Langzaam maar zeker groeit het verzet tegen de inhumane en ongezonde ‘virusmaatregelen’ van de totaal ontspoorde overheid. Hier de persoonlijke boodschap van Linda Hollink, eigenaar, oprichter en directeur van Buitenhove school:

‘Het spijt me verschrikkelijk dat we dit moment bereikt hebben! Als eindverantwoordelijke voor het welzijn van uw en ‘onze’ kinderen binnen ‘mijn’ organisatie kan en wil ik niet toestaan dat gezonde kinderen te pas en te onpas in en uit verplichte quarantaine worden gezet.
Ook kan ik vanuit mijn rol, functie en positie als eindverantwoordelijke niet toestaan dat de regie uit handen wordt genomen.

Beiden is voor mij onverenigbaar met mijn wezen, mijn hart, mijn denken en mijn handelen.
Ik wil niet vechten en ik wil de kinderen en de organisatie niet inzetten als ‘strijdmiddel’. Het enige wat ik wil is blijven staan waar ik voor sta. Dat is onder andere:
Een waardevolle bijdrage leveren aan de natuurlijke, harmonieuze ontwikkeling van uw kind(eren).
Een veilige en liefdevolle plek creëren waarin de kinderen zich vanuit vrijheid en vertrouwen mogen ont-wikkelen en groeien.
Een werkplek creëren waarin de mensen centraal staan en met hart en ziel mogen en kunnen werken.
Ik hoop dat ons ‘NEE’ aandacht vraagt voor de schadelijke neveneffecten van alle maatregelen voor de kinderen en de mensen op korte en lange termijn. En ik hoop dat het bijdraagt aan het openen en voeren van de (professionele) dialoog hierover binnen het pedagogisch werkveld, maar ook onder ouders.
Er is niets te verliezen, het pad van nog steeds strengere en inhumane maatregelen blijven volgen brengt ons bij een organisatie en werkwijze die wij niet gewild hebben voor onze kinderen, ouders en onszelf.
Ik wil u bedanken voor alle steun tot zover. Ik wil u veel wijsheid en kracht wensen om uw eigen pad te vervolgen en uw eigen keuzes te kunnen maken met alles wat er nu is.
En ik wil u laten weten dat ik leef op een diepgeworteld vertrouwen dat licht, liefde en waarheid alles overwint! En dat ieder loslaten een nieuw begin inluidt. Ik hoop dat u dat mee kunt voelen en de moed vindt om los te laten wat niet meer dient op uw eigen pad.’
Linda Hollink

10 REACTIES

 1. Het eerste schaap is over de dam. Dat er maar meer mogen volgen, ook burgers!
  En zo lees ik ook dat het Kartel met andere partijen afspraken heeft gemaakt om de PVV buiten elk coalitieoverleg te houden, zelfs als ze de grootste worden bij de verkiezingen. Sommige linkse partijen willen zelfs een verbod op de PVV en FvD.
  En dat durft men democratie te noemen? Wij zijn een slechte bananenmonarchie en wij zijn allemaal slaven van het dictatoriaal kartel. Berichten aan politieke partijen zijn zinloos; het Kartel wil alleen uw stem voor haar beleid en daarna moet u weer uw kop houden.
  Niet stemmen heeft geen zin; daar hoopt het Kartel zelfs op bij anti kartel burgers. PVV stemmen wel, zodat die groot worden.
  O ja, ga niet per post stemmen; dat is extreem fraudegevoelig. Een onwelgevallige stem zou zomaar zoek kunnen raken.

  • De enige reden om te stemmen (op de PVV of Forum of LP ) is om een patstelling te creeren. Met 50% PVV en Forum kan er geen regering gevormd worden en staat de bureaucratiemachine stil. In alle andere gevallen is stemmen zinloos: meer macht naar psychopaten, meer regels, meer wetten, meer uitgaven, minder vrijheid, minder rechten, meer afhankelijkheid en meer propaganda.
   Overigens lijkt het er op dat de taak van de nationale regeringen er op zit qua vernietiging MKB, het angsthersenspoelen en dresseren van de bevolking en de voorbereiding voor de WEF plannen. Een anonieme technocraat kan het EU filiaalbedrijf Nederland verder wel managen.

   • Klopt helemaal, als het zou lukken om 50% te halen voor die 2 partijen.
    Maar helaas gaat dat nooit gebeuren, maar wensen mag je het altijd.
    Eigenlijk vertellen ze de stemmers van tevoren, je kan het proberen om op de PVV of het FvD te stemmen.
    Maar weet dan wel dat je voor janlul gaat stemmen, wij zullen volledig maling hebben aan uw stem.
    Is dat niet strafbaar of zo.

 2. Wat we in dit licht ook vooral moeten beseffen is dat overheden, ja ook de onze, toonbeelden zijn van incompetentie: https://www.nu.nl/coronavirus/6115548/europese-commissie-heeft-proces-rond-vaccinatieproductie-onderschat.html
  Tja, dat krijg je als je het alleen maar druk hebt met allerlei krakzinnige regeltjes en leeft in een wereldvreemde politieke omgeving. Maar ze hoeven zich geen zorgen te maken; ze verlengen gewoon de avondklok met een paar weken, de coronawet met 3 maanden en ze stellen verkiezingen uit.
  De burger heeft toch niets te willen en moet gewoon doen wat hem gezegd wordt.

  • Geen bevoegdheid zonder wet. De overheid voert uit wat de wetgever heeft goed bevonden. Wees blij dat de overheid binnen de wet blijft. Echt erg zou het pas zijn als de overheid de wet aan zijn laars lapt.

   • Bertuz, in welk land leef jij ?
    Volgens mij niet in Nederland.
    Wetten zijn er voor de burger om zich aan te houden.
    De overheid heeft ze eigen wetten en regels, naar gelang hoe het uitkomt op dat moment.

   • “Wees blij dat de overheid binnen de wet blijft. Echt erg zou het pas zijn als de overheid de wet aan zijn laars lapt.”

    Wetten aan haar laars lappen is nou precies wat de overheid wel doet. Het erge is dat het OM en de rechterlijke macht bij de overheid op schoot zitten. Nederland bananenmonarchie is een terechte benaming, zo vinden ook Omtzigt en Leijten.

  • @Bert, lees een boek over staatsrecht/administratief recht of kijk bij wikepedia. Zonder wet geen bevoegdheid. Het volk heeft alle macht en geeft de overheid bij wet bevoegdheden. Bij een vereniging zie je een vergelijkbare constructie. De algemene vergadering heeft alle bevoegdheden en geeft het bestuur rechten om namens de vereniging op te treden. En zo zit het.

   • Dan is het de hoogste tijd dat de burger dat recht opzegt. Als een overheid wetten misbruikt zijn er landen waar de bevolking in opstand komt.

   • Jij zegt het. De burger zou er goed aan de overheid aan banden te leggen in plaats van de ruimte te geven. De rechter kan ook ingezet worden bij misbruik. Maar pas op. Soms doet de bevolking bij monde van het parlement dat, maar dan is het weer niet goed. Een agent moet bij een snelheidsovertreding met meer dan vijftig kilometer per uur het rijbewijs innemen. Veel mensen ervaren dat dan weer als “waardeloos” zal ik maar zeggen. Dan moet de overheid wat en dan is het ook niet goed. Hetzelfde geldt vermoedelijk bij de toeslag affaire. De ambtenaren zijn vermoedelijk verplicht geweest een boete op te leggen. Ik heb de affaire niet bestudeerd overigens.

Comments are closed.