooid werden. ‘ dan was je gewoon een beetje dom’.
  En daarmee werd ook het libertarische principe dat je recht hebt de vruchten van je eigen arbeid te plukken overboord gegooid. Want liever is libertarisme een filosofische overtuiging waarbij je de realiteit kunt wegdraaien in principes dan een actieve levensovertuiging waarbij principes werkelijk leidend zijn.

  Dus titel en samenvatting hierboven vind ik goed kloppen verder.

  It makes you wonder. Ik heb hier goeie reageerders met heldere principes zien verdwijnen. Hoe zou dat toch komen?

  • Jaja Esther ik voel je pijn. Open grenzen: In AK heb je alleen grenzen van prive eigendom, er zijn geen landsgrenzen omdat dit gestolen eigendom is door een groep genaamd overheid. Ze hebben geen enkele morele macht over die grond. Dat neemt niet weg dat als je een enorme groep mensen uit een arm land in Nederland neer zet, dat je dan ook arm wordt in Nederland. Want we zijn hier niet beter af dan in Pakistan vanwege de geografische locatie. AK zegt echter niets over strategie hoe je bij een vrije samenleving komt. Alleen dat die samenleving logisch consistent is en meer welvaart zal kennen en minder moord en diefstal. Hoe je met de situatie om gaat waarbij we allemaal in een kamp van Mark Rutte zitten, is geen zaak voor AK. Ik denk dat het geen bal uitmaakt wie je wilt dat er Rutte’s kamp in en uit mogen. Het heeft weinig zin daar als kampbewoners over te strijden. Ik weet wel dat heerser het leuk vinden om iedereen gek te maken dat ze roepen om hogere hekken en meer wachttorens met zoeklichten en mitrailleurs omdat ze denken dat die ter bescherming dienen, om al deze middelen in te zetten om ze gevangen te houden tijdens verdere uitbuiting.
   Over social media en banken en zo. Natuurlijk worden dat steeds meer verlengstukken van de overheid. Bleek al uit het Prism programma. Je moet er dus niet gek van op kijken als je er af gegooid wordt als je wat over vaccins zegt of zo.

   • Warrig verhaal weer.

    **Jaja Esther ik voel je pijn.**

    Dat lijkt me stug.

  • Er bestaat niet zoiets als “de libertarische positie”. Zelfs over het NAP zijn de meningen verdeeld (abortus bijv.).
   Ik denk dat men op moet passen met het verwachten van “een ander geluid” whatever that may be. Deze site heeft geen centrale redactie (of is dat veranderd ?) dus “een ander geluid” zal van individuele schrijvers moeten komen.
   Ik snap überhaupt niet wat de issues zijn; ik zou zeggen neem de informatie mee waar je wat aan hebt en laat de rest liggen. Verwacht niet van anderen dat ze aan je verwachtingspatroon voldoen. Teleurstelking is dan ingebouwd.

   En er bestaat altijd de mogelijkheid om zelf een site te beginnen natuurlijk.

   Overigens vind ik de uitleg van PCRS (ist vs. soll) duidelijk. Het NAP is als doel, ondanks een aantal onenigheden, prima.

 3. “Double down kom je hier op VS ook geregeld tegen.”

  Inderdaad, die gedachte kwam bij mij ook op. Eigenlijk kun je zeggen dat dergelijk sekte-achtig gedrag gekoppeld kan worden aan ideologisch dogmatisme. En het is niet alleen links of de globalisten die je daarop kunt betrappen.

 4. Pcrs.
  Ik ben het niet met je eens. ?
  Double down is helemaal geen probleem, mits het consequent wordt gebruikt.

  Als 1 overheid niet werkt, dan moet er tweede komen. Een derde, een vierde,.. 17,4 miljoen overheden.

 5. Inconsequent, selectief en hypocrisie zijn familie van elkaar. .

  Het overkoepelende woord is corruptie.

  Indirect is een ander woord voor chantage.

  Een wetenschapper is een ander woord een connectie met een schijn van belangenverstrengeling.

  Bekijk een dictatuur of een overheidsorganisatie en toets of je een link
  kan leggen met de bovenstaande woorden.
  Bv rechtsspraak, vergunningen, coronaregels,….

  CCC

 6. Even compleet of topic.
  Ik had veel kunnen raden maar nooit dat Israël de bevolking ging opdelen in 2 groepen.
  Weten we het nog? Dit nooit weer.
  En vervolgens gaan ze, 75 jaar na WO2, precies hetzelfde toepassen.

  Israël geeft burgers met digitaal coronapaspoort meer vrijheden.
  De Israëlische overheid heeft een digitaal coronapaspoort ontwikkeld dat mensen die zich hebben laten vaccineren of hersteld zijn van een coronabesmetting meer vrijheden geeft. Het “groene paspoort” is een gezondheidscertificaat in de vorm van een app. Het wordt uitgegeven door het ministerie van Volksgezondheid en is geldig voor een periode van zes maanden een week na de tweede dosis.
  Lees verder…….
  https://www.security.nl/posting/691311/Isra%C3%ABl+geeft+burgers+met+digitaal+coronapaspoort+meer+vrijheden

 7. Wat is dat toch dat allerhande randdebielen zich hier op de Vrijspreker denken leeg te kunnen schijten en daarna een reactie van de auteur verwachten. Get a live kloothommel.

  • Hey graftak, tegen wie heb jij het eigenlijk.
   Naam en rugnummers graag.
   Of had je ook in eens enorme aandrang van verbale diarree.
   Get a live kloothommel.

   • Jij bent exact zo een stuk stront wat ik bedoel. Tieft op met je domme geouwehoer rat.

   • Oh, we gaan op die toer over. Een beetje schelden en beledigen.
    En dan maar afwachten wat het op levert en of er iemand op reageerd.
    Helaas, daar sta ik ver boven en weiger mij te verlagen tot jouw niveau.
    Maar je naam blijft subliem, je had geen betere kunnen kiezen.

  • Wat heeft Bert gezegd dat zo’n reactie nodig is? Ik zie het niet…

   • Niet verder op in gaan.
    Op elke site heb je wel dit soort van graftakken.
    Hoe meer jij er op reageerd, des te groter wordt de lol.
    En die gun ik ze niet.

   • En ga er maar van uit dat ook ik hier de nodige moeite mee heb.
    Het kost mij weinig moeite om iemand terug te trappen naar dat gat waar ze vandaan komen.
    Maar zitten we daar op te te wachten?
    Laat ik dan maar de verstandigste zijn.
    Tegen mijn principes in.

   • Waarom denk je dat sommige sites eerst alles modereren?
    Niet altijd omdat ze hun reageerders niet vertrouwen.
    Maar om dit soort graftakken niet door te laten op een site.
    Maar hier hebben ze blijkbaar minder moeite met dat soort reageerders.
    Dan krijg je dit soms.
    En dan begint er soms 1 zonder inhoudelijk te reageren of met argumenten aan te komen zinloos te schelden op iedereen die langs komt.
    Waarschijnlijk om een hun frustratie een uiting te geven waar ze mee in de weg zitten met zichzelf. Dat is pas triest.

 8. Rot toch op dwaas bert, ben wel klaar met dat domme geouwehoer van jou. Get a live pisvlek.

  • Als je ruzie hebt met dat spuug lelijke vette wijf wat bij je op de bank zit omdat je thuis ook geen moer te vertellen hebt, dan moet je dat niet gaan afreageren op iedereen die toevallig voorbij komt.
   Of had je nog een andere reden.

Comments are closed.